Sexoholic - Uncertain Male

4
All BDSM partners » Unsure » Sexoholic - Uncertain Male
Sexoholic
42 years old, Uncertain Male, 181 cm, 79 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 11. 13. 23:30
Registration time: 2012. 09. 18. 22:21
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szexpartnert keresek. Olyasvalaki ismeretségét keresem, aki tisztában van saját vágyaival akkor is, ha különlegesek, és nem fél megvalósítani azokat. Különösen izgatnak az anális játékok mindkét irányban, rajongok a mélytorkos szopatásért, a fenekelésért, szívesen játszanék szerepjátékokat alá- és fölérendeltként egyaránt. Minél furább és merészebb elképzeléseid, vágyaid vannak, annál jobban érdekelnek. Ápolt, normálisan sportos férfi vagyok nagy és vastag mérettel.
Nem vagyok független. Van társam, akit szeretek, és akitől nem szeretnék elszakadni, ezért diszkrét partnert keresek, és fotót sem szívesen küldök itt. (Teljesen emberi a külsőm, mosakodni is szoktam, tehát nem azért nem küldök képet, mert megijednél, hanem mert nem szeretnék megint Károly, vagy pisti néven felbukkanni valamelyik internetes oldalon, úgy, mint korábban.)
Imádom a különleges, átlagosnál merészebb, szemérmetlenebb dolgokat a szexben. Jóformán minden érdekel, ami szokatlan, és ami mindkettőnket izgalomba hoz, de csak az, ami tényleg mindkettőnknek izgató! Bármilyen fura vagy extrém kívánságodat örömmel fogadom, sőt! Kimondottan ezeket keresem.
Szexmániás vagyok, de egyébként teljesen normális. Tudom, sokaknak biztosan nem szimpatikus, amit leírtam, lehet, hogy a Te gondolataid szerint például nem szerethetem a társamat, ha közben itt szexpartnert keresek… De nem vagyunk egyformák. Amit én leírtam, az igaz, ha van kedved, akkor beszélgessünk, és győződj meg róla, hogy érdemes-e megismerkednünk. Kalandra, izgalomra és gátlástalan élvezkedésre vágyom, a higiénia és az egészség maximális előtérbe helyezésével! Köszönöm, hogy elolvastad.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-48 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Ass licking, Dildos, Nippers

Maybe

Humiliation

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Breast torture, Dirty talk, Doctor fetish, Enema, Fisting, Hair pulling, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Piercing, Prostate massage, Role playing, Spanking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Movie, Swimming pool, Talking

Music

Classical, Jazz

Books

Novel, Novels, Poems