Vadrenalin - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Vadrenalin - Dominant Male
Viewed: 5920x
Vadrenalin
46 years old, Dominant Hetero Male, 180 cm, 79 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 11. 28. 13:29
Registration time: 2019. 06. 06. 13:31
VIP
$Pro$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Az elmúlt évtizedek során sok jó barátot találtam ebben a világban, ezen az oldalon éppúgy, mint a személyes találkozások révén a különféle tematikus partikon, itthon és külföldön. Társat már nem keresek, megtaláltam az igazit, játszani is csak együtt szoktunk, bár nem csak kettesben. ;-)

Egy ideig eltűntem innen, mert kielégítettek az IRL kapcsolatok, de mostanra annyi baráttal szervezünk közös programokat, hogy jobbnak láttam az itteni online kommunikációhoz is visszatérni.

Az "Anyagias" megjelölés csupán azt jelzi az oldal szabályai szerint, hogy a Freedom Fetish események egyik szervezőjeként néha belépődíjas programokat is hirdetek.

Magamról: A korábbi adatlapomon fantáziafetisiszta dominánsnak definiáltam magam, de a szerepeket nem veszem túl komolyan, a kinky világ egésze érdekel. Leginkább az vonz, hogy gondolatokat, érzéseket ébresszek az emberekben, akár a testre, akár a fejre, akár a szívre hatva. Ennek pedig a fizikális BDSM-en felül éppúgy része nálam a provokáció, mint az intellektuális beszélgetések.

Contact information

Facebook: https://www.facebook.com/balazs.vadre.1

Spoken languages

English, Hungarian