Shemalecicus - Switch TV or TS

All BDSM partners » Switches » Shemalecicus - Switch TV or TS
Viewed: 2698x
Shemalecicus
37 years old, Switch Bisex TV or TS, 171 cm, 69 kg
Residency: Germany, Rheinland-Pfalz, Trier
Last login: 10. 10. 19:24
Registration time: 2011. 02. 24. 14:38
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Update: 2020/Január/5

Azok közt akik ismerősnek jelölnek SENKI sem olvas egy sort sem a profilomból?
Mégis mitől ismerném azokat az idegeneket, akik csak mert online vagyok bejelölnek???
AUTOMATIKUSAN ELUTASÍTOM AZ ÖSSZESET. FŐLEG A PASIKAT.

3000+ betűt töröltem az adatlapomról :-D
Köszönet mindenkinek, akik eddig pontoztak engem, VIP hiányában nem látom kik voltak.

2011 Februárja óta vagyok tag itt. Akkor sem voltam, és most sem vagyok anyagias, de még VIP sem. Soha nem kerestem itt profitot, de még szándékomban sem állt. A profilom szövege viszont itt ott netán félreérthető lehet.

Első dolog amit fontosnak tartanék elmondani, hogy a NAGY távolság miatt csak korlátozott lehetőségek közt keresem a Női ismétlem NŐI partnerem, és ismeretlenektől érkező barátjelölésekre nem reagálok, mivel a barát az BARÁT, és nem szimplán egy ismerős, sem pedig még számomra eddig ismeretlen személy, aki még csak nem is barát, főleg ha semmi közünk nincs még egymáshoz...
Nos 2009 óta tartósan Németországban élő, Magyar Transgender személy vagyok.
Annyi pasi volt már ez idáig az életemben, hogy egyelőre szüneteltetem az ez irányú érdeklődésemet, ezért ezúton felkérek minden férfi tagot, hogy hacsak nem életbevágóan létfontosságú a témája amiért írna nekem, akkor kerülje a felesleges levélírást, és ne sértődjön meg azon sem, ha értelmetlennek találnám válaszolni neki, eme fentebb leírt okok miatt.

Viszont, én most előszeretettel nyitnék a NŐI nem felé, függetlenül attól, hogy biszex, vagy épp leszbikus beállítottságú vagy-e (már amennyiben téged érdekel esetlegesen egy 80/B mellekkel, és normál 16x4cm méretű pénisszel élő személy élete, gondolatai, és megnyilvánulásai).
Persze ettől még keresek partnert, de hogy fogok-e találni, azt már kétlem (de azért nem tartom lehetetlennek - kizártnak, főleg ha amúgy is elköltöznél Magyarországról, egy vélhetőleg jobb életnívó miatt).

/Tudom, hogy utoljára több mint 100 napja nem léptem be ide... erre kaptam is egy értesítőt, hogy ebben a 100 napban 9995 tag regisztrált ide, (hihetetlen nagy számnak tűnik egy visszafogottan prűd világban) és lehet hogy köztük volna az a valaki is, akit keresek. Az igaz, hogy ha nem vagyok naponta online, akkor egyre kevésbé fogom érdekelni azokat akik komolyan keresnek szexpartnert, és vagy élettársat, de attól mert netán még érdeklem is egyik másik tagunkat, még nem fog senki több mint 1250 Kilométert utazni hozzám.../

Jogos a kérdés hát, akkor szüntessem-e meg a profilomat? Merthogy idáig nem jártam szerencsével, csak kíváncsiskodó érdeklődőket találtam, akik ülnek a fenekükön, és még a szomszéd faluig sem utaznának el, nem hogy egy másik országba.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

...Még eladó:

Van még raktáron pár férfi erényövem, de újabbakat már nem szerzek be, főleg érdektelenség okán.

Ha netán mégis érdekelnek a férfi erényövek, (legyél Nő vagy Férfi az mindegy) akkor nyugodtan írj rám, amikor lesz időm megnézem a levelesládámat, és visszaírok. Mivel eddig nem bíztak meg az emberek bennem, így nem erőltetem ezt a dolgot, ez csak egy opció. 2 különböző műanyag és 2 különböző fém modellből tudok postázni 10-40 eurós összeg közti árban attól függően, hogy mennyire masszív, komoly, rozsdamentes acélról, vagy olcsó műanyagról van szó.
Hangsúlyoznám, hogy nem profitot remélek ebből itt, csak segíteni akarok azoknak, akik nem találják meg a módját másképp, bár Ebay, Amazon, és más weboldalakon a tapasztaltabb emberek már tudják hogyan rendeljenek. Ez a 4 maradék modell pedig el van a polcon akkor is, ha nem kellene senkinek.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

- Jellemzés Magamról:

Switch vagyok százalékosan erősebb sub hajlammal (Kb:60%), de a megélt helyzetek és a fantáziám alapján jókora domináns ötlettárral is rendelkezem, (Kb:40%) arra az esetre ha te szeretnél a helyemben lenni amíg én vagyok a Dominád...

Szubként szeretem ha jó erősen, és szorosan gúzsba vagyok kötve, akár egészen a mozdulatlanságig, (lehet persze fólia mumifikálás is, meg zubbony is, vagy vákuum ágy, hevederek stb. mivel mindenféle dolog izgat) és akkor biztosan nem én irányítom a Session közben bekövetkező dolgokat, és a szex erotika miatt "elvárt" orgazmusaimat, valamint azoknak időrendileg való bekövetkezéseit sem. Hanem a partnerem szabja meg hányszor, meddig, és mikor élvezhetek el, valamint miken kell addig keresztülmennem abban az állapotban, akkor és ott azért, hogy megkapjam az orgazmus(aima)t. (na most ezt aztán ezt jól "megaszondtam" nektek hi hi hi) :-D

Persze szeretem ha a partnerem használja közben a testemet akár az Ő kénye-kedvére. Nem zavar az sem, ha órákig meg vagyok kötözve, ha egy csoportos szeánszon én vagyok az "asztal akiről" eszik az összegyűltek a tejszínhabos sütiket, gyümölcsöket, de igazán csak akkor izgat mindenféle játék, ha a párom igazán akarja, és nem csak a kedvemért teszi meg mindezt nekem (tehát nem kell mindenáron megdugnia a popómat, ha egyáltalán nem vonzza az ilyen játék, nincs elvárásom ama téren, hogy minek kellene bekövetkeznie egy egy ilyen "szeánsz" alatt). Ami őt izgatja, (gondolom én) az izgatni fog majd engemet is vélhetőleg...

- Például ha ráül úgy a számra, hogy miközben a punciját kell nyalnom, egyszerűen nem kapok levegőt, és már-már fojtogat a légszomj is, és azt sem tudom mikor enged majd levegőt venni, mert ugyebár ha felkelne a számról, akkor nem érne hozzá a nyelvem a clitorisához, és így visszaesne a felfele ívelő orgazmus görbéje, amit ugyebár pusztán önzőségből sem engedhet meg magának, ... akkor akár ettől a szolgálattól is képes vagyok elélvezni (lásd légzéskontroll kategória) :-)

Nos az ilyesfajta játékok izgatólag hatnak rám. Volt már úgy, hogy megkötözött kézzel, a péniszem ingerlése nélkül is eldurrantam ilyentől. Persze attól vagyok Switch is, hogy ezeket adott esetben én is megtehetem vele, és így ő is tud ilyen odaadóan szolgálni, lesni a kedvemet hogyan esne nekem jól őt "megszopatni" míg el nem jutok az orgazmusig, vagy tovább... ha pedig jó orgazmusom volt, cserébe én is adok neki kedvére valót... :-)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

- Az ismerkedésünkről, és az első lépésekről:

Tudom, hogy a távolság akadályt jelent sokunknak. Ezért első körben csak levelezés útján szeretnék megismerkedni veled, gondolatokat cserélni, és ha azután még érdemesnek találsz majdan arra, hogy testi kapcsolatot alakíts ki velem, akkor értelemszerűen előbb vagy utóbb, de meg fogjuk tudni oldani, az alkalmi találkozást is, vagy itt kint nálam, vagy úgy hogy szabadságom ideje alatt én megyek Magyarországra (de tudom azt is, ez így nem megoldás, mert még ha jó is volt, akkor is elmúlik, és nem áll 365 napból a szabadság sem nekem, sem neked...).

Persze ha itt élnél ebben a városban mellettem, (vagy ha több kell a szexnél akkor velem együtt nálam), akkor a tartós kapcsolattól sem zárkóznék el, hisz a közmondás is úgy tartja, hogy lakva ismered meg a másik személyét.

Logikám szerint a Domina típusú nők, (akik amúgy is a kissé "papucs" szub típusú szolgákat részesítik előnyben a párkapcsolataikban), lesznek majd azok, akik talán nyitottabbak lesznek az irányomban, és bár magam Switch vagyok, ez az érdeklődés is épp olyan közel áll hozzám, mint viszonozni ezeket az érzéseket egy sub vagy Switch nőnek. De persze ha a sub olyat keres akiben megbízhat, és megkapja tőle amit akar, akkor az is elképzelhető hogy több sub jelentkezik mint Domina... na majd meglátjuk mit dob az élet.

Nem árulok zsákbamacskát, én is dolgoztam régebben Prostituáltként, mert nem csak a privát életben van érdeklődés és kereslet, a mellekkel, és pénisszel is rendelkező emberekre. Tehát feltételezem, hogy van annyi kultúra a levélírókban, hogy ennek tudatában nem fog valaki egyszerűen "duzzogásból" lekurvázni, függetlenül a korábbi tényektől. A német nyelvben van különbség a Hure és a Nutte közt épp úgy, mint a Prosti, Kurva és a szajha szavak közt a Magyar nyelvben :-)

Hidd el vagyok annyira rugalmas irányodban, hogy nekem NEM számít, ha netán te is "aktív" prosti (camsexes, pornós, gogo-táncos, szolid erotikus masszőrnő, testét aktívan áruba bocsájtó Escort service-s stb. foglalkozású vagy), illetve ha csak voltál.
Sőt csakis rajtad múlik az is, hogy akár miután már kialakult köztünk egy bizonyos szimpátia, legálisan (tehát adózva és bejelentve) dolgozhass Dominaként, vagy Sub ként egy BD/SM stúdióban (mármint itt Németországban ha ilyen érdeklődésed van, és ezt kihasználnád), akár csak szabadidődben vagy ha ezt élvezed és jól jövedelmez, akkor úgymond "főállásban". Miközben mellékesen akár egymás élettársai is lehetnénk (hiszen mint már írtam, lakva ismered meg a másikat).

De kéretik ezt az opciót nem félreérteni, ez tényleg csak egy OPCIÓ, és nem afféle szexmunkára való invitálás egy ilyen állandó életformára. Nem vagyok strici így nem keresek szex "munkatársat" mert magam sem dolgozom ilyenben, de ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy ne tudnám mit, és hol lehet ez ügyben megtenni. TEHÁT EZ SEM EGY ANYAGIAS HIRDETÉS MERT NEM PROSTITUÁLTRA VAN SZÜKSÉGEM, HANEM ÉLETTÁRSRA AKINEK MEGENGEDEM EZT, HA ERRE VAN VÁGYA, HOGY AZT DOLGOZZON AMIT CSAK AKAR.

Természetesen aki nyugalomra vágyik, annak biztosan akad részmunkaidő, vagy 8 órás valami egy gyárban, üzemben, cégnél, akárhol. Itt írnám le azt is, hogy bár nem vagyok túlzottan féltékeny típus, de az élettársam azért jó lenne ha nem mindenkinek dobná oda magát, így ama rugalmasságom hogy nem zavar milyen munkát választasz magadnak így ebben a formában fogalmazzunk úgy, hogy csak részben igaz, a normális keretek közt az lenne az optimális, ha az életünk egymásnak való lenne, és nem mindenkinek nyitott. Mint mondottam nem vagyok Strici aki csajokat gyűjt, hogy legyen miből élnie, csak nem korlátozom be a jövendő leendő párom megélhetési lehetőségeit.

Arról, hogy a privát életemben a szexben mit kedvelek, inkább személyes levélben írnék, mert már így is 16781 karakter hosszú a bemutatkozásom, és az sem biztos, hogy bárki is végigolvassa. A mentalitásomat sejteni már abból is lehet, amik olvashatóak az érdeklődési köreimnél, és VIP tagságért cserébe alkalmanként talán írok is majd történeteket, fantáziálásokat, cikkeket ide, amik remélhetőleg még inkább segítenek majd megkedvelni, vagy kiismerni engemet.


Még mielőtt az adatlapomon az ideális jelölt adatainál félre értené bárki is ami akár félreérthető: a számomra ideális jelölt partnerem esetében a 40 kiló "gebeségi látszat" nem a 175 centi magassággal (lásd anorexia) párosítandó össze, hanem a legkisebb megjelölt mérettel, és persze ez fordítva is igaz a legnagyobb kiló a legnagyobb magassággal.
Még pontosabban fogalmazva, másold be a böngésződbe a fent megtalálható házipatika linkjét, ott megtalálod a BMI kalkulátor programot, és rögtön megtudod miről is beszélek:

A továbbiakban hangsúlyozom az érzékenyeknek, nem, nem, nem, és határozottan mondom nem anorexiás csajokat keresek élettársamnak, (főleg nem akkor, ha ez ráadásul pszichés betegség is nála) ha valaki egyből kiakadna a 40 kiló láttán, csakis olyan személyeket keresek, akiknek a BMI indexe 16.5-től 22.0-ig terjed. Ezért lett a 40 kiló, ami egy eléggé alacsony határ, egy amúgy eléggé kis növésű hölgyike esetében épp annyira átlagos, mint 68 kiló egy magas sudár hölgynél.


Szeretnék neked érzelmeket, és kellő mennyiségű orgazmusokat is adni, és nem csak önzően addig "DUGNI" Dominás állapotban, amíg én el nem élvezek.

Bizakodó üdvözlettel: Shemalecicus

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

- Kiegészítés, szó értelmezés, fogalomtár a "férfi nőiesedésére" vonatkozva:

Ezt egy levélből másoltam ki, hogy ne kelljen újra fogalmaznom szeretném tisztába tenni, hogy ha egy pasi nőiesedni akar, akkor annak milyen lépcsői vannak, és hol kezdene el érdekessé válni...

Nos nem tudom mennyire vagy jártas a szavak HELYES értelmezésében. A feminizálódásnak sok sok fázisa van (hiszen én is törekedtem arra, hogy nőiesebb legyek). Jó lenne ha lenne egy olyan gyűjtőoldal, ahol mindenki el tudná olvasni (a Google segítségével például az első helyen lenne így mindenki megtalálhatná) hogy mi mit jelent.

Alapvetően már nem érdekelnek a pasik, akik csajosak akarnak lenni ideig óráig. Akkor sem ha ehhez Sub beállítottság társul.

- Az első és számomra legrosszabb fázis a Crosdresser, ahol a pasi marad pasi, de arra gerjed hogy harisnya, és magas sarkú cipő van rajta, no meg melltartó. Nem akar NŐNEK kinézni, így marad szőrös is, mert ciki lenne egy normál élethelyzetben a strandon vagy akárhol máshol látni mások furcsa tekintetét amiatt, hogy borotvált a lába vagy akármije. Ez annyira kiábrándító (nem egyszerűen buzis, hanem olyan, nem is találok rá szavakat nyálas, férfiatlan, akármilyen, undorító).

- A Sissy is még valahol ebbe a kategóriába tartozik, hiszen a Sub beállítottsága mellé a ruhaszerep is betársul, de a játék után ez annyiban is marad, a férfi marad férfi, és addig sem volt nőies és vonzó amíg szerepjátékban volt. Ciki így is úgy is de mindegy.

- A Travestie, (travi) Sub beállítottság nélkül is még majdnem ez a kategória, de annyiban talán más, hogy sokkal többször, és jobban törekszik nőiesnek látszani, ezt komolyan veszi, így a hétvégi előadásai a színpadi fellépései komolyabban foglalkoztatják, de mivel szexuálisan nem kell hogy a saját nemükhöz vonzódjanak, így attól mert "hitelesen" játsszák a nőt még nem jelenti azt, hogy Férfi társat akarnak maguknak.

- A Transzvesztita mivel a Transz szó átvivő értelmű, már lehet akár biszex is, és emiatt lehet hogy a hét majdnem minden napján Nőnek adja ki magát (amikor csak teheti) így még eltökéltebben lesz nőies, és emiatt vonzóbb is. Na az már egy fokkal jobb ha szexuális értelemben nézzük, és a játszótársunknak akarjuk, de mivel nem annyira eltökélt, hogy szexuálisan is transznemű legyen, így még az is lehet kiábrándító, ha vonásaiban marad férfias, vagy mesterkélten játssza a nőt.

- A gyűjtő néven nevezett Transgender (angolul She-Male, és magyarul félig meddig hibásan Transz szexuálisnak fordított személy) már az a kategória, amikor 24/7/365 élhet valaki és még az is lehet hogy nemi átalakító műtétet is forgat a fejében. Akárhogy is legyen mindenképp meggyőzőbb mint a korábbi lépcsőkben felsorolt társai. (Bár ez még nem jelenti azt, hogy fizikálisan a teste olyan szép is mintha eleve nőnek vagy adott esetben pasinak született volna).

Nos ezért van az, hogy egy Transzszexuálissal szívesebben járnék randiznék, mert azzal nem "ciki" kimenni az utcára, mert ha arra ránézek nem a pasit látom benne, hanem a kívánatos nőt még akkor is, ha van Pénisze, és még nem operált vaginája van. De a köztes fázisok nem nagyon érdekelnek. Nem érzem magamat Homoszexuálisnak olyan szinten, hogy egy férfias Pasit keressek magamnak. (ahhoz nem kellene női testbe bújnom, mert a melegek közt mindkét fél pasi akkor is, ha az egyik csak szerepet játszik amikor felkínálja a fenekét). Igaz hogy ha egy Transzszexuális nemet vált, hogy másnak mutassa magát, akkor ezt lehet feltételezni róla, de ez is olyan dolog, hogy talán így van talán nem. Van aki tényleg azért operáltat Puncit, hogy Pasikat szedjen fel, és magát nőnek adja ki, mert így érzi magát jól, vagy mert csak "faszra" vágyik.
De akad olyan is, aki csak jól érzi magát női testben, és ha művaginával teljesen nő lenne, akkor is inkább lenne leszbikus mint pasifaló. Meglehet ha már Puncim lenne, akkor kedvelnék egy Transzszexuálist akinek még van farka megdugni engem, de nem úgy viselkedik mint egy pasi, és látom benne a leszbikus nőt is, de mégsem egy gumi-dildóval basz meg, hanem egy hús vér fasszal.
Meglehet, hogy Te is azért írsz nekem, vagy más nőies pasiknak, mert nem vonz a pasi annyira mint a nő, de a fantáziádban benne van, hogy mit kezdenél egy pénisszel, így kapóra jön az, hogy a péniszes "csaj" nem taszít a pasis vonásai miatt, ahogy egy meleg pasi viszont taszítana.

Így hát ugyanezen tulajdonság viszont nem mondható vonzónak egy nem nőies szerepjátékos pasitól, akiben nem látom a leszbikust, akiben nincs lágy gyengéd vonás, aki sokkal inkább tesztoszterontól túlfűtött, mintsem feminin. Csak az igazi homoszexuálisok nem igénylik azt, hogy a pasi partnerük nőnek adja ki magát.

Csak az zavar ha mindezt leírom a bemutatkozó szövegemben, akkor nem olvassa el senki, ha pedig mindenkinek meg kell írjam, akkor az fáraszt hogy időt kell szakítsak mindenkire, hogy elmagyarázzam miért nem Ő az akit keresek.

Tehát most úgy döntöttem mégiscsak kifüggesztem ezt a bemutatkozásomba, aztán ha valaki nem olvasta el, akkor szimplán bemásolom neki az adatlapomról, és onnantól annyi. Ha tetszik neki, ha nem, elolvassa akár az adatlapomon, akár levélben...

Még egyszer üdv. Shemalecicus.

JA ÉS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HOGY MINDEZT ELOLVASTAD. EZZEL KIMUTATTAD FELÉM, HOGY NEM VAGY FELÜLETES, KOMOLYAN KERESEL PÁRT, ÉS ÉRTÉKELED, MEGBECSÜLÖD A MÁSIK FELET, VALAMINT A SZEMPONTJAIT, ÉS IGÉNYEIT IS.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Uncertain Female, Dominant Female - Uncertain TV or TS, Dominant TV or TS - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Dominant TV or TS, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Switch Female, Submissive Female - Switch Male, Submissive Female - Switch TV or TS, Submissive TV or TS - Dominant Female, Submissive TV or TS - Dominant TV or TS, Submissive TV or TS - Submissive Female, Submissive TV or TS - Switch Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Dominant TV or TS, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Fetisist TV or TS, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male, Switch TV or TS - Dominant Female, Switch TV or TS - Dominant TV or TS, Switch TV or TS - Uncertain Female, Switch TV or TS - Switch Female, Switch TV or TS - Switch TV or TS

Age: 26-42 year
Height: 150-177 cm
Weight: 40-69 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Blindfolds, Chinese ball, Dildos, Doctor fetish, Gangbang, Nippers, Pens, Prostate massage, Punishment, Tickling, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Maybe

Candle, Closure, Enema, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Leather, Mask, Public sex, Shaving, Spanking, Stocking, Tweak, Whip

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Bondage, Boot fetish, Breath controll, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Cross-dressing, Domination, Film, Foiling, High heels, Latex, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piercing, Role playing, Rubber, Stocks, Transvestitism

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Chess, concerts, Dance, DIY, Get to know, Horseriding, Internet, Movie, Party, Restaurant, Science, Shopping, Talking, Theater, TV

Music

Alternative, Blue, Disco, Funky, Gangsta rap, Heavy metal, Hip-hop, Jazz, Latin, Musical, Pop, Punk, Rap, Reggae, rhythm'n'blues, Rock, soul

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Historical, Horror, Musical, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, Western

Books

Adventure, Entertainment, Erotical, Journals/magazines, Scientific