SuedeScars - Switch Female

203
All BDSM partners » Switches » SuedeScars - Switch Female
SuedeScars
28 years old, Switch Female, 165 cm, 54 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 hours ago
Registration time: 2016. 03. 14. 17:27
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (20 Rate)
A kötél és én: tömény érzékiség, spiritualitás, az a nyelv, amit tanulni nem lehet csak megélni, átérezni. Kihozni a másikból a legtöbbet, meglovagolni a végtelen bizalom adrenalinhullámait. Szépérzék fejlesztő, sosem önző. A szadizmus és mazochizmus árnyalt kibontakoztatása.
Inkább én vagyok az aktív fél sem mint fordíta - sosem a szimpla szabadság elvétele céljával.

Nem vagyok egyedülálló!

Emléknek:

Mindenek fölött élvezem a szerepcserét - a fekete, fehér és köztes árnyalatok váltakozását az erotikán és a lelki életen belül is. Az érzelmi monogámia az egyetlen kritériumom, de ezt az EQ-szintet azt hiszem kevesen ütik meg - a nyers őszinteség a legdurvább fetishem. Sötét haj, intelligens gátlástalanság, maximális nyitottság és empátia, "fura, de a jó értelemben" - ez vagyok Én - hasonlítunk, avagy a remény hal meg utoljára? Az illatmániám nem ismer határokat, legyen az a bőröd, egy dögös parfüm, egy szál cigi vagy egy finom fűszer, gyakorlatilag ez alapján (is) választok és válogatok - megtehetem, hisz nem egyperces emberek érdekelnek. Érzelmileg a Férfiak vonzanak, szexuálisan pedig mindenki, aki képes megmozgatni a fantáziám.
Kevés dolog számít tabunak nálam, józan ész keretén belül bármi érdekel, ami a Másik örömére szolgál és ezáltal az enyémre is.

Ha nem engeded hogy Beléd lássak és nyúljak, csak felszínes tudok lenni - szedj szét és rakj össze, cserébe Én is így teszek Veled. De felégetlek, ha visszaélsz a bizalmammal. Aki képtelen megteremteni azt a közeget, lelkiállapotot ami a fentebb említetthez szükséges az nem Domináns, szubmisszívet pedig formálni, építeni kell, nem szimplán találni. Hazudnék, ha azt mondanám, nem kívánok elmélyülni egyik oldalon sem...
Warning: baromi sok türelem szükséges hozzám!

Nem akarom bekorlátozni magam a négy fal közé és a vanillaság hosszú távon nem tesz boldoggá. A BDSM nem csak egy kellék nekem!

Disclaimer: Az avataron Én vagyok. A galériámban található képek mindegyike saját, kérlek ne használd őket máshol! A 110% alfa hím domok és lábtörlő/papucs subok nem engem keresnek - ha valakinek esetleg nem válaszolok az valamilyen profilbeli összeférhetetlenség miatt van. Köszönöm, hogy elolvastad.

Partner

Singles
Dominant Female, Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male

Age: 27-37 year
Height: 175- cm

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

English, Hungarian, Spannish

Interests in BDSM

I would try

24/7

Exciting

Bondage, Domination, Humiliation, Mazochism, Sadism

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, concerts, Cooking, Drawing, Get to know, Internet, Play, Science, Talking

Music

Drum'n'bass, Electronic, Funky, House, techno

Movies

Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Sci-fi, Thriller

Books

Adventure, Erotical, Gastronomy, Health, Novel, Scientific