SoulAsylum - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » SoulAsylum - Dominant Male
SoulAsylum
39 years old, Dominant Male, 182 cm, 72 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2015. 02. 12. 00:03
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szia Kedves Látogató!

(aktualizálva: 2018. jan.)

Örülök, hogy benéztél "hozzám"!

Nagyon tömören annyit írhatnék, hogy kedves, aranyos, vékony, kismellű szub/mazó lányt, hölgyet keresek akár alkalmi, akár tartós (pár)kapcsolatra. Ha bővebben is kíváncsi vagy rám, olvass tovább! :-)

Azért regisztráltam annak idején erre az oldalra, mert már tizenéves korom óta izgatják fantáziám a kikötözős, elfenekelős és egyéb BDSM játékok (akkor még azt sem tudván, hogy létezik ez a fogalom, ez a "műfaj"). Valódi tapasztalatot sajnos csak jóval később, 30-as éveim elején sikerült gyűjtenem, és teljesen lenyűgözött ez a fantasztikus világ. Közeledve a 40-hez pedig immár úgy érzem, hogy végleg ezeken a partokon kell kikötnöm, ha elégedetten és élvezetesen szeretném leélni létem második felét. Heteroszexuálisnak és dominánsnak vallom magam, bár egyúttal azt is elismerem, hogy kíváncsiságból és tapasztalatgyűjtési célzattal találkoztam már domina hölgyekkel is, önként alávetve magam akaratuknak, hogy bepillantást nyerhessek a másik oldal világába, így érzékenyebbé, megértőbbé válhassak leendő szubom érzelmei, vágyai irányába. Szóval azért némi switch hajlam is van bennem. Sajnos mindehhez a hétköznapi életben nagyon nehéz megfelelő partnert találni. Bízom benne, hogy itt szerencsém lesz! :-)

Őszintén bevallva, jelenleg még nem vagyok független (bár ez már valószínűleg csak némi idő kérdése). Jelen kapcsolatom ugyanis nélkülözi a BDSM legapróbb morzsáit is, és az idők folyamán sok egyéb területen is eltávolodtunk egymástól. Amennyiben itt megismerkednék egy kedves szub/mazó vagy switch lánnyal-hölggyel, akivel kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak, az ezer százalék bizonyossággal megadná a végső lökést ahhoz, hogy új életet kezdjek, legyőzve a kényelem és megszokás hatalmát. Összegezve: itt szeretnék rátalálni következő páromra, nagy szerelmemre, viszont amíg ez nem történik meg, ugyanúgy érdekelne egy tartós, de alkalmi, szeretői kapcsolat, vagy "sima" beszélgetős barátság is. Amennyiben el tudod fogadni a fentieket, boldogan megismerkednék Veled. :-) Az sem akadály, ha netán Te is kapcsolatban élsz, vagy van gyermeked.

Belső tulajdonságokról nem szeretnék sokat írni, mert már rég rájöttem, hogy azok a fogalmak, kategóriák, amiket meg lehet adni, túl tágak, pontatlanok, és úgyis csak némi levelezés, majd személyes találkozások során lehet annyira megismerni egymást, hogy megítélhessük, tényleg összeillünk-e, tényleg megvan-e az a bizonyos "szikra", amit annyiszor emlegetnek, de definiálni nem lehet. Nagy vonalakban annyit azért elmondanék magamról, hogy inkább introvertáltabb típus vagyok, a hétköznapi életben szolid, szerény, visszafogott. Szeretek olvasni, történeteket írogatni, zenét hallgatni, filmet nézni, moziba, színházba, kirándulni járni, barátokkal beszélgetni, mint nagyjából mindenki, viszont a bulizós korszakomból már kinőttem. Szerencsére káros szenvedélyektől is mentes vagyok (hacsak a BDSM-et nem tartjuk annak...). Sose voltam karrierista, így átlagos alkalmazottként dolgozom. Talán előny, ha Te is ilyesmi vagy, de voltam már szerelmes teljesen más típusú lányba is, szóval ezért is írtam a bekezdés elején, hogy ezek a kategóriák nem foglalják magukba a "szikrát", a "kémiát", ami akár két látszólag teljesen eltérő embert is szorosan összeköthet. Persze azért nagyon jó lenne, ha találnánk közös hobbikat, kedvteléseket, valami együtt űzhető sportot (a vad szexen kívül is) :-), minél több közös pontot, ami összekötne minket! De ennek kiderítéséhez úgyis alaposabb ismeretség kell egy ilyen adatlapi bemutatkozásnál.

Bevallom, fontos számomra a külső is. A vékony (akár extrém vékony), nagyon kismellű lányok-nők tetszenek igazán. Ezen túl a szolid, visszafogott, szerény, kislányos stílus éppúgy izgat, mint a vagány, "ribancos". És persze a két véglet között bármilyen átmenet szóba jöhet. :-) Az, hogy milyen színű a szemed, a hajad, milyen a frizurád, hordasz-e szemüveget stb., nem igazán számít. Csak az a fontos, hogy megfogjon Benned valami. Tényleg egyáltalán nem az a tipikus "bombázó" stílus a zsánerem, sőt! Arról, hogy én miként nézek ki, képet alkothatsz a megfelelő albumom megtekintésével. Magam sem vagyok csúcspasi.

Ami még a BDSM-et illeti, nem vagyok szadista, nem szeretem a céltalan, durva erőszakot, inkább izgalmas játékként fogom fel, ahol mindkét félnek élveznie kell, ami történik vele. Mindemellett elég jó a fantáziám, ha elolvasod a Cikkeim között lévő történetecskéimet, fogalmat alkothatsz róla, hogy mi minden izgat az egészen egyszerű dolgoktól kezdve a kicsit durvábbakig. Alapvetően úgy tervezem, hogy megosztjuk egymással a vágyainkat, tabuinkat, és közösen kialakítjuk a mindkettőnknek megfelelő kereteket. Hiszen a BDSM világa olyan tág, hogy kár volna előzetes preferencia-felsorolásokkal leszűkíteni a lehetőségeket.

Továbbá érdekel életed minden egyéb területe és a lelki dolgaid, érzelmeid is. Ha megosztod ezeket velem, és kellően egy hullámhosszon lennénk, még úgy is Múzsának tartanálak, ha épp meg vagy kötözve, és a vágyaim élem ki Rajtad... :-)

Úgy lehetne mindezt összefoglalni, hogy olyan lányt keresek, aki egyaránt szereti a perverz, vad szexet és a romantikus összebújásokat, "világmegváltó" elmélkedős beszélgetéseket is.

Ha úgy érzed, Magadra ismertél, valamennyire felkeltettem az érdeklődésed, akkor légy szíves írj, jelentkezz! :-) Privátban örömmel mesélek többet magamról, bármilyen kérdésedre is szívesen válaszolok! Várok Rád!

Szép napot! :-)
Zsolti

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year
Height: 150-180 cm
Weight: 35-60 kg

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Fisting, Foiling, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, concerts, DIY, Get to know, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Talking, Theater

Music

Classical, Disco, Electronic, goth, Musical, Pop, Rave, techno

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Horror, Musical, Romantical, Sci-fi, Sex/porn