ThomasSlave - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » ThomasSlave - Submissive Male
ThomasSlave
39 years old, Submissive Male, 178 cm, 86 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 3 days ago
Registration time: 2016. 07. 25. 07:58
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
HAMAROSAN TÖRLÖM REGISZTRÁCIÓMAT, MERT MÁR FELESLEGESNEK TARTOM AZ ITTLÉTEMET. RENGETEG ISMERETTEL ÉS TAPASZTALATTAL GAZDAGODTAM, DE ITT AZ IDEJE A VIRTUÁLIS VISSZAVONULÁSNAK.

Üdvözlet az adatlapomon.

Egyelőre nézelődök az oldalon, olvasgatok, tovább mélyülök eme világba.

Nehéz pár sorban bemutatkoznom, hiszen a betűk világában teljesen más az élmény, az első benyomás és szimpátia, mint a való életben, amikor két ember találkozik, és egy kávé vagy üdítő mellett beszélgetnek egymással. Amikor egymás szemeibe néznek, és látnak benne valamit, valami szépet, izgalmasat, amikor egy tekintetből, vagy egy mosolyból, arckifejezésből már sejteni, hogy mi jár a fejében a másiknak. :)

Nos, azért megpróbálom nagyvonalakban a bemutatkozást.

Önmagára és környezetére is igényes férfinak tartom magam. Szabadidőben kirándulok, sétálok, sportolok. Régóta foglalkoztat engem ez a világ, mondhatnám azt is, hogy mára az életem részévé vált. Gyerekkorom óta éreztem ezt a tulajdonságomat, de csak később tudatosult bennem, hogy mi is ez valójában. A hétköznapi életben férfiként viselkedek. Tisztelem, és becsülöm a NŐKET, nélkülük semmik sem lennének a férfiak! A gyengéim az erős, akaratos és határozott NŐK! :)

Vannak tapasztalataim, élményeim, amiket soha sem fogok elfelejteni. Én sem ismerem még teljesen a határaimat, de természetesen vannak elképzeléseim. Szeretek érdekes és izgalmas emberekkel beszélgetni, úgyhogy egy kellemes beszélgetésben bármikor szívesen részt veszek.

Köszönöm az adatlapom elolvasását!
Tisztelettel:
Thomas Slave

Partner

Singles
Dominant Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Fitness, Science

Movies

Action, documentary, Drama, Horror, Sci-fi, Series

Books

Gastronomy, History, Journals/magazines, Scientific, Sport