Sub_Idomar - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Sub_Idomar - Dominant Male
Sub_Idomar
29 years old, Dominant Male, 172 cm, 72 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 02. 22. 00:04
Registration time: 2015. 11. 25. 00:08
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Na idefigyelj te mocskos ki szuka, ha már ide tévedtél! Amíg nem vagy méltó arra, hogy egyáltalán tudomást vegyek a létezésedről, addig arra sem vagy méltó, hogy üdvözöljelek. Neked kell hálát adnod, hogy olvashatod ezeket a sorokat.

Először is: Én keresek SUB-ot, pont... teljesen hidegen hagy, akárhány levelet küldesz vagy akárhogyan tepersz értem, ha nem vagy érdemes rá, hogy foglalkozzam veled, akkor az összes próbálkozásod még egy NEM-hez is kevés lesz! Megértetted te ribanc! Ha viszont ügyes cselédfajta vagy, akkor megeshet, hogy hosszú távon is megtartalak, vagy kapcsolat lesz belőle. De ezt én döntöm el, neked nincs jogod dönteni vagy beleszólni.

Amire számítanod kell tőlem:
- teljes lelki terror és megalázás
- fizikailag amit bírsz, azt a végletekig ki fogom húzni (ha ez kevesebb, mint amit én elvárok, ki leszel rakva az utcára) Például:
- ha nem jól végzed a feladataidat, akkor csúnyán el leszel fenekelve vagy kézzel vagy pálcával, de az is lehet, hogy szimplán kukoricán fogsz térdepelni a sarokban
- szexuális téren teljes kihasználásod (kurvára nem érdekel, hogy neked jó-e... én elégüljek ki, te maximum akkor élhetsz át orgazmust, ha méltó vagy rá és kiérdemelted a szolgálattal) Bővebben:
- orgazmuskontroll
- kényszeríteni foglak a sorozatos orgazmusra
- kényszer francia (a torkodra fogom lőni a gecimet, amit le kell nyelned, ha elcsöpögteted, akkor felnyalatom veled a padlóról)
- akkor és úgy teszlek magamévá, ahol és amikor akarlak (nem érdekel, hogy mi dolgod van, semmi nem lehet fontosabb annál, mintsem hogy gazdádat kielégítsd)

Elvárásaim:
- légy tisztelettudó és alázatos (a ribancom vagy és nem egy hercegnő)
- nincs vita, mindig minden helyzetben nekem van igazam (ha visszapofázol, akkor szappannal fogom kimosni a mocskos szádat)
- elvárom, hogy nőként viselkedj társaságban
- a háztartást igazi nőként vezesd (nem egy lakásba akarok hazamenni, hanem otthon kell)
- a súly és a magasság nem dísznek van kiírva (ha rád írok, és nem tartozol bele, akkor azt vedd hatalmas megtiszteltetésnek, mert valószínűleg láttam benned némi esélyt a jó cseléd megtalálására)

Ha úgy gondolod, hogy meg tudnál felelni az elvárásaimnak, akkor jelezz valahogy! Ha nem kapsz választ, az is egy válasz, lásd fentebb!

Most pedig írd meg a leveled, vagy ha nem, akkor takarodj a helyedre!

NAGYON FONTOS!!!

A fent leírtak mind-mind megtörténhetnek veled, a stílus is adott, mert így fogok veled beszélni, mikor a domináns mivoltomat fitoktatom.
DE!
Egy ilyen játéknál/kapcsolatnál kiemelkedően fontos ismerni egymás testét, testének és elméjének határait és vakon bízni a másikban. Éppen ezért:
- Első találkozón nincs sem szex sem más egyéb játék.
- Domináns leszek, de nem fogok veled így beszélni, főleg nem mások előtt. (Aki ilyen Dom-ot keres, aki az utcán is megalázza, az tényleg lapozzon.)
- A találkozó helyszínét közös megegyezés alapján választjuk, és semmiképpen sem kettesben fog történni az első találkozó, éppen a fent említett okok miatt!

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 18-28 year
Height: 145-172 cm
Weight: 40-60 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Breath controll, Chains, Chinese ball, Closure, Cross, Foot worship, Latex, Menstruation, Other tools, Public sex, Shaving, Stocks, Vacuum, Vibrators

Maybe

Ass licking, Bite, Diaper, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Film, Gangbang, Hair pulling, Jeans, Lingerie, Mask, Photo shooting, Piercing, Rubber, Stocking

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chastity belt, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Fisting, Foiling, Humiliation, Leather, Massage, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Pens, Piss, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Tickling, Tweak, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Car racing, Computer, Drawing, Internet, Movie, Restaurant, Science, Theater, TV

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Film noir, Historical, Horror, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Talk show, Thriller, War