Zoee - Submissive Female

59
All BDSM partners » Slavegirls » Zoee - Submissive Female
Zoee
19 years old, Submissive Female, 166 cm, 56 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 3 hours ago
Registration time: 2016. 10. 11. 21:00
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Update: Úgy döntöttem TÖRLÖM az albumaimat erről az oldalról, és itt nem is szeretnék megosztani SENKIVEL képet magamról. Az okát megtartom magamnak.


Update: Csak lányokkal/nőkkel szeretnék beszélgetni, ismerkedni. Semmi bajom a férfiakkal, de egyelőre elég volt a sok "faszból", ami minden egyes alkalommal fogadt, amikor beléptem.
Azoknak üzenem, hogy akik csodálatos leveleikkel bővítik a szemetesládámat, azok az Uramat is megörvendeztetik egy-egy kacajjal, mikor megnézi őket.:D

Szia!
Úgy gondoltam, ideje kicsit felturbózni az adatlapomat, ugyanis nem derül ki rólam túl sok minden.:D
Szóval, előrebocsátanám, utálom a bemutatkozásokat. Bármilyen formában is kell előadni azt.
Rengeteg hibám van, például nagyon nagy a szám, és iszonyú makacs vagyok. A hibáim közé tartozik az is, hogy nagyon nehezen ismerkedem, és ha megismertem valakit, azt óriási fájdalommal tudom csak elengedni.
Viszont, ha megismersz, szánsz rám időt, akkor ki meg tudom nyílni neked, és lehetek a testvéred, a barátod, szeretőd, akármid.. és nálam ezek örökké tartanak. Addig legalábbis, amíg az illető nem tapos belém.
Korom ellenére pontosan tudom, hogy milyen dolgok vannak a világban. Sokan voltak már, akik el akartak taposni, összetörni, elrontani.
De én megmaradtam annak az elcseszett önmagamnak, aki voltam, és megtanultam, hogy sokkal jobb úgy hozzáállni, mindenhez, mintha ki lenne lazulva néhány kereked.


Szóval, amennyiben szeretnél egy ilyen elrontott személyiséggel beszélgetni, aki minden nap bolondozik, és meg nem áll egészen a plafonig, néha az őrületbe (vagy extázisba?:) ) kerget, hát, rajta, írj nekem, röhögjünk egy jót, és legyünk egymás testvére, barátja, szeretője.. meg minden más is.Üdvözöllek!
Zoe vagyok.
Jelenleg nem keresek párt, Urammal együtt használjuk az adatlapot. Azért hoztuk létre, hogy új tapasztalatokat, illetve barátokat is szerezzünk. Különleges vágyaink is ide kerülnek majd ki.

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Chastity belt, Closure, Electrosex, Fisting, Whip

Maybe

Anal plays, Anal sex (receive), Enema, Humiliation

Exciting

Bite, Blindfolds, Breath controll, Candle, Collar, Cross, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, Computer, Cooking, DIY, Drawing, Gardening, Get to know, Horseriding, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Shopping, Talking, Theater

Music

Jazz, Musical, Pop

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Family movie, Fantasy, Historical, Musical, Romantical, Sex/porn, Tale, Thriller

Books

Adventure, Albums, Arts, Entertainment, Erotical, Health, History, Journey, Novel, Novels, Poems, Scientific