SubTitkarnot - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » SubTitkarnot - Dominant Male
SubTitkarnot
39 years old, Dominant Male, 180 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 2016. 05. 1. 10:21
Registration time: 2014. 10. 12. 21:34
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
36 éves határozott és barátságos vállalkozó informatikus vagyok. Keresek egy hölgyet, aki a személyi asszisztensem és a esetleg a házvezetőnőm lenne. Elsősorban munkát ajánlok, amiért órabért fizetek, de azt szeretném, ha ezt BDSM elemekkel színesítenénk. Általában nálam dolgoznál a Blaha Lujza tér környékén, egyes feladatok otthonról is végezhetőek, heti 10-20 óra munkával számolhatsz, hozzád igazodva teljesen rugalmas beosztásban.

Amit szívesen rádbíznék: online rendelés, megoldások keresése az interneten, dokumentumok nyomtatása, szerződések és számlázás intézése, kapcsolattartás a könyveléssel és ügyfelekkel, találkozók szervezése, és akár több is, ha ügyes vagy. Ha vállalod, takarítás, bevásárlás és főzés is, ha nem, erre keresek mást. Vidám, kedves, intelligens lányt keresek, akivel öröm a közös munka, aki képes önálló munkavégzésre, és magabiztosan használja az internetet. A megjelenéseddel kapcsolatban csak egy elvárásom van, legyél vékony vagy átlagos testalkatú.

Át szeretném lépni a munkahelyen megszokott határokat. Ha hibázol, ezt higgadtan, de teljes határozottsággal fogom a tudtodra adni, te pedig elmondod, hogy mennyire sajnálod. Ha elmélyülten dolgozom, nem szólítasz meg egy kérdéssel, hanem az asztalom mellett állva várod, hogy kérdezzelek én. Elő fogom írni, hogy milyen ruhában kell dolgoznod. Ha nagyon elszúrsz valamit, akár el is fenekellek.

Nem vagyok független, ezért kizárt, hogy párkapcsolat alakuljon ki köztünk, de nagyon odafigyelek arra, aki ilyen közel dolgozik hozzám. Párom tudja, hogy sub titkárnőt keresek, és ezt teljes mértékben támogatja. Ha nem vagy független, örülnék, ha majd ti is őszintén megbeszélnétek ezt.

Ha ezt érdekesnek találod, írj egy üzenetet.

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Chains, Closure, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Oral sex (receive), Pain, Punishment, Rubber, Spanking, Stocking, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, concerts, Opera, Reading, Restaurant, Science, Shopping, Talking, Theater

Music

Electronic, Goa, House

Movies

Drama, Fantasy, Sci-fi, Sex/porn

Books

Economy/business, Erotical, Novels, Scientific