Shemalecicus - Switch TV or TS

45
All BDSM partners » Switches » Shemalecicus - Switch TV or TS
Shemalecicus
33 years old, Switch TV or TS, 171 cm, 69 kg
Residency: Germany, Rheinland-Pfalz, Trier
Last login: 10. 16. 12:20
Registration time: 2011. 02. 24. 14:38
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (5 Rate)
Update: 2017.Okt.16
Első dolog amit fontosnak tartanék elmondani, hogy a távolság miatt csak korlátozott lehetőségek közt keresem a partnerem. Persze ettől még keresek, de hogy fogok-e találni, azt már kétlem (de azért nem tartom lehetetlennek, főleg ha amúgy is elköltöznél Magyarországról egy vélhetőleg jobb életnívó miatt).

-.-.-.-

Más dolog:
Ha érdekelnek a férfi erényövek, (legyél Nő vagy Férfi mindegy) akkor nyugodtan írj rám, amikor lesz időm megnézem a levelesládát. Egyenlőre 3 érdemes modell van amiből tudok küldeni, (a többi ugyanis nem komoly és vagy nem hozza az erényöv funkciót csak szimulálja azt mint az 1 eurós bilincsek amit kulcs nélkül is ki tudsz nyitni) ezekről teszek is fel sorjában képeket is mihelyst időm és érdeklődés lesz rá. (CB 6000, The Curve, és Houdini) Rákeresve a neten, még árakat is találsz például Amazon, Ebay és más oldalakon. A netes áraktól olcsóbb én sem tudok lenni, csak a szexshopok árainál tudok olcsóbb lenni. A postaköltségen is lehet annyiban spórolni, hogy megy minden héten Anglia - Hollandia - Németország - Svájc - Ausztria - Magyarország érintésével magánfuvaros kisbusz aki szívesen elviszi a csomagot jelképes árért így simán 10 euro postaköltséget meg lehet spórolni ezzel (amennyiben ez fontos szempont).

Köztem és egy netes eladó közt annyi a különbség, hogy ha nem feltétlen bízol egy netes termékben vagy egy ismeretlen eladóban, akkor tőlem még mindig tudsz kérdezni mielőtt egyáltalán eldöntöd, hogy hol veszed meg esetleg kérsz további fótót emailbe... Van bemutatótermékem is ami kirakati volt, többen kézbe vették, megszemlélték pakolva lett kirakat rendezés során egyik helyről a másikra, ezért a pakolászás közben "éppenhogy csak enyhe" felületi kopás nyomok keletkeztek rajta például a CB 6000 modellnél, ahol a lakat mint mozgó alkatrész felületi dörzsölést váltott ki a műanyagon. Például ezt a terméket akár 30%-al olcsóbban át tudom adni. A többi termék egyébként vadonatúj tehát azok teljes árúak. Egyik sem használt a fotókat a saját használati gyűjteményemből fotóztam szemléltetésképpen és méretbeli viszonyítás képpen kérésre be tudok számolni a használati tapasztalatokról is ha érdekel.

-.-.-.-

Mivel még mindig nem vagyok VIP tag, sőt komoly érdeklődés hiányában nem is hiszem hogy az leszek, (hisz innen körülményesebb egyenleget rendezni mint otthonról, na meg mint írtam is a gyér érdeklődés is egy nyomós ok, a történeteimért pedig legfeljebb 7 napot kapok ajándékba ami alatt nem vagyok beljebb az ismerkedés terén a távolság miatt), emiatt nem látom azokat akik 10 pontra értékeltek, így általánosságban kell megköszönnöm mindenkinek, még a férfiaknak is, :-) hogy voltak olyan kedvesek, és a bizalmukkal kitüntettek annak ellenére, hogy nem pasikat keresek... De ha írsz egy levelet, amiben benne van hogy x pontot adtál azért mert... akkor köszönettel válaszolni fogok rá amikor ráérek és van felhasználható kimenő limitem.

Magamról:

Switch vagyok százalékosan erősebb sub hajlammal (60%), de a megélt helyzetek és a fantáziám alapján jókora domináns ötlettárral is (40%) ha te szeretnél a helyemben lenni...

Szeretem ha jó erősen, és szorosan gúzsba vagyok kötve, akár egészen a mozdulatlanságig, (lehet fólia mumifikálás is, meg zubbony is, vagy vákuum ágy, hevederek stb mivel minden féle dolog izgat) és akkor biztosan nem én irányítom a menet közben bekövetkező dolgokat, és az "elvárt" orgazmusomat, és annak időrendileg való bekövetkezését sem, hanem a partnerem szabja meg hányszor, meddig, és mikor élvezhetek el, valamint miken kell addig keresztülmennem abban az állapotban, akkor és ott azért, hogy megkapjam az orgazmus(aima)t. (na most ezt jól megaszondtam nektek) :-D

Szeretem ha a partnerem használja közben a testemet az Ő kénye-kedvére. Nem zavar az sem, ha órákig meg vagyok kötözve, ha egy csoportos szeánszon én vagyok az "asztal akiről" eszik az összegyűltek a tejszínhabos sütiket, gyümölcsöket, de igazán csak akkor izgat mindenféle játék, ha a párom igazán akarja, és nem csak a kedvemért teszi meg nekem (tehát nem kell megdugnia a popómat, ha egyáltalán nem vonzza az ilyen dolog, nincs elvárásom ama téren, hogy minek kellene bekövetkeznie egy egy "szeánsz" alatt). Ami őt izgatja, (gondolom én) az izgat majd engemet is vélhetőleg...

Például ha ráül úgy a számra, hogy miközben a punciját kell nyalnom, egyszerűen nem kapok levegőt, és már-már fojtogat a légszomj, és azt sem tudom mikor enged majd levegőt venni, mert ugyebár ha felkelne a számról, akkor nem érne hozzá a nyelvem a clitorisához, és visszaesne a felfele ívelő orgazmus görbéje, amit ugyebár pusztán önzőségből sem engedhet meg magának... akkor akár ettől a szolgálattól is képes vagyok elélvezni (lásd légzéskontroll) :-)

Nos az ilyesfajta játékok izgatólag hatnak rám, volt már hogy megkötözött kézzel, a péniszem ingerlése nélkül is eldurrantam ettől. Persze attól vagyok switch is, hogy ezeket adott esetben én is megtehetem vele, és ő is tud ilyen odaadóan szolgálni, lesni a kedvemet hogyan esne nekem jól őt "megszopatni" míg el nem jutok az orgazmusig, vagy tovább... ha pedig jó orgazmusom volt, cserébe én is adok neki kedvére valót... :-)

- 2009 óta tartósan Németországban élő, Magyar Shemale vagyok.
Annyi pasi volt már az életemben, hogy egyenlőre szüneteltetem az ez irányba való érdeklődésemet, ezért felkérek minden férfi tagot, hogy hacsak nem életbevágóan létfontosságú a témája amiért írna nekem, akkor kerülje a felesleges levélírást, és ne sértődjön meg azon sem, ha értelmetlennek találnám válaszolni neki, eme leírt okok miatt (na abban már koránt sem vagyok biztos, hogy mindenki eljut idáig, és elolvassa ezt itt, nemhogy még betartsa is azt).

Viszont, én most előszeretettel nyitnék a NŐI nem felé, függetlenül attól, hogy biszex, vagy épp leszbikus beállítottságú vagy e (már amennyiben érdekel esetlegesen egy 75/B mellekkel, és normál méretű pénisszel élő személy élete, gondolatai, megnyilvánulásai).

Tudom, hogy a távolság akadályt jelent sokunknak. Ezért első körben levelezés útján szeretnék megismerkedni veled, gondolatokat cserélni, és ha érdemesnek találsz majdan arra, hogy testi kapcsolatot alakíts ki velem, akkor értelemszerűen előbb vagy utóbb, de meg fogjuk tudni oldani, az alkalmi találkozást is, vagy itt kint, vagy úgy hogy szabadságom ideje alatt én megyek Magyarországra. (tudom ez így nem megoldás mert ha jó is volt elmúlik, és nem áll 365 napból a szabadság sem nekem, sem neked...)

Persze ha itt élnél ebben a városban mellettem, (vagy velem), akkor a tartós kapcsolattól sem zárkóznék el, hisz a közmondás is úgy tartja, hogy lakva ismered meg a másik személyét.

Logikám szerint a Domina típusú nők, (akik amúgy is a kissé "papucs" típusú szolgákat részesítik előnyben a párkapcsolataikban), lesznek majd azok, akik talán nyitottabbak lesznek az irányomban, és bár Switch vagyok, ez az érdeklődés is épp olyan közel áll hozzám, mint viszonozni ezeket az érzéseket egy sub-nak. De persze ha a sub olyat keres akiben megbízhat, és megkapja tőle amit akar, akkor az is elképzelhető hogy több sub jelentkezik mint Domina... na majd meglátjuk mit dob az élet.

Nem árulok zsákbamacskát, én is dolgoztam régebben kurvaként, mert nem csak a privát életben van kereslet és érdeklődés, a mellel, és pénisszel is rendelkező emberekre. Tehát feltételezem, hogy van annyi kultúra a levélírókban, hogy ennek tudatában nem fog valaki egyszerűen duzzogásból lekurvázni, függetlenül a korábbi tényektől. A német nyelvben van különbség a Hure és a Nutte közt épp úgy mint a Prosti, Kurva és a szajha közt a Magyar nyelvben :-)

Hidd el vagyok annyira rugalmas, hogy nekem sem számít, ha te is "aktív" prosti (camsexes, pornós, gogo-táncos, szolíd erotikus masszőrnő, testét aktívan áruba bocsájtó Escort service-s stb. foglalkozású vagy), illetve voltál. Sőt csakis rajtad múlik az is, hogy akár miután már kialakult köztünk egy bizonyos szimpátia, legálisan (tehát adózva és bejelentve) dolgozhass Dominaként, vagy Sklave ként egy BD/SM stúdióban (mármint itt kint ha akarsz), akár csak szabadidődben vagy ha ezt élvezed és jól jövedelmez akkor "főállásban". Miközben mellékesen akár egymás élettársai is lehetnénk (hiszen mint már írtam, lakva ismered meg a másikat). De kéretik ezt nem félreérteni, ez csak egy OPCIÓ, és nem afféle invitálás egy ilyen életformára. Nem keresek sex "munkatársat" mert magam sem dolgozom ilyenben, de ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy ne tudnám mit, és hol lehet ez ügyben megtenni. Aki nyugalomra vágyik annak biztosan akad részmunkaidő, vagy 8 órás valami egy gyárban, üzemben...

Arról, hogy a szexben mit kedvelek, inkább személyes levélben írnék, mert már így is 12910 karakter hosszú a bemutatkozásom, és az sem biztos, hogy bárki is végigolvassa. A mentalitásomat sejteni már abból is lehet, amik olvashatóak az érdeklődési köreimnél, és VIP tagságért cserébe alkalmanként talán írok is majd történeteket, fantáziálásokat, cikkeket ide, amik remélhetőleg még inkább segítenek majd megkedvelni, vagy kiismerni engemet.

A történeteket ugyan én írtam, de normál férfi női szerepjátékosokkal. Tehát hogy te meg tudod-e majd velem valósítani amit írtam, az azon múlik, hogy akarod-e majd kivitelezni, ha már úgyis beleélted magadat, hiszen a történetek általánosságban szólnak mindenkihez, és mint írtam, nem én vagyok a főszereplőjük.

Még mielőtt az adatlapomon az adatoknál félre értené bárki is ami félreérthető: a számomra ideális jelölt partnerem esetében a 40 kiló "gebeség" nem a 175 centi magassággal (lásd anorexia) párosítandó össze, és fordítva is igaz.
Még pontosabban fogalmazva, másold be a böngésződbe a fent megtalálható házipatika linkjét, ott megtalálod a BMI kalkulátor programot, és rögtön megtudod miről is beszélek:

A továbbiakban nem, nem, nem, és határozottan nem anorexiás csajokat keresek élettársamnak, (főleg nem ha ez ráadásul pszichés betegség is nála) ha valaki egyből kiakadna a 40 kiló láttán, csakis olyan személyeket, akiknek a BMI indexe 16.5-től 22.0-ig terjed. Ezért lett a 40 kiló egy eléggé alacsony határ egy amúgy eléggé kis növésű hölgyike esetében épp annyira átlagos, mint 68 kiló egy magas sudár hölgynél.

Bár sértődés ne essék, egészen biztosan van 22.0 BMI felett is olyan NŐIES SZÉP nő, aki roppantmód csinos, vonzó, kedves, teltkarcsú, arányos stb. Csakhogy ahogy a pasik is, ugyanúgy a csajok is hajlamosak arra, hogy együttéléskor jóízűen egyenek akár még 22:00 óra után is, amikor már köztudottan nem használja fel a szervezet az energiát, ezért inkább eltárolja, és szépen minden hónapban 1-2 kilóval hízik a hölgyike hónapokon sőt éveken át, amíg csak meg nem unja, bele nem fárad, és tanácstalan nem lesz, mert nem tudja kezelni a helyzetét, sem pedig a Yo-Yo effektust...

Persze mint teltkarcsú nő ettől ő még aranyos, és kedves, és bevállalós, meg szexistennő is lehet, és roppant szimpatikus mindenkinek... (szokták mondani Rubensz-i idomokkal rendelkező) de Magyar népbetegség a szaftos ételek és mozgáshiány okozta elhízás, és hát ki ne szeretné a finom Magyaros fűszeres szaftos kajákat?

De ez egy idő után már nem olyan vonzó, mint a kezdet kezdetén volt, és ha például egy igazán tartalmasat szeretkezünk, akkor hogyan érjem át a derekadat, és hogyan izgassam menet közben a clitoris-odat, (méghozzá megfeleléses alapon szándékos öröm okozás céljából) ha egyáltalán el sem érek odáig a kezemmel az időközben megnövekedett derékméreted (körfogatod) miatt?

Szeretnék neked érzelmeket, és kellő mennyiségű orgazmusokat is adni, és nem csak önzően addig "DUGNI" Dominás állapotban amíg én el nem élvezek. Remélem nem tarod NAGY elvárásnak tőlem a logikai eszmefuttatásomat ami nem csak az optikai megelégedettség kulcsa okán íródott ide? ( gondolok itt arra is, hogy a helyes étrend egészségesebb örömtelibb életet vonz(hat) maga után).Utóirat: volt már 80 kiló feletti nőm és extra 134 kilós is. Tiszteltem, a lelkét szerettem, de a leírt problémák miatt nem élveztem eléggé, és ahogy nőtt a fenékmérete, ahogy egyre kevésbé lehetett "hajtogatni" egy olyan pózt, ami előnyös lett volna, mindkettőnknek, úgy vesztettem el a kedvem az érdeklődésem a "dugástól" sem optikailag nem gerjedtem ré, sem a megváltozott hangulata, önérzete, önbecsülése miatt nem.

Sajnálom. Nem kényszerítek senkit a diétára, nem várom el senkitől a "MODELL" alkatot. Nem kell úgy kinézni mintha az aktuális trendet akarnád mutatni minden évszakban. Nem Pláza cicát keresek (bár azok valóban jól néznek ki, és talán túl sokat is törődnek magukkal) csak legyél valahol a BMI index 16,5 és 22-es pontja közt, és kész. Hidd el nekem 10 év múlva nagy az esélye annak, hogy 24-et mutat majd a BMI indexed, aztán meg az is lehet hogy 20 év múlva még többet...

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, HOGY MINDEZT ELOLVASTAD. EZZEL KIMUTATTAD HOGY NEM VAGY FELÜLETES, KOMOLYAN KERESEL PÁRT, ÉS ÉRTÉKELED, MEGBECSÜLÖD A MÁSIK FELET, ÉS SZEMPONTJAIT - IGÉNYEIT.

Bizakodó üdvözlettel: Shemalecicus

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Female - Uncertain Female, Dominant Female - Uncertain TV or TS, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Fetisist Male, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Uncertain Male, Submissive Female - Switch Female, Submissive Female - Switch Male, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Dominant TV or TS, Switch Female - Fetisist Male, Switch Female - Fetisist TV or TS, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Uncertain Male, Switch Female - Uncertain TV or TS, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male

Age: 26-42 year
Height: 150-177 cm
Weight: 40-69 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Blindfolds, Chinese ball, Dildos, Doctor fetish, Gangbang, Nippers, Pens, Prostate massage, Punishment, Tickling, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Maybe

Candle, Closure, Enema, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Leather, Mask, Public sex, Shaving, Spanking, Stocking, Tweak, Whip

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Bondage, Boot fetish, Breath controll, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Cross-dressing, Domination, Film, Foiling, High heels, Latex, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piercing, Role playing, Rubber, Stocks, Transvestitism

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Chess, concerts, Dance, DIY, Get to know, Horseriding, Internet, Movie, Party, Restaurant, Science, Shopping, Talking, Theater, TV

Music

Alternative, Blue, Disco, Funky, Gangsta rap, Heavy metal, Hip-hop, Jazz, Latin, Musical, Pop, Punk, Rap, Reggae, rhythm'n'blues, Rock, soul

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Historical, Horror, Musical, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, Western

Books

Adventure, Entertainment, Erotical, Journals/magazines, Scientific