Szub - Submissive Male

2
All BDSM partners » Servants, Slaves » Szub - Submissive Male
Szub
26 years old, Submissive Male, 174 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 04. 02. 20:24
Registration time: 2012. 09. 19. 13:09
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 4.00 Point(s) (3 Rate)
Üdvözletem kedves látogató.A sok negatív tapasztalat hatására igazából nem nagyon tudok sok mindent leírni mivel 30 alatt vagyok így semmi értelme 30 fölöttit nagyon megkeressek mert igazából annyi választ kapok hogy túl fiatal vagy.Na mind 1.Nem mintha egy 30 alatti ne lenne valaki vagy bármivel rosszabb lenne mint egy idősebb társa. Magamról annyit hogy szőkésbarna hajam van,kék szemem,70 kg a testsúlyom és sportos a testalkattal rendelkezem mivel lassan 10 éve úszok.Életem során így fiatalon elértem már sokat mert nagyon domináns,törtető vagyok a munkám terén de a magánéletembe mindez már nem igaz. Szeretném megtalálni a partnerem ebben a szép témában,életvitelben,világban,társaságban.Ez nem csupán arról szol hogy jaj akkor most kavarjak egy 23 évessel, sőt leginkább senkit nem kértem erre és nem is fogok.
Csak szeretném hölgy partnerem megtalálni akivel ezt áttudom élni.Nincs anyakomplexusom nem házasságot akarok egy nálam 20 évvel idősebb hölggyel.

Partner

Couples
Dominant Female - Uncertain Male, Dominant Male - Uncertain Male

Age: 18- year

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7

Maybe

Anal sex (give), Hair pulling, Stocks

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Boot fetish, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, High heels, Humiliation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Prostate massage, Public sex, Role playing, Slaps, Spanking, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Fitness, Restaurant

Music

Disco

Movies

Action, Comedy, Horror

Books

Scientific, Sport