Tantra - Dominant Female (Mistress)

35
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Tantra - Dominant Female (Mistress)
Tantra  - Mistress Budapest
52 years old, Dominant Female, 160 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10. 09. 13:33
Registration time: 2015. 06. 15. 14:51
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (6 Rate)
URAK és HÖLGYEK!!!
A Tantra masszázs a lélek simogatása a testen keresztül. A test lágy simogatása, érzéki masszírozása történik, itt nem az izmok átgyúrása, hanem egy kellemes ellazult állapot és az érzéki örömök előidézésén van a figyelem.

Ez a módszer alkalmas a szexuális blokkok oldására, és az ellazulás egy mélyebb szintjét lehet elérni. A masszázs során felébresztjük partnerünkben lévő szexuális energiákat, majd finom mozdulatok segítségével áramoltatjuk szét, ezáltal segítjük Őt abban, hogy egész teste és lelke feltöltődjön gyógyító életenergiával.

Mitől különleges egy tantrikus masszázs?
- mert a zene, az illatok, a hangulatos fények egy különleges térbe repítenek
- a feltétel nélküli, figyelemmel teli finom érintések felébresztik a benned szunnyadó isteni, istennői minőségeket, és láthatóvá teszik a magad iránt érzett tiszteletet és szeretetet
- hidat emel tested, lelked, szellemed pillérjei között, ezáltal nyugalmat és egyensúlyt teremtve lényed belső rétegeiben
- érzéki, ösztönös vágyaidat valódi, mélyről fakadó szeretetté alakítja
- felfokozott érzelmi állapotod elérésével és szintentartásával tested felfrissül, megfiatalodik, energetikai áramlása felélénkülA Lingam-masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli.
-A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly' nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs(férfi nemi szerv) lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amiben nő és férfi egyaránt ellazul, és örömét leli. Ezen állapot eléréséhez a férfinak meg kell ismernie saját gyengéd oldalát, hogy képes legyen ellazítani és befogadni a masszázs okozta örömöket.

A jóni-masszázs(női nemi szerv) célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs lényege, hogy mindkét fél örömét lelje a technikában, és ne az olykor már kényszerű kielégülést erőltesse. Amennyiben a masszázs mellékhatásaként az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lessz.
Ha tisztelsz engem, és ha elsősorban a jó társaság, a gyengéd érintés az amire vágysz, akkor örömmel látlak, de ha ennél többet keresel, kérlek ne vesztegesd rám az idődet!
Tantra lényege,hogy masszázs során megtisztítom a csakráidat,energiával feltöltöm a tested, többször felhozom izgalmi állapotba családi ékszeredet, és a végén óriási élvezethez viszem.

2 féle tantrikus masszázst végzek:
Aki még nem volt tantrikus masszázson ,és szeretne csak belekóstolni ebbe csodálatos világba ,annak javaslom 1 számú masszázst amit masszázs ágyon történik.
Amikor belépsz lakásba... bekísérlek szobába ...levetkőzöl meztelenre és felfekszel a masszázs ágyra. Tested érzéki masszírozássá után lingam masszázs következik,és igény szerint prosztata masszázssal kiegészitem a programmomat.

Ha extra foglalkozást kéred, akkor egészen más történik.levetkőzöl meztelenre... rajtam kendő van ,de nem masszázs ágyon masszírozlak, hanem egy tataminon ,ami ki van terítve a földön itt meditációval kezdem, utána ringatással ,masszírozással és a végén lingam masszázs következik.
Bónusz extra masszázsra:
Strapoon
CBT,
gyertyázás,
kikötözés.

NEM VÁLLALOK:
szexuális kapcsolatot,sem franciát ,sem semmilyen ehhez hasonlót!!!

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Male, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Uncertain Male, Dominant Male - Uncertain Male, Dominant TV or TS - Uncertain Male, Fetisist Female - Uncertain Male, Fetisist Male - Uncertain Male, Fetisist TV or TS - Uncertain Male, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Male - Uncertain Male, Submissive TV or TS - Uncertain Male, Uncertain Female - Uncertain Male, Uncertain Male - Uncertain Male, Uncertain TV or TS - Uncertain Male, Switch Female - Uncertain Male, Switch Male - Uncertain Male, Switch TV or TS - Uncertain Male

Age: 25-60 year

Contact information

The connection data of metariality profile appear only then, when he/she is a VIP member.

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Ass licking

Exciting

Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Candle, CBT, Dildos, Domination, Enema, Foiling, High heels, Lingerie, Massage, Milking, Nippers, Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Transvestitism, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Cooking, Gardening, Internet, Movie, Party, Play, Reading, Restaurant, Shopping, Swimming pool, Talking

Music

Country, Latin

Movies

Action, Comedy, Family movie, Romantical, Talk show

Books

Esoteric