Tamkov - Submissive Male

7
All BDSM partners » Servants, Slaves » Tamkov - Submissive Male
Tamkov
33 years old, Submissive Male, 171 cm, 67 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 3 days ago
Registration time: 2013. 09. 28. 12:06
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Hello!

Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy királyfi, aki útnak kerekedett megmenteni a királylányt a gonosz királynő karmami közül csakhogy útközben rájött, hogy jelenleg a gonosz királynő sokkal jobban izgatja a fantáziáját. Ezért úgy döntött mielőtt megmentené a királylányt, teljesíti a gonosz királynő minden perverz vágyát, utána a királylánnyal lemennek a pincébe de ott sem a királylány-nyal...

Szóval keresem, a gonosz királynőmet vagy a királylányomat akiknek szeme csillogását a nyelvemmel vagy más testrészemmel elő tudnám csalni (igen az agyammal is). Szeretem az alárendelt szerepet, szeretem, ha játszanak velem, ha úgy izzik köztünk a levegő mintha egy tűztornádóban lennénk, amit a perverziód csak még forróbbá tesz.

A 16 éves felelőtlen kamasz sráctól kezdve a 20 éves szűz informatikus srácon át a 30 éves felelősség teljes, egyenes férfiig megtalálsz bennem (majdnem) mindent, és szerintem elég jól tudod, hogy a tested, a hangod, és a személyiséged használatával a neked kedvezőt tudod kihozni belőlem. Ha már termetem miatt csendben lépkedő tigris nem lehetek melletted egy játékos kölyök hiúzzal még gazdagabb lehetsz.

1-3 nap.
Ilyenkor kellemes társaság vagyok, sziporkázó jó beszélgető partner és már már iránytó és domináns tulajdonságokat is fel lehet fedezni bennem.

3-6 nap.
Már felmerül az igényem a szexre, ilyenkor már csibész vagyok próbállak levenni a lábadról és a domináns énem egyre jobban megtörhető.

6-9 nap.
Egyre inkább előjön a szubmisszív énem egyre több porcikád tetszik és kívánom, a szívem már hevesebben ver a közeledben, és igyekszem egyre jobban belelátni a vesédbe.

9-12 nap.
Előtérbe kerül a szubmisszív énem és minden porcikám, már a te hangodra vevő és egyre perverzebb dolgokat teljesítenék. Ilyenkor már ne várj tőlem magas röptű beszélgetéseket, mert már az adrenalin elöntötte az agyam... egészen... addig... amíg... újra.. el.. nem... jön... az... első... nap.

A kérdés az, hogy melyik napomon ismernél meg.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Breath controll, Chastity belt, Foiling, Masturbation, Piss

Exciting

Blindfolds, Bondage, Closure, Collar, Dirty talk, Domination, Foot worship, Humiliation, Massage, Oral sex (give), Oral sex (receive), Role playing

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Billiard, Car racing, Cooking, DIY, Gardening, Movie, Ping-pong, Science, Talking, TV

Music

Alternative, Blue, Electronic, Goa, Heavy metal, Jazz, rhythm'n'blues, Rock, ska, techno

Movies

Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Film noir, Horror, Romantical, Sci-fi, Series, Thriller

Books

Economy/business, Entertainment, Esoteric, Gastronomy, Scientific