Titkarno - Submissive Female

79
All BDSM partners » Slavegirls » Titkarno - Submissive Female
Titkarno
37 years old, Submissive Female, 156 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Pest, Cegléd
Last login: 05. 12. 12:04
Registration time: 2014. 11. 6. 22:06
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (6 Rate)
Kezdő vagyok, de sejtem, hogy mit szeretnék.
Tapogatózom, mert az jó :)
Felfedezni jöttem erre a világra, és erre az oldalra is. Próbáltam sokáig elnyomni, vagy inkább tudomást sem venni az érdeklődési körömről, de ez nem tett jót az egészségemnek. És a lila foltjaim is tetszenek, amikor vannak, mert arra emlékeztetnek, hogy milyen jó volt ami történt és arra, hogy ÉLEK! Inkább a testem fájjon mint a lelkem... Azt szeretném, ha a bdsm nem csak a szex fűszere lenne, hanem része a mindennapjaimnak.

Plusz infó: van bennem némi szadista hajlam is, de sub dominál, ezért választottam inkább ezt a kategóriát, mint a "switch"-et. A mindennapokban határozott nő vagyok, én irányítom az életemet, pontosan ezért keresek valakit, aki ezt elviseli, a végletekig tisztel mint nőt és cserébe éjszaka irányítana/ utasítana engem, okozna némi fájdalmat, majd gondoskodóan, kedvesen viselkedne velem. Bonyolult dolog ez?

Fontos: Nem csetelek, irj levelet vagy jelölj ismerősnek és ha tetszel jelentkezni fogok.

Leginkább egy fiatalabb férfi figyelmére vágyom, mindezt azért, mert hiába vagyok 37, 27-nek sem érzem magam. Vagyis a korosztályommal ismerkednék ;)

Valamint: dohányzom!
És végül, de semmiképpen sem utolsó sorban: a remény hal meg utoljára!

Puszi :)

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Switch Male

Age: 18-38 year

Aim of search

relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (give), Chinese ball, Fisting, Gangbang, Humiliation, Shaving

Maybe

Ass licking, Boot fetish, Chastity belt, Closure, Cross-dressing, Diaper, Dirty talk, Doctor fetish, Electrosex, Feeding, Film, Foiling, Foot worship, High heels, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Masturbation, Pens, Photo shooting, Role playing, Rubber, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Vacuum

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Collar, Cross, Dildos, Domination, Hair pulling, Massage, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piercing, Prostate massage, Public sex, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Internet, Talking

Music

Drum'n'bass, Goa, Reggae, ska

Movies

documentary, Fantasy, Sci-fi, Series, Thriller

Books

Novel