SoulAsylum - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » SoulAsylum - Dominant Male
SoulAsylum
38 years old, Dominant Male, 181 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2015. 02. 12. 00:03
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szia Kedves Látogató!

Örülök, hogy benéztél "hozzám"!

Azért regisztráltam erre az oldalra, mert jó ideje megjelentek fantáziámban a kikötözős, elfenekelős és egyéb BDSM játékok (engem a domináns oldal vonz igazán), ez az érdeklődés egyre erősebb, de megfelelő partnert annál nehezebb mindehhez találni. Bízom benne, hogy itt szerencsém lesz! :-)

Igyekszem teljesen őszinte lenni, hogy tudd, mire számíthatsz tőlem, így ha írnál nekem, nem érne váratlan meglepetés.

Amit feltétlen tudni kell rólam, hogy jó ideje nem vagyok már független, viszont amikor a jelenlegi párommal összejöttem, még nagyon fiatalok, tapasztalatlanok voltunk, és még én sem tudtam, hogy pont a BDSM fog magával ragadni, őt viszont taszítani. A sok együtt töltött év nyilván azt jelenti, hogy van közös múltunk, amibe sok szép élmény is beletartozik, így nem lenne könnyű a végleges szakítás. Mivel azonban az idők során más problémák is felmerültek, el kellett gondolkodnom rajta, hogy valamit tennem kellene, ha nem besavanyodva szeretném leélni életem maradékát. Úgy érzem, hogy ha Veled kellően összeismerkednék ahhoz, hogy tisztán lássuk: kapcsolatunk kezdeti fellángolásos szakasza után is úgy gondoljuk-érezzük, egymást kerestük, összeillünk, hosszú távon is "elviselnénk" egymást, akkor nem ragaszkodnék tovább a régi, nem jól működő kapcsolatomhoz. De már nem vagyok annyira fiatal és vagány, hogy előre szakítsak, ezt be kell ismernem. Összegezve, nem zárkózom el egy esetleges párkapcsolattól, de ugyanennyire érdekelne egy tartós, de alkalmi, szeretői kapcsolat, vagy "sima" beszélgetős barátság is. Amennyiben szub/mazó vagy switch LÁNY-NŐ volnál, és el tudod fogadni a fentieket, boldogan megismerkednék Veled. :-)

Hogy kit keresek:
- Mivel én sem vagyok független, Te sem kell, hogy az legyél.
- Ha csupán barátkozni, levelezni, netán élőben találkozva beszélgetni szeretnél, egy lelki társat, plátói szerelmet találni, örömmel benne lennék!
- Ha úgy alakul, hogy ennél messzebbre jutunk, havi egy-két alkalommal lenne módom találkozni, így nem gond, ha Neked is van párod, és csak néha tudsz elszabadulni, vagy bármilyen más okból nem szeretnél ennél intenzívebb kapcsolatot.
- Amennyiben viszont jól alakulna kettőnk dolga, később egy komoly, tartós párkapcsolat sem lenne ellenemre.
- Bevallom, sokat jelent számomra a külső is. A vékony (akár extrém vékony), nagyon kismellű lányok-nők tetszenek igazán. Ezen túl a szolid, visszafogott, szerény, kislányos stílus éppúgy izgat, mint a vagány, "ribancos". És persze a két véglet között bármilyen átmenet szóba jöhet. :-) Az, hogy milyen színű a szemed, a hajad, milyen a frizurád, hordasz-e szemüveget, nem igazán számít. Csak az a fontos, hogy megfogjon Benned valami. Ehhez még az sem kell, hogy különösebben szép legyél. Ezt úgy kell érteni, hogy nem mindenkinek olyan lány tetszik, amint a többség szépnek tart. Én pedig úgy érzem, nem tartozom a többséghez...
- Ami a belső tulajdonságokat illeti, azt sokkal nehezebb megfogalmazni, mivel a szavak csak általános kategóriák, nem fedik le az árnyalatokat, vagy a különféle tulajdonságok összhatását. Nyilván fontos a hasonló életszemlélet, érdeklődés, értékítélet, de ez úgyis csak a levelezésünk, találkozásaink során mutatkozna meg. Mindenesetre azt nagyon izgatónak tartom, ha egy lány szerény, visszafogott, de közben tudom róla, hogy milyen perverz gondolatokon jár az agya... :-)

Magamról mit mondhatok:
- Nem vagyok sem kigyúrt, sem különösebben jóképű, mondjuk hogy átlagos.
- Nincs sok pénzem, menő állásom, vagány kocsim, ez is nagyjából átlagos.
- Van egy kevésbé jól működő párkapcsolatom, amit idővel hajlandó lennék lezárni, ha itt igazán társra találnék.
- Visszafogott, szolid mind a külső, mind a belső stílusom. Egyáltalán nem látszik rajtam, hogy a BDSM az érdeklődési körömhöz tartozik...
- Káros szenvedélyektől mentes (hacsak a BDSM-et nem tekintjük annak...)
- Nem vagyok szadista, nem szeretem a céltalan, durva erőszakot, a BDSM-et inkább izgalmas játékként fogom fel, ahol mindkét félnek élveznie kell, ami történik vele. Mindemellett elég jó a fantáziám, ha elolvasod a Cikkeim között lévő történetecskéimet, fogalmat alkothatsz róla, hogy mi minden izgat az egészen egyszerű dolgoktól kezdve a kicsit durvábbakig.
- Érdekel életed minden egyéb területe és a lelki dolgaid, érzelmeid is. Ha megosztod ezeket velem, és kellően egy hullámhosszon lennénk, még úgy is Múzsának tartanálak, ha épp meg vagy kötözve, és a vágyaim élem ki Rajtad... :-)
- Vannak más, hétköznapi kedvteléseim is (sétálás, kirándulás, olvasás, filmnézés, mozi, színház, zenehallgatás, történetek írogatása stb.), amelyeket szívesen folytatnék Veled közösen is.

Ha úgy érzed, valamennyire Magadra ismertél, és/vagy felkeltettem az érdeklődésed, akkor Téged kereslek, szeretnék Rád találni, ezért azt kérem, légy szíves írj, jelentkezz! :-) Privátban örömmel mesélek többet magamról, bármilyen kérdésedre is szívesen válaszolok! Várok Rád!

Szép napot! :-)
Zsolti

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-42 year
Height: 150-180 cm
Weight: 35-60 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Fisting, Foiling, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, concerts, DIY, Get to know, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Talking, Theater

Music

Classical, Disco, Electronic, goth, Musical, Pop, Rave, techno

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Horror, Musical, Romantical, Sci-fi, Sex/porn