Uramtalaltam - Switch Female

53
All BDSM partners » Switches » Uramtalaltam - Switch Female
Uramtalaltam
39 years old, Switch Female, 167 cm, 76 kg
Residency: Hungary, Fejér, Székesfehérvár
Last login: 1 hours ago
Registration time: 2016. 06. 22. 20:21
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (6 Rate)
2017.05.08. Kiegészíteném a lapom, mivel 11 hónap után megmérettetett és könnyűnek találtatott moderálási szempontból. Tehát azon felhasználók kedvéért, akik nem értették az eddigi soraim és hirdetéseim alapján, hogy a pálca melyik oldalán szeretek állni, a szátokba rágnék néhány dolgot:

Switch vagyok, ami abban merül ki, hogy Uram minden parancsát teljesítem, de mások kedvéért nem ugrálok. Nem keresem dominánsok társaságát, maximum beszélgetés céljából. Alapvetően szeretem a szubokat, de azt ne várják tőlem, hogy olyan érzelmeket tápláljak irántuk, mint Uram vagy akárcsak a macskáim iránt. Nem szeretem, ha játszanak velem, ha lopják az időmet, ha átvernek vagy manipulálni próbálnak. Ezek jutalma nem a provokáló által áhított megalázás vagy fegyelmezés, hanem a mellőzés és közöny. Az ideális jelöltem az a fiú/lány, aki le tud írni két mondatot hiba nélkül, normál tartományba esik a testtömeg-indexe, életkora alapján nem lehet a gyermekem, némiképp mazochista, és legfőbb célja az, hogy a kegyeinket keresse.

És most jöjjön az eredeti szöveg, amiben (ahogy a történtek is mutatják) a kelleténél kevesebb sort szenteltem annak, hogy szeretem-e ha leköpnek, seggbe dugnak, vagy inkább arra izgulok, hogy ájulásig verjek valakit egy korbáccsal:

Az asztalon kislámpa, laptop, fickált jegyzetek, töltőtollak. Előtte viharvert bőrfotel, Uram gubbaszt benne elgondolkodva. Csendben figyelem. Máshol jár, a világ megszűnt létezni számára. Lenyűgöz ez a koncentráció.
Halkan felkelek és a széke mellé térdelek. Nem akarom zavarni. Közelről nézem. Éreznem kell a bőre illatát és puhaságát, az érintését magamon, az ízét a számban. Vágyakozom, légzésem elmélyül. A hajamra teszi jobb kezét, beletúr. Kiskutyaként fúrom fejem a tenyerébe. Tudom, nem sokáig kell már várnom.
Mindjárt fél négy, mindjárt jönnek a vendégek.

2016. 12.05. VirginiaQT-nek hála (köszönöm a fordítást) íme a nagy-nagy tesztem eredménye (túl sok meglepetést nem hozott, valljuk be őszintén):

89% Submissive
67% Masochist
65% Primal (Prey)
64% Slave
59% Rope bunny
43% Vanilla
43% Girl/Boy
41% Switch
38% Pet
35% Brat
33% Experimentalist
30% Ageplayer
28% Master/Mistress
26% Primal (Hunter)
24% Sadist
22% Rigger
22% Non-monogamist
21% Owner
21% Dominant
15% Daddy/Mommy
15% Voyeur
13% Degradee
12% Exhibitionist
10% Brat tamer
4% Degrader

Partner

Singles
Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male

Age: 18-45 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Ass licking, Bite, Chains, Cross, Dirty talk, Foiling, Gangbang, Mask, Stocks, Vacuum

Maybe

Slaps

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chinese ball, Collar, Domination, Electrosex, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Sadism, Spanking, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cleaning, Fitness, Get to know, Movie, Reading, Talking

Music

Classical

Movies

Comedy, Crimi, Romantical, Sci-fi, Tale, Thriller

Books

Erotical, Novel, Youth