Shaman - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Shaman - Dominant Male
Shaman
26 years old, Dominant Male, 176 cm, 77 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 6 hours ago
Registration time: 2016. 05. 09. 13:28
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Ha úgy gondolod, hogy az élet egy játék, kíváncsi és kísérletező kedvű vagy, aki szeret új dolgokat kipróbálni, kedveled a változatosságot, ugyanakkor van véleményed, egyéniséged és nem csak arra vágsz, hogy egy idióta a saját bajait rajtad verje el jó helyen jársz.

Ha az ismerkedést randinak fogod fel, nem szex előtti pofavizetnek, ha szeretnél egy normális, bizalmas, legalább baráti kapcsolatot, közös programokkal, stb, ha játékon kívül egyenlő fél szeretnél lenni, szintén jó helyen jársz.

Játszótársat keresek, de csak normális keretek között. A szubmisszivitás nem azt jelenti, hogy üresfejű tárgyként, vélemény és saját akarat nélküli gép vagy. Legyél Nő, aki felháborodik ha nem ért egyett, megmondja, ha vmi nem tetszik, intelligensen is el lehet beszélgetni Vele.

Játékban inkább a softosabb vonalat képviselem, kötözés, alárendeltség, a fájdalom nem kínzásra, hanem az élvezetek megédesítésére szolgál. Persze tudok keménykezű is lenni, de csak akkor, ha már tudom, hogy az Neked csak még édesebbé teszi a dolgokat :)

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-32 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Swedish

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Humiliation

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Lingerie, Massage, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip