Switchinsky - Fetisist TV or TS

35
All BDSM partners » Fetishists » Switchinsky - Fetisist TV or TS
Switchinsky
38 years old, Fetisist TV or TS, 175 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 20 hours ago
Registration time: 2014. 04. 09. 00:12
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Hölgyeim és uraim!

Én a szó nemcsak az itt használt klasszikus értelmében vagyok switch. Ha olyan kedvem van nő vagyok, ha olyan kedvem van férfi. Domináns vagyok és szub. A fenti négy dolgot szabadon permutálom :)
Van amikor férfira vágyom, van amikor nőre, van amikor crossdresszerre, van amikor travira (igen a női crossdresszerek is izgatnak). Van amikor adni akarok, van amikor kapni. Van amikor gyengédségre vágyom, van amikor határozottságra. Van amikor gyengéd vagyok, van amikor nem...
Fetisiszta vagyok, megőrülök a latexért, a maszkokért, kesztyűkért, magassarkúkért, harisnyákért és a csinos jó humorú nőkért.
Hölgyek, ha nem szerettek unatkozni az ágyban, vagy azon kívül: mellettem nem szoktak sem itt sem ott.
Urak, veletek kapcsolatban már vannak igényeim: nem baj ha bi vagy, ha párkapcsolatban élsz és csak a szabadidődet akarod olyan dolgokkal eltölteni, amit otthon nem kaphatsz meg, annál jobb, nem szeretem túlkomplikáni a dolgokat. Nem hátrány, ha értelmiségi vagy, az sem, ha hobbi crossdresser/travi vagy. Lehetsz férfias férfi is, mit bánom én, ha olyat tudsz ami jó nekem.
Amúgy a fentieket leszámítva normális (ha van ilyen), jófej, barátságos pali vagyok, aki imád udvarolni a nőknek, vagy imádja, ha látja hogy (nem tudok jobb szót erre) valakit izgat.
Most jön a kötelező barátságtalan rész: igyekszem mindenkinek válaszolni, DE a helyesírási hibáktól hemzsegő levelek, az udvariatlan levelek, a sablon levelek válaszolatlanul maradnak. Valamint a hisztiseket sem komálom. Nem vagyok az a fénykép küldözgetős típus sem, de a profilképen én vagyok :)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Fetisist Male, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain Male, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch Male, Switch TV or TS

Age: 25-45 year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Cross-dressing, Dirty talk, Domination, High heels, Latex, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Role playing, Spanking, Stocking, Transvestitism