Zoee - Submissive Female

74
All BDSM partners » Slavegirls » Zoee - Submissive Female
Zoee
19 years old, Submissive Female, 167 cm, 56 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2017. 11. 28. 21:57
Registration time: 2016. 10. 11. 21:00
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Csak két levelet tudok írni egy nap, ezért nem tudok mindenkinek válaszolni, illetve lassabban is tudok reagálni egyes megkeresésekre! Köszönöm a megértésedet!:)

Igazi cserfes kamaszlány vagyok. Akik ismernek, tudják, akik nem, hát rajta, próbáljatok megismerni! De csak azok, akik úgy gondolják, hogy megvan bennük az a kitartás, ami hozzám kell.

Van Uram, köszönöm szépen, de nem emiatt vagyok itt, sokkal inkább a társaság vonz, rengeteg olyan ember van ezen az oldalon, akiért érdemes itt lenni! A bdsm-ben útmutatásra sincs szükségem, ugyanis abban elég nagy tapasztalattal rendelkezem. Minden szexuális tapasztalatomat az Urammal éltem meg, emiatt sokszor zavarban vagyok, van hogy elpirulok, és hasonlók, de aki tudja, az tudja, aki meg nem...:)

Fontos tudni rólam, hogy nem vagyok igazi szub, viselkedésben egyáltalán nem. Imádok másokkal szemtelenkedni, nem tudom miért, de ilyen vagyok, nem rendelődöm alá bárkinek. Emelett sajnos lusta vagyok, nem szeretek időre megcsinálni dolgokat, néha órákat tudok késni, máskor pedig órákkal hamarabb odaérek. Nem vagyok átlagos. Igazi bolond vagyok, akit nagyon nehéz kiismerni, mindig változom.

Tudok nagyon nyílt lenni, és nagyon kedves, de nekem ahhoz ismeretség kell, random emberekkel eleinte nagyon zárkózott vagyok, utálok megszólalni, felszólalni, és ha valami olyan teszek, amire úgy emlékszem vissza, hogy gáz volt, akkor hetekig tudom magamat törni miatta.
Viszont imádok beszélgetni, ha már megismertem valakit. Sőőőt, olyankor már meg sem lehet állítani, be sem áll a szám. De szépen kérek minden olyan vállalkozót, aki ír nekem, hogy tiszteljük a magyar nyelvet, és ne legyen a levélben több hiba, mint ahány mondat!
Köszönöm szépen, hogy elolvastad!

A képen látható nyakörvet a Bőröslány készítette.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: -30 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Chastity belt, Closure, Electrosex, Fisting, Whip

Maybe

Anal plays, Anal sex (receive), Enema, Humiliation

Exciting

Bite, Blindfolds, Breath controll, Candle, Collar, Cross, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, Computer, Cooking, DIY, Drawing, Gardening, Get to know, Horseriding, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Shopping, Talking, Theater

Music

Jazz, Musical, Pop

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Family movie, Fantasy, Historical, Musical, Romantical, Sex/porn, Tale, Thriller

Books

Adventure, Albums, Arts, Entertainment, Erotical, Health, History, Journey, Novel, Novels, Poems, Scientific