SoulAsylum - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » SoulAsylum - Dominant Male
SoulAsylum
38 years old, Dominant Male, 181 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2015. 02. 12. 00:03
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szia Kedves Látogató!

Örülök, hogy benéztél "hozzám"!

2017. május: Teljesen átírtam ezt a bemutatkozó részt. Elnézést kérek, hogy ilyen hosszúra sikeredett! Viszont úgy gondoltam, hogy inkább legyen őszinte és részletes - egyúttal csökkentve az esélyét, hogy bárki válaszolna rá -, mintsem túl sablonos és semmitmondó, amiből nem lehet igazán kisilabizálni, kire is szeretnék rátalálni. Ellenben amennyiben ezek után esetleg mégis megtetszene valakinek, sokkal nagyobb valószínűséggel leszünk egymásnak szimpatikusak. :-)

Először is, azért regisztráltam annak idején erre az oldalra, mert jól emlékszem, hogy már tizenegy-két évesen is, amikor először kezdett gondolatban foglalkoztatni a másik nem, megjelentek a fantáziámban kikötözős és elfenekelős játékok, bár még sokáig nem is tudtam, hogy a "felnőtt világban" létezik-e ilyesmi, és mi az összefoglaló neve. Később persze egyre többet tudtam meg a BDSM-ről, viszont úgy gondoltam, hogy nem etikus ily módon kényszeríteni, megalázni egyetlen lányt sem, így igyekeztem elfojtani magamban ezirányú vágyaim. Így történt, hogy már több mint 10 éve BDSM-mentes kapcsolatban élek ugyanazzal a lánnyal (amikor egyszer szóba került a téma, élesen elhatárolódott a dologtól). Igazából elég jó a kapcsolatunk, sokmindent csináltunk már közösen, sok minden összeköt minket, így nem tűnik reálisnak, hogy felbontsuk kapcsolatunkat. Viszont egyre inkább nyomaszt, hogy sokat fantáziálok a BDSM-ről, és nincs módom semmilyen formában kiélni ezirányú vágyaim. Most már tudom, hogy nem betegesek ezek a gondolatok, hogy sokan vagyunk hasonlók. Ezért regisztráltam ide. Voltam már itt korábban is, más néven. Sikerült is megismerkednem néhány fantasztikus lánnyal, akikkel jókat beszélgettünk, és a tettek mezejére is léptünk. De mivel hozzám hasonlóan ők is párkapcsolatban éltek, és idővel változtak a körülményeik (pl. költözés), ezek a kapcsolatok nem tartottak örökké. Viszont gyűjthettem szép emlékeket és tapasztalatokat, amikért igazán hálás vagyok nekik, és szeretettel gondolok vissza rájuk.

Most az lenne a legnagyobb vágyam, hogy ismét rátalálhassak egy kedves szub lányra, akivel "jól kijönnénk" egymással... :-) A vékony, kismellű, szolid-szerény küllemű és szellemiségű lányok-nők a "zsánerem". Mivel - ahogy említettem - kapcsolatban élek, nem támaszthatok nagy igényeket, és sajnos nem is tudok túl sokat nyújtani magamból. Havi egy-két találkozás fér bele számomra. Így nem gond, ha Te is párkapcsolatban élsz, csak valami másra is vágysz, vagy ha rajtam kívül mással is ismerkedsz, találkozgatsz. Annak is örülnék, ha "csupán" sima barátok lennénk, akik időnként elbeszélgetnek kicsit a világ dolgairól, és annak is, ha úgy alakulna, hogy időnként "játszhatnánk" is kicsit egymással... :-)

Magamról annyit szeretnék elmondani, hogy a hétköznapi életben én is eléggé visszafogott és szerény vagyok (külsőleg és belsőleg is), egyáltalán nem látszik rajtam, hogy gondolatban BDSM-rajongó vagyok. Egyszer rátaláltam egy szóra: eszképista. Ez valami olyasmit jelent, hogy a valóság elől menekülő, fantáziavilágokba visszavonuló személy. Taszít az állandó rohanás, a pénzhajhászás, a magasabb kulturális értékek hanyatlása. Szoktam globalizáció- és kapitalizmus-kritikus könyveket is olvasni, és magam is írtam már hasonló témában fiktív történeteket. Szeretem az olyan sci-fiket, amelyek egyúttal érdekes társadalmi problémákat is felvetnek, és bemutatják hogy ez minként vezethet rossz irányba, illetve mik lehetnének a megoldások. Az olvasáson, íráson, filmnézésen kívül szeretek még sétálni-kirándulni akár városban, akár a természetben, barátokkal beszélgetni, zenét hallgatni (kedvencem a goth-darkwave jellegű stílus, de szinte minden mást is szívesen hallgatok). Szerintem nagyon hangulatos egy félhomályos szobában fekve valami sejtelmes zenét hallgatva feküdni, ez csak akkor még jobb, ha valaki más is fekszik mellettem, akivel össze lehet bújni, és a világ nagy dolgairól filozofálni közben. Már kiöregedtem a buliba járásból, nem dohányzom, sosem drogoztam és alkoholt is maximum vendégségben szoktam fogyasztani egy keveset udvariasságból.

Ami a BDSM-et illeti, inkább a "lájtos", játékos oldalának a híve vagyok. Némi kikötözés-megbilincselés-elfenekelés (akár kézzel, akár különféle eszközökkel) szeretkezés közben. Különféle szerepjátékok. Szeretem tudni, hogy a partnerem mit szeret, és úgy intézni, hogy ő is élvezze, ami történik vele. Amennyiben ő kicsit vadabb, durvább dolgokat is szeret, abban is benne vagyok, de vannak azért kivételek. Senkit nem lennék hajlandó véres csíkosra, hurkásra, kékre-zöldre verni, nem vagyok vevő szúró-vágóeszközös-véres játékokra, kakira-hányásra stb. Ezek nem férnek bele nekem.

Ha a leírtak alapján úgy gondolnád, hogy lehet bennünk közös, akkor légy szíves írj, ismerkedjünk meg, hogy kiderülhessen, létrehozhatunk-e egyszer-egyszer egy közös buborék-világot, mikrokozmoszt, ahol csendben együtt lehetünk közös gondolatainkkal, vágyainkkal, kizárva ennek a rohanó világnak a zaját.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a hosszú bemutatkozást! Legyen szép napod! :-)
Zsolt

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-42 year
Height: 150-180 cm
Weight: 35-60 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Fisting, Foiling, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, concerts, DIY, Get to know, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Talking, Theater

Music

Classical, Disco, Electronic, goth, Musical, Pop, Rave, techno

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Horror, Musical, Romantical, Sci-fi, Sex/porn