Slave1973 - Submissive Male

2
All BDSM partners » Servants, Slaves » Slave1973 - Submissive Male
Slave1973
42 years old, Submissive Male, 185 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Baranya, Pécs
Last login: 14 minutes ago
Registration time: 2015. 12. 30. 03:46
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Az uralkodó/alattvaló viszony a legizgalmasabb játékok egyike, melyet a szexuálisan érett fantázia megalkothat. Mert több, mint játék.Ha a férfi a nőben Istennőt lát, az erotikum új dimenziója nyílhat meg.

Rabszolgádnak lenni? - magasabb rendű élvezet, ha Neked is az lenne. De csakis akkor.. Talán azoknak az időknek az ősemlékezete, amikor matriarchátus volt még. A férfi szolgák hisznek a nők magasabbrendűségében, ami előtt hódolni kell, és természetszerűleg engedelmeskedni minden parancsnak. Ez okoz örömet. Nem számít, ha erotikus késztetéseid és fantáziáid szolgálom, vagy csak szeszélyeid, amivel megkínzol akár testileg, akár lelkileg. Rabszolgád vagyok, csak rabszolga. És igaz: az okos nőnek ez izgalmas lehetőség. Sosem éreztél még késztetést, hogy valami ostoba, nagyképű pasit (mondjuk főnököt, basáskodó férjet stb.) a porba alázz? Nem lenne bizsergető, hogy a teremtés koronáját ott lásd a lábaid előtt porba omolva, divatos cipődet csókolgatva, kegyeidért könyörögve? És nem lenne szuper, ha minden erotikus vágyadat zsarnokian kiélhetnéd rajta?
Mert a szolgáddal minden megtehetsz! Használd! Csak a Te fantáziádon múlik minden. Hogy kísérőd lesz a buliban, lábmelegítőd az ágy végén, kutyád, ki a papucsod hozza, férfi-gésád, aki kényeztet, simogat egész este, míg álomba nem merülsz édesen. Uralkodj rajta! ...Erre vágyom én, és egyben ezt is kínálnám Neked. És csakis Neked! Siess!

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Blindfolds, Punishment

Exciting

Ass licking, Bite, Boot fetish, Collar, Dirty talk, Domination, Feeding, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Lingerie, Mazochism, Milking, Oral sex (give), Other tools, Piss, Slaps, Spanking, Stocking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Computer, Cooking, Fishing, Internet, Reading, TV