Ujdonsag - Uncertain TV or TS

38
All BDSM partners » Transvestites, Transsexuals » Ujdonsag - Uncertain TV or TS
Ujdonsag
25 years old, Uncertain TV or TS, 182 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2017. 12. 29. 16:56
Registration time: 2017. 05. 16. 05:17
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Update4: szolgát is keresek.

Update3: bárki megdughat. Legyen helyed, és ne legyél túl durva. Egy estén keresztül azt csinálsz velem amit akarsz. Rossz kurvának akarom érezni magam. Domok, vagy fiatal dominák jelentkezését is várom.

Uodate2: tényleg csak azt akarom hogy valaki belém élvezzen. Ha szeretnél könnyíteni magadon, és egy nagyon minimalis feltételeknek megfelelsz akkor írj. :)

Update:Nem keresek domot,mivel nem vagyok sub. Egy alkalmi partnert keresek magamnak akivel kipróbálhatom ami engem izgat. Nem akarok beszélgetni, ismerkedni. Pár infó elég nekem. Nem érdekel ha 20 vagy 60 éves vagy. Ha szeretnél megdugni, az én feltételeim szerint, akkor írj.
Pár elvárás:
-ne legyen túl nagy farkad, kezdő vagyok nem akarok szét szakadni. Egy szép átlagos vagy kisebb pont megteszi.
-legyen helyed
-nem árt ha egy olcsó de csinos ruhát és egy magassarkút veszel ha találkozni szeretnél,hogy legyen mit felvennem. Főleg a ruha a lényeg. Extra pont a tanga és a paróka. Nekem nincsenek ilyen dolgaim, szóval a te dolgod beszerezni. Ismétlem nem kell drága cucc, jó a kínai is.

3 vágyam van:
-kocsiban szopni a város határán valahol (csak beszállok, nem akarok beszélgetni, leszoplak, vissza viszel, kiszállok)
-második hogy szép finoman valaki dugjon meg a sötétben.
-harmadik egy hotel szobában szexelni.

Ha ezek közül valamelyik érdekel írj vagy jelölj, mindenképp válaszolok, ha nincs helyesírási hiba a leveledben illetve ha a leveled tartalma nem ütközik azzal amiket én itt leirtam.

... Egy sötét szobában állok, tűsarkúban, csinos ruhában, szexi piros comb harisnyában... Lassan hassal az ágyra fekszem, Te kitapogatsz a sötétben. Lassan felhuzod a szoknyám a derekamra. Lehúzod a bugyim a combomig és rám fekszel. Érzem a tested magamon, ahogy lassan előveszed...és finoman belémhatolsz. Érzem a férfit magamban. Érezlek Téged. Nem tart sokáig, nem húzod el a dolgot egy perc alatt végzel. De én pont ebből tudom majd mennyire felizgattalak, és meg is sértődtem volna ha tovább tart... Így lihegve, szinte alig hallható suttogással mondom: köszönöm Uram.

Sziasztok. Egy 24éves fiatal,kíváncsi, crossdresser srác vagyok és vannak olyan fantáziaim amiket szeretnék megélni. Egy olyan férfit keresek, akivel ha megbeszélem ezeket a vágyaimat, akkor tartani fogja magát a megbeszéltekhez,hogy teljes mértékben megvalósuljanak azok.
Nagyon röviden összefoglalva: szeretném nőnek érezni magam, rövidebb időkre,szeretnék magamban érezni egy férfit, mindezt női ruhákban.
Teljesen szűz vagyok minden NEM heteroszexuális dologban, ezt kérlek vedd figyelembe,tehát olyan férfit keresek aki elvenné a szüzességem többek között.
Ha érdekelnek a fantáziáim, és szeretnél többet megtudni róla(m), akkor bátran írj rám. :)

Partner

Singles
Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Male, Switch TV or TS

Couples
Dominant Male - Dominant Male, Dominant Male - Uncertain Male, Dominant TV or TS - Uncertain Male, Uncertain Male - Uncertain Male, Uncertain TV or TS - Uncertain Male

Age: 18-75 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Bondage, Gangbang, Humiliation, Mazochism, Public sex

Maybe

Sadism

Exciting

Anal sex (give), Blindfolds, Collar, Cross-dressing, Dirty talk, High heels, Lingerie, Oral sex (give), Oral sex (receive), Stocking, Transvestitism

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Get to know, Horseriding, Internet, Reading, Restaurant, Talking

Music

Blue, Drum'n'bass, Hip-hop, Jazz, Rap, techno

Movies

Action, Adventure, Crimi, Drama, Fantasy, Historical, Romantical, Series, Sex/porn, War

Books

Adventure, Arts, Economy/business, History, Novels, Scientific, Youth