TopArchon - Fetisist/Dominant Couple

All BDSM partners » Couples » TopArchon - Fetisist/Dominant Couple
Viewed: 4880x
TopArchon
44 years old, Fetisist Male, 172 cm, 78 kg - 41 years old, Dominant Female, 168 cm, 76 kg (Bisex)
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 11. 07. 21:39
Registration time: 2012. 07. 17. 11:21
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 3
Üdv, kereső!

2020. május:
Igazából már hárman vagyunk, és nem egy gyerkőc a harmadik! Jelenleg egy jóvágású ifjú úr erősíti csapatunk - így három biszexuális ember keres most.
Eddig nyitottabbak voltunk, és főképp egyedülálló szub/switch férfit kerestünk, de ez a vegyértékünk betöltve.
Most
1. Keresünk biszex hölgyet, akit inkább a lányos dolgok érdekelnek, a hölgy örömére, vagy akit kimondottan izgat az egymással játszó fiúk dolgai. Erősen domináns hölgyek kizárva.
2. Olyan párt, ahol mind a nő, mind a férfi biszexuális, és ezért hiányzik valami még. Erősen dominánsak kizárva.

Az ideális jelölt(ek) szub, brat vagy switch kategóriába tartoznak, bizonytalan és fetisiszta is jelentkezhet.
Mi a DS-t kedveljük, így verést csak szimbolikusan kaphatsz (pálcacsattogtatás, paskolás). De ha az alávetettség a kedvenced, jelentkezz, amennyiben az emberi tartásod fontos. Csicska vagy tárgy minket nem érdekel - nekünk az emberi oldal nagyon fontos.

A ismerősnek jelölésünkkel semmit nem érsz el, nem fogunk sem rád írni, sem visszajelölni, hacsak nem ismerünk tényleg. Tisztelj meg helyette egy levéllel!
De ne csak annyit írj egy kitöltetlen adatlap mellett, hogy szívesen ismerkednél velünk. Ki sem találnánk, ha nem írtad volna külön...
Szeretnénk tudni, hogy mit jelent neked a BDSM, és mit jelent nálad a biszexualitásod. Ha nincs az adatlapon, akkor legyen a leveledben.

További fontos: nem szeretünk bujkálni, háttérbe szorulni, aránytalanul alkalmazkodni, plusz a párod, akit velünk csalnál meg nekünk semmit se ártott, így hát NEM egyedülállóak vagy NEM nyitott/laza párkapcsolatban élők kíméljenek!

Nem vagyunk rohanósok, szeretjük megismerni a partnerünket, úgyhogy ne számíts arra, hogy az első randin ruha nélkül látjuk egymást. Hacsak valami nagyon jó indokot nem tudunk kitalálni!

Sub vagy switch férfit vagy nőt keresünk hosszabb távú dologra. Domináns csak a férfival lehetsz, az is csak akkor, ha a hölgy parancsolja. Fontos számunkra, amit mi is nyújtunk: korrektség, igényesség.

Csak közepesen vagyunk perverzek, így emésztési végtermékek, bizarr fétisek és hasonlók kizárva, nálunk a fantázia a döntő, az eszköz csak kiegészítő: senkit nem verünk véresre és nem hajtunk át rajta kocsival (esküszöm, kaptam ilyen kérést már!)és az sem vonz minket, hogy valaki fura ruhákban takarítson nálunk (akármennyire is szalad a lakás).

"Sex" és "Sexy" szavak = tiltás magyarul szex és szexi, ha ez neked nem megy, sok leszünk neked.
Kétsoros profilnál, ha arra kérünk, hogy mondj magadról valamit, és azt válaszolod, hogy "Kérdezz bátran!", szintén tiltás.

A lentieket is elolvashatod, mert azért jellemez minket, de már "nem irányadó":

-*-*-*-*-
Ez itt most egy régebbi szöveg, most nem aktuális, de olyan régen van fent, hogy már hozzánk tartozik:

Elöljáróban annyit, hogy harmadik felet keresünk (akár párost is harmadiknak-negyediknek), és igen válogatósak vagyunk. Nem kimondottan a külsőre (de arra is), de az is számít, hogy a fejben mi van. Meg egyéb helyen sem baj, ha helyén vannak a dolgok.
Mi mindketten bi érdeklődésűek vagyunk (a férfi is!), csak akkor írj, ha ez számodra több, mint elfogadható! Még egyszer, mert néhányotoknak elkerülte a figyelmét. Ha egyedülálló férfi jelentkező vagy, egy egyszerre aktív és passzív, biszexuális embert keresünk. Elvárás, hogy a fiúval több legyen a játék, mint a lánnyal. A lány ezt nézni szeretné, és csak akkor száll be, ha meghozták a kedvét.

A ismerősnek jelölésünkkel semmit nem érsz el, nem fogunk sem rád írni, sem visszajelölni, hacsak nem ismerünk tényleg. Tisztelj meg helyette egy levéllel!
De ne csak annyit írj egy kitöltetlen adatlap mellett, hogy szívesen ismerkednél velünk. Ki sem találnánk, ha nem írtad volna külön...
Szeretnénk tudni, hogy mit jelent neked a BDSM, és mit jelent nálad a biszexualitásod. Ha nincs az adatlapon, akkor legyen a leveledben.

Fontos: univerzális, azaz egyszerre aktív és passzív beállítottságú legyen, ha úriember! Hölgyeknél pedig ne legyen kizárólagosan aktív (passzív és uni lehet)!
És még egyszer, külön: az még csak nem is biszexuális, hogy: "hááát, leszophat/kinyalhat, ha nagyon akar" (Elnézést a nyers megfogalmazásáért, a sok téves megkeresés miatt kénytelen voltam egyértelműsíteni.)

Egyszóval csak egy hosszútávú, jóféle hármasra/négyesre keresünk partnert enyhe, spontán játékokra, amik mindenkinek tetszenek, de ha valami mániád van és eszközt keresel a kiélésére, azok nem mi vagyunk. (Cserébe mi is embernek nézünk. :-) )

Partner

Singles
Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Uncertain Male, Fetisist Male - Dominant Female, Fetisist Male - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Female - Switch Male, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Uncertain Male, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Uncertain Female

Age: 21-45 year
Height: 140-190 cm
Weight: 50-90 kg

Contact information

Email: Friends Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chastity belt, Chinese ball, Cross, Fisting, Foiling, Latex, Leather, Mask, Rubber, Shaving, Stocks, Whipping bench

Maybe

Breath controll, Candle, Cross-dressing, Enema, Foot worship, Milking, Pain, Slaps, Transvestitism, Tweak

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Chains, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Film, High heels, Lingerie, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Other tools, Pens, Photo shooting, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Tickling, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Music

Classical, Electronic, Rock

Movies

Sci-fi, Sex/porn

Books

Economy/business