Shameribanc - Submissive Female

24
All BDSM partners » Slavegirls » Shameribanc - Submissive Female
Shameribanc
27 years old, Submissive Female, 160 cm, 40 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 08. 18. 14:46
Registration time: 2016. 08. 23. 14:48
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Semmi más nem jár egy ilyen ribancnak most, mint hogy éjt nappal zaklassák. Zaklassatok az interneten fantáziáitokkal, igényeitekkel, és véssétek az agyamba, hogy rossz vagyok, törjetek meg. Mert ez való nekem. Erre kelni erre feküdni. Mert a családommal neveletlen és szemtelen, bunkó voltam. Hazudoztam, nem tanultam jól, nem tudtam öltözködni, másokat bántalmaztam és gúnyoltam, és még csak nem is értek semmihez. Gondolatban mindig 50 pénisz van a számban. Az járna nekem, hogy a legszélsőségesebb módokon megalázzanak és tárgyiasítsanak, tudom... A keresőbe a kedvenc kifejezéseim a forced, a gang bang, deeptrhoat, cry, slave, brutal, extreme, rape, shame és ezek keveréke.
A középiskolában én voltam a suli ribanc, az egész iskola megjárta a számat. Hagytam magam fogdosni, molesztálni, torokra menni. Persze rendesen punciba nem hagytam, ahhoz túl önző vagyok!
Mostani életem jelszava legyen: folyamatos zaklatás online, mások megvetésének, bírálatának magamba szívása, vésődjön csak az elmémbe jó mélyen aminek gondolsz és amit művelnél velem. Ami vagyok. Igazi szadista, kemény férfiak és nők szórják rám fantáziáikat, szidalmukat és zsarnokoskodó parancsaikat.

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian