Stillfetish - Fetisist/Fetisist Couple

33
All BDSM partners » Couples » Stillfetish - Fetisist/Fetisist Couple
Stillfetish
27 years old, Fetisist Female, 152 cm, 43 kg - 36 years old, Fetisist Male, 190 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Tolna
Last login: 10. 06. 09:30
Registration time: 2013. 04. 27. 22:11
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Azért regisztráltunk erre az oldalra, hogy megismerjünk hozzánk hasonló embereket. Mi szeretjük a különleges, hétköznapitól eltérő dolgokat, bizonyos szinten perverz fetisiszták vagyunk, de mindemellett éppúgy kedvünkre van egy jó kis beszélgetés értelmes és humoros emberekkel. Van hogy csak fantáziálunk és van hogy meg is valósítjuk az álmokat, mikor mihez van kedvünk.
Ebből kifolyólag nem erőltetjük és nem is siettetjük az ismerkedést. Nem testi kontaktust akarunk, inkább valódi fetisisztákat, erotika kedvelő személyeket ismernénk meg. Sajnos kevesen vannak! Ráadásul az "erotikus" és "szexi" szavak is túl lágyan hangzanak, így ma már nem keltenek elég vágyat az emberekben.

Fő érdeklődési területünk: meztelenség, kiszolgáltatottság, kötözés, mellkínzás, farok-, herekínzás, alázás, nevelés, fenekelés, lefogás, kényszerítés, szerepjátékok, eszközök alkalmazása.

Kedveljük még az erotikus és igényes bdsm témájú fotókat, fotózást. Az itt lévő képeink is kizárólag saját készítésűek.
Kifejezetten szeretjük a meztelenség és a szexi öltözetek kombinációját. Csinos ruhák, hálós vagy áttetsző darabok, kivillanó testrészek, fűzők, övek, bőrök, magassarkú lábbelik;)

Ja és szeretjük a szép embereket...;)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Male, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Switch Female, Submissive TV or TS - Dominant Female, Switch Female - Switch Male

Age: 23-50 year
Height: 145-190 cm
Weight: 43-73 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Ass licking, Bite, Bondage, Boot fetish, Breast torture, CBT, Chains, Collar, Cross-dressing, Dildos, Domination, Fisting, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Leather, Lingerie, Mask, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Cooking, Gardening, Get to know, Movie, Reading, Talking

Movies

Anime, Comedy, documentary, Drama, Romantical, Series, Tale, War

Books

Adventure, Economy/business, Erotical, Health, Scientific