Sparta - Dominant Male

15
All BDSM partners » Doms, Masters » Sparta - Dominant Male
Sparta
52 years old, Dominant Male, 173 cm, 83 kg
Residency: Slovakia, Bratislavská župa
Last login: 16 minutes ago
Registration time: 2014. 07. 14. 23:46
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Domináns férfi vagyok, ezért engedelmes, alakítható, türelmes, odaadó, irányítható, szolga kell nekem, betartva azokat az elképzeléseidet, amiről eddig álmodtál, ami teljesen felizgat, ami a fantáziádat uralja.
Türelmes, jól szituált, nem italozó, egyedülálló férfi vagyok.
Tisztelem a nőket! A DOMINANCIÁM kizárólag a vízszintes testhelyzetben érvényesül. Ha kell kényeztetek, ha kell büntetek.
De mindent szigorúan a megbeszélésünk és normális elvárások szerint. Azért ne aggódj, tudok kemény is lenni.
Mivel kulturált embernek tartom magam, így nem fogok levélben, főleg nem az ismerkedés stádiumában, utasítgatni, parancsolgatni, szajházni, kurvázni stb. senkit.
A BDSM nem életforma, hanem egy olyan plusz ami magasabb szintre emeli a kapcsolatot a szexualitást két ember közt, viszont ha bejött, akkor nem lehet élni nélküle. A véleményem az, hogy itt mondhat, mesélhet bárki bármit, akár lehazudhatja a Fiastyúkot is az égről, akkor is egy személyes találkozó fog eldönteni mindent. Egymás szemébe nézve, kell beszélni a lehetőségekről, vágyakról , hogy majd a későbbiekben akkor is tökéletes legyen egy találkozás, ha már nem kell, nem szabad, hogy a szemembe nézz.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj, a többit megbeszéljük !

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 18-40 year
Height: 140-180 cm

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

German, Hungarian, Slovakian

Interests in BDSM

I would try

Cross, Piss, Shaving, Stocks

Maybe

Enema, Leather, Menstruation, Sadism

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Movie, Party, Reading, Restaurant

Movies

Action, Adventure, Comedy, Crimi, documentary, Sex/porn, Thriller