TOKONRUGAS - Submissive Male

6
All BDSM partners » Servants, Slaves » TOKONRUGAS - Submissive Male
TOKONRUGAS
26 years old, Submissive Male, 192 cm, 77 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 08. 24. 13:13
Registration time: 2014. 08. 05. 12:54
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Rögtön az elején: én tényleg kőkemény, domináns beállítottságú srácot akarok!!! Annyira fura ez? A többedik jelentkezik, és mindről kiderül, hogy kislányka, és hozzá képest majdhogynem én lehetnék a dom inkább . nagyon durva, de szal lécci, csak olyan írjon, aki tényleg tudja mit jelent kőkeményen felsőbbrendűnek lenni és ezt éreztetni a másikkal. Tényleg kiábrándulok már, hogy 100-ból esetleg 1 olyan van, aki érti is a dolgát, csak ez meg k unalmas így :(((((((

és akkor:

Teljesen betört, egó nélküli, magas, vékony, szálkás alkatú, sportos, fekete rövid hajú, barna szemű srác vagyok (rögtön kiemelem, hogy a hétköznapokban egy elég beképzelt, menőarcnak tartanak, de hát pont ezért élvezem megtapasztalni a másik oldalt). Brutális de isteni lelki élmény megtapasztalni, milyen amikor oda megyek a sráchoz menőarcként, aztán 2 perc alatt elintézi, hogy egy utolsó szarházi senki legyek, aki sírva könyörög egy szál farokban. Amire persze egy igazi Dom srác tesz magasról vagy csak még kegyetlenebb lesz ... ez is tény.

Éltem már együtt Dommal kutyaként, pórázon, ruhát nem látva, senkiként, aki nem bánt finoman velem, de legalább megtanította, hol a helyem. Azt is megízleltem, mit jelent a poklok pokla, ahonnan már nincs tovább. Persze volt több kőkemény sráccal is kalandom, így tapasztalatom van elég. Nagyon szeretek felnézni egy Domináns Hímre, szeretem átélni, amikor megtörök előtte, szeretem sírva látni a szemében, mennyire élvezi a kiszolgáltatottságomat. Imádom, ha egy senkiként kezel, kiröhögi könyörgésemet, és csak azért is megteszi azt, amit a fejébe vett, hiába nem akarom. Persze mindehhez olyan típusú Hímnek is kell lennie, akire valóban fel lehet nézni, bárki nem jó nekem, az igényeim pedig nem kicsik. Önbecsülésem nincs (azaz nagyon is van, de elvárom h taposd le a sárga földig), korlátok nélkül gyalázható vagyok. Határ nem igazán van (maradandó sérülést, nyomot, vért, mocskos dolgokat és szexet kivéve).
Elvárom, hogy tudjon fegyelmezni, büntetni, azaz megfelelően bánni egy alárendelt sráccal, és éreztetni, hogy ő felsőbbrendű.

Csak az a keménység jön be, aki "taknyod-nyálad összefolyik" -módon megpofozással kezdi a miheztartás végett. Puhapöcsök nem érdekelnek, abból van elég.

Erősen exhib is vagyok, így olyan akciókra is keresek srácot, akinek nem okoz gondot a risky in public helyzetek átélése, persze szigorúan egyoldalúan. Csak a Te határozottságodon múlik, miket csináltatsz meg velem (büntetésből lépcsőházba kizárás, pórázon sétáltatás, egyéb necces helyzetekbe kényszerítés nem probléma). Haverokkal, házibuliban való gyalázás rendben van.
stb stb stb stb

Szex és bármiféle kölcsönösség kizárva, többes kanbulikban való gyalázás rendben. Kőkemény, már-már brutális (de sérülésmentes) kegyetlenségben és public humilation-ban tapasztalat előny.

(KÉPGYŰJTŐK CSAK AZÉRT NE ÍRJANAK H ADJAK KÉPET UGYANIS NEM ADOK! MAJD HA TUDOM, KI VAGY ÉS MENNYIRE PASSZOLUNK, AKKOR KAPSZ, ELŐBB NEM! CAMON SE LÁTHATSZ, DE HA OKÉ KÖZTÜNK MINDEN, UTÁNA MÁR EGYÉRTELMŰ, HOGY AKÁR A CAM4COM-ON IS KÖZZÉ TEHETED, AMIT MŰVELSZ VELEM!)

Csak mert 60 éves vagy, és nemet mondok, még nem biztos, h kamus is vagyok. Ebből elegem volt már! Való igaz, elég keveseknek mondok igent, mivel vannak elvárásaim elég szépen. de nem értem, egyesek fejében ez miért függ össze a kamussággal. Ha nem válaszoltam vagy leráztalak, annak nyilván oka volt. Ez ilyen egyszerű. Érdekes, azért volt már pár srác, akivel királyul ment minden (az a bizonyos 1-2%). ennyi. Persze felőlem aztán tarthat bárki kamusnak, aki komoly és jó, azzal úgyis összejön, a többi meg miért érdekeljen?

Aztán ... miből is van elegem?
Egy időben egész regényeket írtam az átélt eseményekről, a legfantasztikusabbra sikerült gyalázásokról, de bevallom, elment tőle a kedvem. Azt is megtanultam, h kétféle srác van, az egyik ösztönösen érti a dolgát, de még akkor is szart csinál belőlem, ha egy árva szót nem beszélünk meg előre (persze ez az említett 1%, és ők jöhetnek!), míg a másik "tanulni" akarja esetleg, de hiányzik belőle a belső saját indíttatás, ráadásul mivel nem volt benne kegyetlenebb dolgokban, abszolút hihetetlen neki még egy lágyabb story is. Ez utóbbitól szoktam megkapni h "hülyekamusköcsög vagy vaze", és megvallom, ebből nagyon elegem van. Így aztán leszoktam a "mesélésről", ha kéred, persze privátban megoszthatunk egymással pár dolgot, na meg nyilván azért egy alap-egyeztetés kell, nehogy már ott derüljön ki, hogy kvára nem passzolnak a vágyaink (sajna ilyenben is volt részem), de elhatároztam h csak kedvcsinálónak ide ugyan nem írok én semmit. Az első típusnak úgyis természetes és magától is hasonló dolgokat művelne velem, a második típusnak meg tök felesleges, csak hogy lekamusozzon . Szal fordult a kocka, és elvárom h TEE mutatkozz be röviden úgy, hogy abból kiderüljön, mégis kb mit akarsz. Az más kérdés, ha már ott vagyok előtted kikötve egy szál farokban, úgyis kuss a nevem, de pont ezért kell az alapokat tisztázni (már csak h ne oda jussunk, mint ahogy az esetek többségében kiderül, h igazából csak szexet akar és fogalma nincs erről a témáról).

Bízom nagyon abban a pár határtalanul és ösztönösen kegyetlen srácban, ők tudják a dolgukat úgyis, a többinek meg mi a frásznak bizonygassak? . na nem.

Volt blogom egy időben, ahol leírtam szinte minden egyes esetet, de ott is detto ez volt a jelenség, azaz aki királyul benne volt a témában, annak felesleges és természetes is volt, aki meg nem, attól jött a szokásos "kamusvagybazmeg" szöveg, így hát abból is elegem lett. Nem, határozottan nem vagyok hajlandó legépelni a körmeimet, szal ha érdekellek, gyere skypera és megdumáljuk. Úgy vagyok ezzel, hogy ha egyszer kikötve és megpofozva úgyis fotózgatnak, akkor ugyan majd pont egy kis beszélgetéstől fogok megijedni?

Kb ennyi, ezt egyszer így összehoztam, többet tuti nem írok ilyen mennyiséget, remélem ebből azért kb érthető, milyen csávókákra is vadászok .
(és megjegyzem, az anyagiasak se kizártak, de ahhoz azért igen klassznak kell lenned!! - mondom ezt azért, mert az utóbbi időben sorra betalálnak az ilyenek, és nincs vele gondom, hiszen volt nagyon állat tapasztalatom is anyagias sráccal, de sajnos a többségnek fogalma nincs semmiről, és csak a pénzt látja. Így viszont nem megy ...)

hajrááááá, várom a belevaló srácok jelentkezését!!! Tabuk nincsenek, de ha vagány vagy, ezt is felesleges volt írnom. csáááóó

(a telefonon 1 szót nyomkodni képes emberkéket egyszerűen hanyagolom. ha akarsz vmit, elvárom h írj már normálisan, elég volt ebből is h bepötyögsz 2 semmitmondó szót, aztán én találgassam, hogy most akkor mennyire is passzolunk . Ha ez így nem felel meg, hát ne írj! k egyszerű!!!)

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male

Age: 18-28 year
Height: 175-210 cm
Weight: 60-80 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Danish, Dutch, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Needle

Exciting

Bondage, Candle, CBT, Chains, Collar, Cross, Domination, Electrosex, Film, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Mazochism, Pain, Photo shooting, Piercing, Punishment, Slaps, Spanking, Stocks, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Car racing, Computer, Internet, Party, Restaurant, Soccer, Talking, Tennis, Winter sports

Music

Goa, Reggae, Rock, techno

Movies

Crimi, Thriller

Books

Erotical, Health, Sport