TopArchon - Switch/Switch Couple

21
All BDSM partners » Couples » TopArchon - Switch/Switch Couple
TopArchon
41 years old, Switch Male, 172 cm, 64 kg - 37 years old, Switch Female, 168 cm, 59 kg
Residency: Hungary, Budapest, XIX
Last login: 08. 14. 11:19
Registration time: 2012. 07. 17. 11:21
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Elöljáróban annyit, hogy harmadik felet keresünk, és igen válogatósak vagyunk. Nem kimondottan a külsőre (de arra is), de az is számít, hogy a fejben mi van. Meg egyéb helyen sem baj, ha helyén vannak a dolgok.
Mi mindketten bi érdeklődésűek vagyunk (a férfi is!), csak akkor írj, ha ez számodra több, mint elfogadható!

A bejelölésünkkel semmit nem érsz el, nem fogunk sem rád írni, sem visszajelölni, hacsak nem ismerünk tényleg. Tisztelj meg helyette egy levéllel!

Fontos: univerzális, azaz egyszerre aktív és passzív beállítottságú legyen, ha úriember! Hölgyeknél pedig ne legyen kizárólagosan aktív (passzív és uni lehet)!
És még egyszer, külön: az még csak nem is biszexuális, hogy: "hááát, leszophat/kinyalhat, ha nagyon akar" (Elnézést a nyers megfogalmazásáért, a sok téves megkeresés miatt kénytelen voltam egyértelműsíteni.)További fontos: nem szeretünk bújkálni, háttérbe szorulni, aránytalanul alkalmazkodni, plusz a párod, akit velünk csalnál meg nekünk semmit se ártott, így hát NEM egyedülállóak vagy NEM nyitott/laza párkapcsolatban élők kíméljenek!

Nem vagyunk rohanósok, szeretjük megismerni a partnerünket, úgyhogy ne számíts arra, hogy az első randin ruha nélkül látjuk egymást. Hacsak valami nagyon jó indokot nem tudunk kitalálni!

Sub vagy switch férfit vagy nőt keresünk hosszabb távú dologra. Domináns csak a férfival lehetsz, az is csak akkor, ha a hölgy parancsolja. Fontos számunkra, amit mi is nyújtunk: megbízhatóság, korrektség, igényesség.

Most szólunk elriasztó tényezőkről: dohányzunk - ez valakit zavarhat. És csak közepesen vagyunk perverzek, így emésztési végtermékek, bizarr fétisek és hasonlók kizárva, nálunk a fantázia a döntő, az eszköz csak kiegészítő: senkit nem verünk véresre és nem hajtunk át rajta kocsival (esküszöm, kaptam ilyen kérést már!)és az sem vonz minket, hogy valaki fura ruhákban takarítson nálunk (akármennyire is szalad a lakás).

Egyszóval csak egy hosszútávú, jóféle hármasra keresünk partnert enyhe, spontán játékokra, amik mindenkinek tetszenek, de ha valami mániád van és eszközt keresel a kiélésére, azok nem mi vagyunk. (Cserébe mi is embernek nézünk. :-) )

Partner

Singles
Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male

Couples
Dominant Female - Uncertain Male, Fetisist Male - Dominant Female, Fetisist Male - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Female - Switch Male, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Uncertain Male, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Uncertain Female

Age: 21-45 year
Height: 160-190 cm
Weight: 50-90 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chastity belt, Chinese ball, Cross, Fisting, Foiling, Latex, Leather, Mask, Rubber, Shaving, Stocks, Whipping bench

Maybe

Breath controll, Candle, Cross-dressing, Enema, Foot worship, Milking, Pain, Slaps, Transvestitism, Tweak

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Chains, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, High heels, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Other tools, Pens, Photo shooting, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Tickling, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Cooking, Internet, Museum, Reading, Restaurant, Science, Talking

Music

Alternative, Classical, Electronic, Heavy metal, Rock

Movies

documentary, Fantasy, Film noir, Historical, Sci-fi, Sex/porn, Thriller, War

Books

Economy/business, Erotical, Esoteric, History, Novels, Poems, Religion, Scientific