Vaul - Switch Male

1
All BDSM partners » Switches » Vaul - Switch Male
Vaul
27 years old, Switch Male, 187 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 06. 3. 11:41
Registration time: 2014. 09. 23. 21:07
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Értelmiségi, jó külsejű, egyetem mellett önfenntartó, soft bdsm-et, láberotikát és csiklandozást végletekig imádó férfiú vagyok.

Az alap természetem, illetve az életben elfoglalt helyem domináns személyiségre utal, azonban engem ez itt nem érdekel. Nem attól tartom magam domináns embernek, hogy csak én szeretek kötözni. A szex minden formában jó, és némely helyzetekben kifejezetten izgat a szubmisszió. Túl tág a világ ahhoz, hogy csak az egyik oldalt tapasztaljam meg. Természetesen a fordított felállást is szeretem. Számomra az a legfontosabb, hogy mindketten élvezzük. Volt a múltban teljesen szubmisszív barátnőm, és neki sem volt kifogása, illetve vanilla kapcsolatban is tudok létezni, ám többet már nem szeretnék.

Amiket bejelöltem, azokat szeretem, megéltem, van benne gyakorlatom. Igaz, azt itt nem tudom bejelölni, de nem minden igaz mindkét oldalamra. Szívesen fogadom a kezdők megkereséseit, és szívesen beszélgetek bárkivel.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18- year

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Bite, Blindfolds, Bondage, Chains, Closure, Collar, Cross, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Milking, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Role playing, Tickling, Whip, Whipping bench