SweetYouth - Dominant Female (Mistress)

70
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » SweetYouth - Dominant Female (Mistress)
SweetYouth  - Mistress Budapest
19 years old, Dominant Female, 163 cm, 48 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 06. 18. 11:02
Registration time: 2016. 03. 31. 10:09
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.31 Point(s) (13 Rate)
Még mielőtt elolvasod a profilom, érdemes tudni, hogy a rengeteg jelentkező és a sok többé-kevésbé sikeres próbálkozás után végre sikerült minden pozíciót betölteni Nálam. Maradtak a kiválasztott legalázatosabb, legalantasabb ölebek. Ebből kifolyólag alkalmi szeánszra már nem keresek szolgát, rendszeresre jelentkezhetsz, de igen magasak az elvárásaim.

Financial slavet elfogadok, várom a jelentkezéseket!

Az anyagi rabszolgaságról: Uralkodásra született Istennő vagyok, legszebb, legédesebb álmaid és a soha nem kívánt rémálmaid főszereplője egyaránt. Szépségemmel nem vetélkedhet senki, bárkit megkaphatok, minden pasi a lábaim előtt hever.
Az idő pénz, eleve ne számíts rá, hogy csak úgy foglalkozni fogok veled. A pénz hatalom...de a szépség még nagyobb. Elbűvöllek, megigézlek, majd megfosztalak az egyetlen hatalmadtól, kiürítem a tárcád, nekem fogod adni mindened, hogy Én még nagyobb erőt birtokolhassak. Újra és újra akarni fogod, függőséged lesz az adózás! Az egyetlen örömed az lesz, ha Én megengedem, hogy szolgálj. Ez lesz életed legnagyobb megtiszteltetése. Keményen dolgozol majd, mert hajtani fog a vágy, hogy Nekem adhasd, hogy ajándékokkal halmozhass el! Csak azért fogsz szenvedni, hogy legyen mit elvennem és másodpercek alatt elszórakoznom... :) Így leszel a rabszolgám.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Üdvözöllek!
Ahogy a nevemből is láthatod, Én vagyok a mámoros fiatalság megtestesítője. Imádom a kényeztetést, ha kiszolgálnak, a szép ajándékokat, bókokat, s nem utolsó sorban a pénzt. Régi vágyam, hogy férfiakat domináljak, kedvemre használjam őket, akár nővé alakítva, vagy csoportosan is. Erős szadista hajlammal rendelkezem, természetesen az elsődleges cél, hogy mindketten élvezzük, de előbb-utóbb előkerül majd a korbácsom, nem úszhatod meg!
Eddigi tapasztalataimat financial dominance, (nyilvános) alázás, kötözés és szado során szereztem. Olyan szub partnert keresek, aki javarészt anyagilag, de talpnyalóként is megadja mindazt, amit óhajtok.

Mire számíthatsz? Egy édes, dögös, dilis csajra, aki megfoszt mindenedtől, térden állva fogsz könyörögni, hogy az utolsó pénzed is nekem adhasd. A lelked is az enyém lesz, egyenesen az őrületbe foglak kergetni. Azt akarom, hogy semmire se legyen gondom, és erről te gondoskodj. Lehetsz szimplán lábtartó, de akár a házimat is írhatod. Ha hívlak, jössz, és minden vágyam teljesíted. Én pedig pokoli gyönyörben részesítelek mindezért. ;)

Mivel vehetsz le a lábamról? Tisztelet, figyelem, kényeztetés. Kérdezz Rólam, alkalmazkodj Hozzám, halmozz el ajándékokkal, járj a kedvemben. Szórakoztass.

Mit gyűlölök? A tiszteletlenséget. Ha a szavamba vágnak. Ha nem ismerik el, hogy Nekem van igazam. A logikátlanságot. Ha vitatkozni próbálnak Velem (főleg, ha még érvelni sem tud az illető). Ha elvárják, hogy ingyen, pusztán a kedvükért időt szánjak rájuk. Persze erre is lehet példa, de nem az elején. (És ahhoz sokat kell letenni az asztalra...)

(Ha már írsz, tegyél meg annyit, hogy helyesen, tisztelettel teszed.)

Ui.: Kaki nem a hálóba való, és maradandó sérülést sem fogok okozni.

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male

Couples
Submissive Male - Uncertain Male, Submissive Male - Switch Male, Switch Male - Fetisist Male

Age: -50 year

Contact information

The connection data of metariality profile appear only then, when he/she is a VIP member.

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (give), Bite, Closure, Doctor fetish, Knife, Mask, Massage, Photo shooting, Stocks, Tickling

Maybe

Diaper, Electrosex, Enema, Jeans, Needle, Other tools, Piss, Rubber

Exciting

24/7, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Fire, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Nippers, Pain, Pens, Piercing, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Tweak, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Movie, Opera, Party, Restaurant, Soccer, Talking

Music

Alternative, Folk, goth, Jazz, Rave

Movies

Drama, Fantasy, Horror, Sci-fi, Thriller

Books

Gastronomy, Novel, Novels, Poems, Scientific