Tricc - Submissive TV or TS

48
All BDSM partners » Transvestites, Transsexuals » Tricc - Submissive TV or TS
Tricc
50 years old, Submissive TV or TS, 176 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 10. 02. 22:58
Registration time: 2013. 03. 12. 23:26
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (7 Rate)
Szia!
Bár férfiként férfias, nőként azonban érett, nőies, utcaképes Transzvesztita vagyok. Szeretem az alárendelődést, de leginkább azt, ha partnerem örömét leli az együttlétben. Nem szeretem a "csináljunk úgy, mintha..." játékokat.

Nem szeretnék "rossz kislány" lenni, akit "meg kell büntetni". Viszont, ha szeretnél egy alkalmi barátnőt, aki - gyengéd erőszak hatására - azt teszi, amire vágysz, vagy nem "uralkodni" akarsz, hanem egyszerűen csak - sallangoktól mentesen - elvenni, ami felé a vágyad éppen hajt, akkor azt hiszem hasonlóra gondoltunk. Ha ehhez egy érett, általában kedves, kiegyensúlyozott, önálló akarattal rendelkező ápolt, alkalmi szextársat keresel, az vélhetően én leszek.

Igen, jól értetted! Önálló akarattal! Én azt gondolom az alárendelődésről, hogy ha a szőnyeg alatt csúszva megyek oda hozzád, feltétlen engedelmességgel, s a legkisebb erőfeszítést sem kell tenned a fölém kerekedésért, az sokkal kevesebb örömet okoz Neked, mintha valóban "leigázol" egy csinos nőt. Nem a megalázást kedvelem, nem cipőt szeretnék nyalni, nem a fenekemet szeretném paskoltatni!
De ha gyengéd erőszakkal, ellentmondást nem tűrően kötöd hátra a kezem úgy, hogy utána védekezés-képtelenül kell a kedvedre tegyek, vagy ha gúzsba kötve fekszem melletted, miközben Te megnézed a kedvenc meccsedet, vagy elolvasod a kedvenc újságodat, s közben a fenekem, vagy a fejem cirógatod, vagy ha akarom, ha nem, akkor- és úgy hatolsz be oda, ahová szeretnél, az számomra teljesen elfogadható és szerethető állapot.

De ha akár találkozáskor "előjátékként", vagy együttlét után el szeretnél menni sétálni egyet levezetésként, abban is szívesen benne vagyok. Elmehetünk moziba, vagy ahová szeretnél, s míg Veled vagyok, igyekszem ízig-vérig nő lenni. Annyira, amennyire szeretnéd... A játék komoly dolog! :)

Nem a seggriszáló, affektáló nőtípust képviselem, s egyszerre vagyok kicsit szégyenlős és bevállalós. Ne kérdezd meg folyton, hogy "így jó?", "Nem fáj?" Fogadd el, hogy az alárendelődést úgy szeretem, ahogy Neked jó.

A fájdalmat mértékkel szeretem, a kényszerhelyzeteket, a kikötözött állapotot annál inkább. Egy találkozás, ami rövidebb 3-4 óránál, az nem is igazi szórakozás. Szeretek adni és szeretem, ha a partnerem elveszi amit szeretne. Remélem, Te is ezt kedveled... ;)

Fontos:
- Ha nem tudod, hogy mi a különbség Transzvesztita és Transszexuális között, akkor először nézz utána, ne legyen csalódás!
- Ha csak úgy "írogatsz", de egy esetleges szimpátia esetén nem vagy kész a személyes találkozóra, kérlek, ne írj!

Köszönöm, hogy FIGYELMESEN olvastad el bemutatkozásom!

Puszi!

Gabi

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Male - Dominant Male, Dominant TV or TS - Dominant TV or TS, Switch Female - Switch Female

Age: 35- year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Chastity belt, Doctor fetish, Electrosex, Foiling, Humiliation, Latex, Leather, Punishment, Vibrators

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Bondage, Breast torture, Chains, Closure, Collar, Dildos, High heels, Lingerie, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Stocks, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Movie, Ping-pong, Shopping, Talking

Music

Classical, Disco, Latin, Pop, Rock

Movies

Action, Horror, Sci-fi, Thriller

Books

Economy/business, Journals/magazines, Scientific