Szvipiti - Submissive Male

5
All BDSM partners » Servants, Slaves » Szvipiti - Submissive Male
Szvipiti
48 years old, Submissive Male, 165 cm, 81 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10 hours ago
Registration time: 2011. 10. 29. 06:56
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Lassan 2 éve vagyok aktív itt, ideje egy kis frissítésnek:

Először is: családos ember vagyok, vanilla párom tudtával és beleegyezésével vagyok az oldalon.

Közel ötvenhez gyermekkel és kialakult egzisztenciával rendelkezem ez sajnos sok munkával, kötelezettséggel, felelősséggel (és ménkű sok befizetni valóval) jár.
Ezért szeretem szabadjára engedni a bennem lakó lökött gyermeket akár csak egy szeánsz, parti vagy egy kötetlen bolondozás erejéig.
Érdeklődésem mindig is a BDSM körül forgott, hisz korlátozottan szubmisszív és korlátozottan mazó vagyok (bár szerintem minden épeszű mazó korlátozottan az, mert nem szeretne maradandó sérülést).

Azért az előző bemutatkozást sem törlöm ki - hátha abban még információ is van...

Üdvözlet mindenkinek!

Először is nem vagyok független! Itt élek, a fővárostól távol, a pokol 69-es, kellemes, meleg bugyrában csodálatos angyalommal együtt (szigorúan főnöki engedéllyel). Más angyalt nem keresek.

Már rég regisztráltam az oldalra, hisz mindig is érdekelt ez a világ (volt idő mikor meg is tudtam élni - lsd. cikk), de igazából aktív (már ha ezt annak lehet nevezni) csak 2016 tavaszán lettem. Hogy miért akkor, az első blogomból kiderül.
Így lettem Szvipiti a kisördög, aki mindenre kíváncsi (azaz majdnem mindenre).

Kinézetre is leginkább egy kisördögként tudnám definiálni magam, hisz alacsony, kissé pocakos, göndör hajú, ördög pofájú, szemüveges, feltűnően rosszul öltözött, és meglehetősen szegény heteroszexuális férfi vagyok.
Nagyon érdekel a női dominancia minden formája, a lakk, latex ruházat, a különböző stúdiók, eszközök és magassarkú csizma fétisem is van. De kíváncsi lennék a tűréshatáromra is, úgy fizikailag mint érzelmileg.

Nem függetlenként első sorban csak csendes blog olvasó/nevetgélő érdeklődő vagyok. Szívesen járok összejövetelekre, partikra (amikor időm engedi) hisz nagyon érdekel az ebben élő emberek belső világa, kíváncsi vagyok az érzelmekre, motivációkra, élményekre, irányultságokra. Az összejöveteleken előfordul, hogy túl sokat beszélek de fenn tartom a jogot arra is, hogy csak a sarokban ülve szemlélődjek és mosolyogva élvezzem a szabad légkört.

Köszönöm ha idáig is elolvastad, értékelem a kitartást!

SZVIPITI a kíváncsi kisördög

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Breath controll, CBT, Chinese ball, Closure, Doctor fetish, Electrosex, Fire, Foiling, Needle, Shit, Stocks, Whipping bench

Maybe

Anal sex (give), Chastity belt, Collar, Cross-dressing, Dirty talk, Enema, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Pens, Slaps, Stocking, Tickling, Vibrators

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, Chains, Cross, Dildos, Feeding, Foot worship, High heels, Latex, Leather, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Shaving, Spanking, Tweak, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Dance, Gardening, Internet, Movie, Museum, Reading, Restaurant, Science, Talking

Music

Alternative, Blue, Classical, goth, Heavy metal, Musical, Rock, Rock'n'roll

Movies

Anime, Comedy, documentary, Historical, Musical

Books

Gastronomy, Health, History, Scientific