YourPeterDom - Dominant Male

12
All BDSM partners » Doms, Masters » YourPeterDom - Dominant Male
YourPeterDom
43 years old, Dominant Male, 179 cm, 74 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2017. 08. 21. 11:17
Registration time: 2015. 08. 31. 12:11
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
*Határozott és gyakorlott heteró Dom vagyok.

*Várom olyan max 30 éves srácok jelentkezését, akik tényleg tudják, mit jelent a teljes alárendeltség és vágynak is rá (nem csak képzeletben).

*Elvárom, hogy röviden összefoglald, amit szeretnél, a félreértésekből és félrevezetésekből elegem volt (szemléltetheted a vágyaid jellegét megtörtént esettel is).

*Csak olyanok jelentkezzenek, akik nem ismernek határokat, ha megalázásról van szó, és nem kezdenek azonnal nyavalyogni, amint repült két egyforma kezdésnek. Ebből a típusból is elég volt, úgyhogy csakis a leghatározottabban sub lelkületű fiú írjon!

*Elvárom, hogy légy igényes, ápolt, némi IQ se ártalmas. Én is adom mindezt.

*Nem szexről van szó, pont azt élvezem, ha lealázhatom a kisbuzi lelkivilágát úgy, hogy két napig nem tér magához. nem is a fájdalomra hajtok, a megalázó helyzetekbe hozás izgat. Hangsúlyozom! Se kölcsönösség se szex nem lehetséges! Tőled viszont teljes alárendeltséget várok el (felőlem aztán lehetsz homó vagy heteró, volt már mindkettőhöz szerencsém, nekem 8).

*Az egésznek a lelki oldala érdekel, azaz tőlem véresre verést és egyéb kínzást ne várj, de az önbecsülésed lerombolom egy cseppet, ebben biztos lehetsz.

*Most tisztázzuk: te bemutatkozol, elmondod röviden mit akarsz, avagy mit nem akarsz, de vágysz rá, aztán ha válaszolok, az már azt jelenti, hogy érdekelsz. Második lépcsőben egyeztetünk (igazából pár mondatból ki lehet szűrni mindent). Elvárom, hogy küldj képet magadról, még ha nem is az első levélben. Hogy én küldök-e, azt majd meglátom. Ha hisztis vagy kamus vagy, már most csá!

*Ha nem adsz elérhetőséget, és félévente egyszer nézel ide fel, akkor ismét gratulálni tudok csak (főleg ha még sürgeted is a találkozást).

*Még vmi: Nyugi van, nekem is normális az életvitelem, ismernek normális helyeken, azaz diszkréció elvárt és adott. Egy dolog az akár extrém játék köztünk, és egy másik dolog mindkettőnk hétköznapja.

Partner

Couples
Dominant Male - Dominant Male, Submissive Male - Dominant Male

Age: 18-35 year
Height: 170-200 cm
Weight: 60-85 kg

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Domination, Hair pulling, Humiliation, Punishment, Sadism, Slaps

Interests outside of BDSM

Movies

Crimi, Thriller