Suave - Submissive Female

58
All BDSM partners » Slavegirls » Suave - Submissive Female
Suave
48 years old, Submissive Female, 168 cm, 57 kg
Residency: Hungary, Heves
Last login: 1 days ago
Registration time: 2016. 01. 07. 13:08
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (10 Rate)
Üdvözöllek, kedves Látogató!

Keresem azt az egyetlen férfit, akinek egy szubmissziv nő teljességét adhatom.

Az elmét. Figyelnék Rád, értelmeznélek, alkalmazkodnék, megtanulnálak. Szeretnélek megérteni, hogy hasznosabb legyek Számodra. Vannak koncepcióim, de igyekszem kordában tartani őket. És minden időben jól szórakozni, élvezni egymás tartalmas gondolatait.

A lelket. Két tenyerembe fogni és Neked adni. Feloldani az akaratodban, hagyni, hogy felemeld és térdre nyomd, a magad igényére formáld. Veled együtt élvezni a kész művet. Ami sima, fényes, nincs rajta sorja. De nincs rajta repedés és sérülés sem.

A testet. Ami eszköze gyönyöreidnek. És ami eszköze az elme és lélek formálásának a legegyszerűbb reflexekkel: jutalmazással és büntetéssel. De aminek önálló akarata is van. Emészti a vágy, félelmet szeretne és fájást. Érted és önmagáért is. Ami egy kívánós ribanc és alabástrom tisztaságú szolgáló. Mikor épp mit szeretnél. Ha Te vagy az igazi, nekem pont úgy lesz jó…

Cserében azt kérem Tőled, hogy becsülj meg, bátoríts és óvj. Kevés a tapasztalatom: lehet, hogy a szándékaim és a „képességeim” közt némi differencia leledzik. Engedj nevetni, csacsogni, Hozzád bújni.
A szabadidő eltöltésében, beszélgetésekben, játékban, mulatságban lehessek tisztelő, szabad partnered.
Nézd el, kérlek, ha cinikus vagyok néha. Kellő számú neuron mellett e tulajdonságtól nehéz mentesnek lenni. (Még több kéne, hogy felülemelkedjem rajta, de hát ennyi van…) E miatt is kérlek arra, hogy a leveledbe írd bele: bújóscica.
Független vagyok, de a napjaim nem üresek. Többé-kevésbé stabil, rendszeres kapcsolatra keresem Uramat, megtartva az élet egy részét a kapcsolaton kívül. A jövőt pedig ki tudhatná.

A fizikai fölény afféle fétis nálam. Ha nem is vagy sokkal nagyobb, az erős, egészséges és tiszta test fontos. Igényes vagyok önmagammal szemben is. Fiatalos, izmos, karcsú, kismellű nő.

Ismerősöket nem gyűjtök, és ha nem válaszolok, az is jelzés.
Úgy gondolom, ennyim van. Akinek ez sok, az ne is keressen! Akinek kevés, Őt saját felelősségére szívesen megismerném…:)

Partner

Singles
Dominant Male

Height: 175- cm
Weight: 80- kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian