SmPig - Uncertain Male

1
All BDSM partners » Unsure » SmPig - Uncertain Male
SmPig
32 years old, Uncertain Male, 176 cm, 76 kg
Residency: Hungary, Borsod-Abaúj-Zemplén
Last login: 2016. 09. 10. 20:28
Registration time: 2016. 08. 25. 17:38
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves Pixie tagok,

egy ápolt, igényes bizonytalan férfi vagyok, elsősorban ismerkedni jöttem az oldalra, bár nemrég óta érdekel a bdsm világa.
Felfedeztem, hogy van egy-két fétisem is. Illetve nem tudom a Domináns énem vagy a szubmisszív énem kerekedne -e felül, ha találkoznánk. Ezekről szeretnék társalogni hozzám hasonló igényes, értelmes nőkkel.

Párokhoz nem csatlakoznék, ellenben egy ideje élveznék egy hármas adta lehetőséget két nővel. Azt hiszem egyet már találtam ehhez, tehát ha olvassa egy másik erre kapható lány az adatlapom, akkor örömmel venném, ha írna. Ne légy félénk szubmisszívként sem! :)

Üdv,
SmPig

Partner

Singles
Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Height: -180 cm
Weight: -70 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Dirty talk, Domination, Electrosex, Fisting, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Public sex, Punishment, Shaving, Spanking, Stocking, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip