Szoposkutya - Submissive Female

154
All BDSM partners » Slavegirls » Szoposkutya - Submissive Female
Szoposkutya
26 years old, Submissive Female, 164 cm, 44 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 10. 13. 22:54
Registration time: 2013. 11. 27. 21:54
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 8.62 Point(s) (13 Rate)
Valakinek mindenképp meg kell leckéztetnie, szégyen lenne, ha kényelemben, bárgyú mosollyal élném le az életem mig végül lejár a szavatossági időm. A Gazdám egy perc nyugtot nem hagyna nekem, nem vinne magához, nem zárna be, hagyná hagy járjak csak be a munkahelyre, hagy próbáljak meg társasági életet élni. De már semmi sem lesz a régi. Ha küld egy sms-t én ugrok mint egy csicska, hogy menjek és szopjam, ha felhív kötelességem felvennem azonnal, és senkit nem érdekel hogy éppen dolgozom vagy máshol vagyok, vagy épp aludni szeretnék. Oldjam meg! Természetesen a Gazdám tudná, hogy hol dolgozom, és mivel pincérnő vagyok csak bemegy, rendel egy italt és úgy aláz meg a saját munkahelyemen nyilvánosan ahogy csak akar. Ha fotó kell, én azonnal küldöm. Ha szopnom kell, azonnal szopok. És közben kontrollállja a súlyom. Vézna rusnyaság vagyok, a zsíros disznókat jobban meg lehet ragadni, tehát nekem kötelességem híznom jópár kg-ot. Hetente megmér a mérlegen, ha nem híztam, vagy nem annyit mint kellett volna, verés. Ha kések, verés. Ha nem olyan az arckifejezésem amilyet Ő elvár, verés. Ha nem úgy lélegzem, ahogy ő parancsolja, verés. Idővel eléri, hogy kirúgjanak a munkahelyemről és elpárologjanak mellőlem a barátok. Új munkát kell keresnem, amit hátráltatni fog, és végül megismerteti a világgal az arcom. Végül olyan állásinterjúkon találom magam, ahol az interjúztató férfi rendesen megcsinál és ágyő. Ha nem megyek el interjúkra, verés. Albérletben lakom, és a lakás tulajonos nem nézi jó szemmel, hogy nem fizetek és nekem le kell kenyereznem őt, felkínálom magam neki mint egy igazi ribanc, de időval ígyis úgyis megunja a játszadozást és kirúg a lakásból, kénytelen leszek a Gazdámnál kuncsorogni, had lakjam néla, hagy éljek mellette és ő kéjes vigyorral az arcán, most hogy már mindent szépen lassan mindent elvett tőlem, beenged és onnantól kezdve megszűnök létezni...

Ez az elképzelésem jövőbeli életemről.


Arra való a szám hogy tövig nyeljem. Szeretem ha jó keményen megszopatnak, úgy nyomják a fejem hogy szabadulni se tudjak. Arra vagyok jó, hogy a férfi (vagy nő) minden vágyát kielégítsem. Ha kutyaként, szolgaként, tárgyként bánnak velem. Ha megaláznak, szétaláznak, szétszednek, használnak, lerombolnak! Alázni való rusnya ribanc vagyok, aki megérdemli, hogy elbánjanak vele. Bűnös vagyok, és bűnhődnöm kell! Megérdemlem, hogy porig alázzanak. Állatokat is bántottam. A családommal neveletlen és szemtelen voltam. hazudtam, nem tanultam jól, nem tudtam öltözködni, nem értek semmihez. Át akarom érezni azt a fájdalmat, félelmet, szorongást amit másnak okoztam. Hogy soha ne legyen kényelemben részem, ha nem használsz akkor sem, ha nem kellek akkor sem, még alvás közben sem. Tőled függnek a szükségleteim. A megaláztatásokat és kínzásokat megérdemelném, mert bűnös és mocskos vagyok. Még az állatok is magasabb szinten vannak nálam, még egy háziállat is az uram, a gazdám, és tehet velem bármit, előbb kap meg bármit. Helyem a földön, ágy alatt, szekrényben, ketrecben, sarokban, mocskos eldugott helyen, megkötözve egész éjszakára, láncon tartva. hogy az életemért és bűnbocsánatért könyörögjek. Más élőlényekkel kínzást. Szorosan megkötöznél, és hatalmas rongycsomót vagy valamit beleerőszakolnál a számba úgy, hogy a nyelvemet meg se bírjam mozdítani, úgy betolnád hogy folyamatosan öklendeznem keljen majd ott hagynál vonaglni... egész éjjelre.
Hosszas leírások valók nekem a bűneimet, hibáimat részletezve, "oldalakban"megfogalmazva mi vagyok. Mit csinálna velem a fölöttem való, milyen súlyos megtorlásokat érdemlek. Szünet nélkül, állandóan kapnám a sarat. Távolból is lehet alázni.

Vért kell izzadnom, nagyon sokat sírnom a bűneim miatt. Nekem csak az a dolgom, hogy elhiggyem, amit a gazdám mond.

Rongyos vagyok, nincs kurvás öltözékem, se magassarkú cipőm!
Csak a kezdettől fogva szigorú fegyelmező és Domként viselkedő pasikban érzem úgy hogy komolyan gondolják. Én nem keresek társat, ezért bennem társra nem fogtok lelni... Sajnálom! Nincsen lelkem, érdektelen hogy sírok-e, félek-e, kimerült vagyok-e, örülök-e, fáj-e valami. Dühöd, szadizmusod, szexuális ösztöneid, végtelen gátlástalan fantáziád kiélésének alapanyaga vagyok csupán.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Dominant TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Male - Dominant Male

Age: 18- year
Height: 140-200 cm
Weight: 50-150 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Blood, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench