Sztephanosz - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Sztephanosz - Switch Male
Viewed: 3677x
Sztephanosz
40 years old, Switch Hetero Male, 181 cm, 81 kg
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 32 minutes ago
Registration time: 2021. 03. 02. 15:07
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szeretem ha egy nő intelligens. Fontos számomra, hogy hasonló módon gondolkodjunk a világról, a legfőbb kérdésekben közös legyen az értékrendünk, ugyanakkor egyáltalán nem gondolom, hogy mindenben egyet kell értenünk: kitejezetten szeretem a termékeny véleménykülönbségeket, mert a másik gondolatai, szempontjai megismerésével mindketten gazdagodhatunk. Mindez természetesen feltételezi egymás kölcsönös tiszteletét és elfogadását, ami szerintem minden kapcsolat alapja (kellene hogy legyen).
BDSM-ben különösen fontosnak tartom, a kölcsönös odafigyelést, mivel itt egymás testével és lelkével játszunk, és csak akkor lesz mindez építő és nem romboló, ha mindent őszintén meg lehet beszélni. Számomra csak az így kialakuló bizalom tudja megalapozni azokat a Dominancia és hierarchia viszonyokat, amely a játékokat igazán élvezetessé tudják tenni. Ezért olyan partner lenne számomra az ideális akivel játékon kívül egyenrangúak tudunk lenni, jól érezzük magunkat, nagyokat beszélgetünk - minőségi időt töltünk együtt.

Fétiseim közé tartozik az IQ, EQ és a kedvesség.
Egyaránt szeretem mind a két oldalt. Főleg a D/s játékokat szeretem, de kifejezetten élvezem az S/M játékokat is (pl. verés, stb.) Különösen izgatnak az anális játékok, az orgazmus megtagadás és a bondage (főleg kötéllel).
Domináns oldalam élvezi ha egy nőt uralhatok, kontrollálhatok. Izgatnak a D/s játékok, és az is, ha csak egyszerűen kedvemre használhatom a másikat.
Szubmisszív oldalon nagyon élvezem ha megtagadják tőlem az orgazmust, ha anált kapok, és ha egy női test különböző részeit imádhatom - de természetesen ezeken túl is nagyon sok minden mást is szívesen csinálok.
Amennyiben partnerem nyitott rá, szívesen megélném cuckold vágyaimat, ahol a párom rendszeresen más férfiakkal (is) kielégíti szexuális vágyait.
Sajnos társadalmilag általában elítélik az olyan nőt aki szereti a szexet, akinek több (sok) szexuális partnere is van (volt), azonban én ebben semmi kivetnivalót nem találok - sőt, ez számomra egy vonzó, szexi tulajdonság. Szerintem fontos, hogy egy nő is szabadon meg tudja élni a szexuális vágyait.
Örömömre szolgálna, ha segíthetnék partneremnek kiteljesedni mind szexuális, mind bármilyen más téren.
Mint látható megvannak a saját vágyaim, de szubként azt gondolom, hogy a D/s nem rólam, hanem elsősorban a partnerem vágyairól és kívánságairól szól, melyeknek én próbálok minél inkább eleget tenni. Természetesen örülök neki ha közben figyelembe veszi a vágyaimat, de ezek másodlagosak a partnerem kiteljesedéséhez képest és inkább csak a keretet adják mindehhez (amelyek viszont elég széles teret hagynak neki ehhez).

Ha felkeltettem érdeklődésedet vagy úgy gondolod, hogy lenne miről beszélgetni, írj bátran, ígérem hogy minden üzenetre kedvesen fogok válaszolni ;).

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Switch Female

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Fisting, Piss, Slaps

Maybe

Breast torture, Breath controll, Doctor fetish, Electrosex, Feeding, Foiling, High heels, Latex, Leather, Mask, Pens, Role playing, Rubber, Shaving, Tickling

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Enema, Film, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Prostate massage, Public sex, Punishment, Sadism, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, Get to know, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Science, Swimming pool, Talking, Theater

Music

Acid, Alternative, Blue, Classical, Electronic, Goa, Heavy metal, Hip-hop, Jazz, Pop, Rap, Reggae

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Film noir, Historical, Musical, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, War, Western

Books

Arts, Erotical, History, Novel, Novels, Poems, Scientific