Shaman - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Shaman - Dominant Male
Shaman
26 years old, Dominant Male, 176 cm, 77 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2 hours ago
Registration time: 2016. 05. 9. 13:28
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szervusztok!

Egyetemista/dolgozó fiatalemberként keresek partnert, BDSMben kb. 3-4 éves tapasztalattal, bár azt többnyire egy kapcsolaton belül szereztem. Nekem fontos, hogy összhang is legyen közöttünk, az igazi BDSM játékokhoz mindenképpen kell a kölcsönös bizalom és, hogy ismerd a partneredet. Nincs szándékomban a hétköznapokban irányítani Téged, vezetni, gondolkodni helyetted, fontos hogy legyen egyéniséged, és passzoljon is az enyémhez. Egyenrangúak vagyunk, ez csak játék esetén változik meg :) .

Nem igazán vonz a fájdalom okozása sem, legalábbis én nem azt élvezem, de a fájdalom és gyönyör határán való táncolást már annál inkább. A kiszolgáltatott helyzetek, kötözések, leszorítás már közelebb van és persze pár pofontól, hajhúzástól, korbácstól, fenekeléstől sem riadok vissza, de ott a cél nem a fájdalom, hanem az élvezet okozása.

Lehetőleg nem egy alkalmas partnereket keresek, mint írtam a bizalom és ismeretség fontos faktorok, bár semmitől nem zárkózom el, van, hogy nem sikerül egymásra hangolódni, van, hogy hosszú és tartalmas kapcsolat alakul ki belőle. Meg kell próbálni és meglátjuk.

Előnyben részesítem a személyes találkozókat. Ahhoz, hogy meglássuk a másikban, akarunk-e tőle vmit úgy gondolom nem elég egy két ismeretlen levélváltás. A szem csillogása, illat, a hangok, csak személyesen működnek.

Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásomat, szívesen veszem az érdeklődést, válaszolok bármilyen felmerülő kérdésre.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-32 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Swedish

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, Chinese ball, Closure, Dildos, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Humiliation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Public sex, Punishment, Slaps, Spanking, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip