SzNuar - Submissive Male

3
All BDSM partners » Servants, Slaves » SzNuar - Submissive Male
SzNuar
27 years old, Submissive Male, 185 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Baranya
Last login: 2016. 08. 30. 09:21
Registration time: 2015. 05. 25. 19:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Mélyen Tisztelt Úrnők


Engedjék meg, hogy írjak pár sort magamról és az oldalon betöltött célomról.
Fiatal, egyedülálló férfi vagyok, aki alárendelt, szubmisszív szerepet vállal egy Úrnő parancsoló kezei alatt. Alkalmi, illetve ismétlődő, de nem állandó (7/24 órás) kapcsolatot keresek. Szeretem, ha megfegyelmeznek és uralkodnak felettem. Alázatos és odaadó szolga vagyok.

A BDSM világában még kezdőnek vagyok mondható, de az alá és fölérendeltség, a szubmisszív és a Domináns oldalak egymást sajátosan kiegészítő világa már régóta vonz engem. A Női Dominancia az, ami kifejezetten felvillanyoz és ezt is keresem ezen az oldalon.
Amire vágyom, az az, hogy egy (vagy több) Domináns Nő teljes uralmat gyakoroljon felettem, mind fizikailag, mint mentálisan. A megbüntetés, megalázás és az ezek általi megnevelés az, ami teljesen megbabonáz. Arra van szükségem, hogy ki legyek szolgáltatva egy Gyönyörű Nő kénye-kedvének. Hogy egy Úrnő tulajdon szolgája legyek és hogy teljesen megtörje bennem a mélyen beágyazott ellenállást és hogy összetörje az egómat.

A túl durva, fizikai bántalmazást nem preferálom, inkább a pszichés megalázás és kordában tartás híve vagyok. Persze ez nem azt jelenti, hogy a fizikai elnyomásnak ellene lennék. Kell néha egy kis testi fenyítés, vagy elzárás, hogy a férfi/szolga olykor megtalálja a helyét.

Alázatosan, tisztelettudóan és szófogadóan szeretnék szolgálni egy Úrnőt, aki rendelkezik velem. Aki parancsol. Aki irányít. Alapvetően igénylem a kölcsönös kötődést, de ez nem azt jelenti, hogy pátyolgatásra vágyok. Büntető, megalázó és szigorú Dominákról álmodom, Akik nagyon ritkán megjutalmaznak a hűségemért és az alázatomért.

Kizárólag csak Nők kereséseire számítok, más, egyéb kategória számomra nem is kerülhet számításba. Csak Nők tudnak zsákmányul ejteni.

Szeretem érezni egy kapcsolatban, hogy a Nő tudja jól, hogy az Övé a Domináns szerep, hogy Ő irányít és hogy engem. Hogy nem kérdés a számára, hogy alá vagyok rendelve és hogy az akaratára vagyok bízva. Hogy tudja jól és élvezi. És élvezettel nevel.


Alázattal megköszönöm minden Úrnőnek, aki megtisztelt azzal, hogy végigolvasta egy helyét ismerő szolga bemutatkozását.

Partner

Singles
Dominant Female

Age: 20-40 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal sex (receive)

Maybe

Bite, Shaving, Stocks, Vibrators, Whip

Exciting

Anal plays, Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Foot worship, Humiliation, Latex, Mask, Massage, Milking, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Prostate massage, Punishment, Rubber, Slaps, Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Internet, Movie

Music

Alternative, Blue, Classical, Punk, Rock

Movies

Drama, Romantical, Sci-fi, Sex/porn, Thriller

Books

Arts, History, Journey, Poems