Tumm - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » Tumm - Dominant Male
Tumm
33 years old, Dominant Male, 180 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest , Debrecen
Last login: 11. 05. 21:54
Registration time: 2010. 12. 11. 17:07
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Üdv!
Kiváló partnere vagyok olyan nőnek, aki a mindennapi életben tudja mit akar, képes tenni a saját boldogságáért, felhívni magára a kiszemeltje figyelmét, határozott elképzelései, vágyai vannak, de az ágyban kompenzálja ezt, szeret kiszolgáltatott lenni és átadni magát egy férfi perverz és kreatív fantáziájának.

Valamint olyan nőnek is aki egyszerűen szereti ha alázzák különféle szexjátékok közben, és használják őt, átadva magát a lábremegtető mocskos élvezeteknek, és szikrázó szemekkel várja a következő játékot amit át kell élnie. :)

Az olyan személyek, akik azt hiszik, hogy a szubmisszívitás vagy a dominancia mint személyiségbeli attitűd a kigyúrt testtel összefügg, illetve a "domináns külső" fogalmat használják, jobb ha futnak még egy kört a vályú körül.

A természetesség híve vagyok, ami azt jelenti hogy nem szeretek testidegen dolgokat, tárgyakat használni szex közben, a test naturális mivoltában rejlő lehetőségeket próbálom minél jobban kimeríteni, nem használok fém dolgokat, késeket, egyéb szerszámokat, maximum csak kötelet, ruhákat vagy olyan dolgokat esetleg ami a környezetünkben bárhol megtalálható.

Nem érdekelnek az idézetek és egyéb belső monológok amiket a nők írnak az adatlapjukra. Ne akarj befolyásolni már előre, ha még nem ismertük meg egymás határait.

Intelligens vagyok, iskolázott, de nem fogok veled elmélkedni az ilyen fajta szex rejtelmeiről.

Sok nő mondta már régebben, hogy ennyire intelligens, ám rendkívül határozott és konkrét célokat még senki se vázolt fel nekik, mint én, de ez őket inkább elbizonytalanította. Ha nem vagy legalább a szándékban eléggé határozott, akkor tárgytalan a dolog, olyanokkal nem akarok "vesződni". Már sokat tapasztalt vagyok, és sok "jó lányból" neveltem szolgalányt, de már beleuntam a "betörésbe", inkább már csak tökéletesítenék egy már szolgálni képes nőt.

Alkalmi partneremet, mazo beállítottságú nőt keresek, akit keményen használhatok, élvezhetek vele mindent. Természetesen vigyázok rá, de azt teszi amit mondok, ha átadta az irányítást. Nem emellek piedesztálra, hogy majd onnan ejtselek a mélybe. Nem. Én mindig a mélyben tartalak, nem engedem ki a gyeplőt egy percre sem a kezemből.

Bár kommunikatív, jól szituált férfi vagyok,de nem vagyok bőbeszédű ha ilyen szexről van szó. Nálam a csináld, és ne mondd a mottó. Ezért velem ne is levelezgetni akarj, hogy csak a fantáziákról írjak. Ez olyan lenne mintha leírnám minden egyes levegővételemet. Percenként több fantázia születik meg a fejemben...nem leírni kell, hanem megvalósítani, anélkül nem érnek semmit.Ezt a virtuális-kamu-csak levelezgetni akaró szubok figyelmébe ajánlanám.

Hosszú távú kapcsolat is lehet belőle, dom-szub kapcsolatot tarthatunk fent hosszú távon. Ez már nagyban más. Ekkor már természetesen megismerem a vágyaidat, belső vívódásodat, motivációdat. Hálószobán kívül természetes a tisztelet a szeretet mellett, felemelnélek, majd a hálószobában uralnálak, és kielégítenéd minden vágyam. Persze ez nagyon ritkán működik tökéletesen, eddig nem volt jó tapasztalatom ez ügyben. Másfelől ne a világ másik végéről akarj hosszú távú kapcsolatot, úgy nem lehet fenntartani az ilyen viszonyt. Valamint ehhez először alkalmi szinten kell kipróbálni egymást, ahogy fentebb leírtam.

(Vágás, megsebzést, szúrást vagy egyéb véres dolgot nem csinálok! soha! ne is kérdd! A női test egységét nem bontom meg, maradandó kárt nem teszek benne. A testedet fogom megalázni, de belül fogod érezni.)

Amilyen szexuális akciók fel vannak sorolva lentebb, azt tényleg meg is kapod, akár még többet is, amit nem lehetett felsorolni, valamint ezeknek végeláthatatlan kombinációját fűszerezve mindenféle fantáziával. :)

Nem írok hosszú leveleket ezek után, ami érdekelhet, az mind le van itt írva úgy hiszem. Ha több kell, kérdezz!

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female

Couples
Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Submissive Female

Age: 18-45 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Chastity belt, Closure, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Enema, Feeding, Fisting, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nipples, Oral sex (receive), Pain, Piss, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Car racing, Computer, concerts, Dance, Get to know, Internet, Movie, Party, Ping-pong, Restaurant, Science, Soccer, Swimming pool, Talking, TV, Winter sports

Music

Folk, Funky, Gangsta rap, Jazz, Latin, Rap, Reggae, Rock

Books

Novel, Poems