Seth - Fetisist Male

All BDSM partners » Fetishists » Seth - Fetisist Male
Seth
37 years old, Fetisist Hetero Male, 182 cm, 94 kg
Residency: Hungary, Vas, Szombathely
Last login: 2 minutes ago
Registration time: 2020. 10. 24. 18:46
Online
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Alapvetően domináns beállítottságú férfi vagyok, jókora switch beütéssel, azonban nem kívánom egyértelműen besorolni magam egyetlen, dogmatikus kategóriába sem, így kézenfekvő számomra a fetisiszta megjelölés.

Olyan, tág érdeklődési körű társat keresek, akinél a BDSM nem csupán hétvégi hóbort, hanem a szexuális életének túlnyomó részét ez teszi ki, és erre van igénye.

Meglehetősen széles skálán mozgok ezen a világon belül. A gyengédebb, érzéki játszadozásoktól kezdve, a szenvedélyesen, állatiasan vad, széttépős, falhoz szorítós, karmolós-harapós, hajtépős szextől a mozgáskorlátozáson, kiszolgáltatottságon, alapos kötözéseken át a fájdalommal való játékon/büntetéseken át nagyon sok minden szerephez jut, a hangulatomtól és a partneremtől függően.

Egyedül a kevéssé higiénikus dolgok és az alázások, amik nem kapnak szerepet nálam.

Azonban nem elég, ha valaki nyitott a fenti dolgokra: akarnia és élveznie is kell az ilyen helyzeteket, hiszen végső soron a kölcsönös örömszerzés a lényeg, és ebben az esetben ez csak akkor működik, ha Te, aki ezt az adatlapot olvasod, ismered a saját igényeidet és tudatában vagy a vágyaidnak.

Mindezen túlmenően aktív, sportos életmódot folytatok. Nem kitétel, de annyi igényességet legalább elvárok, amilyen én is vagyok. Nem fürdőszobamérleggel és mérőszalaggal keresek magamnak társat, de mindenképp legyél nőies és ápolt.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 24-45 year
Height: 150-180 cm
Weight: 50-70 kg

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Anal sex (receive), Boot fetish, Breath controll, Chinese ball, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Feeding, Fisting, Foiling, Gangbang, Jeans, Masturbation, Milking, Pens, Prostate massage, Public sex, Rubber, Shaving, Tickling

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Domination, Film, Foot worship, Hair pulling, High heels, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piercing, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Car racing, Fitness, Internet, Movie, Reading, Restaurant

Music

Electronic, goth, Heavy metal, Rap, Rock

Movies

Action, Comedy, Drama, Fantasy, Horror, Sci-fi, Thriller

Books

Adventure, History, Novel, Scientific, Sport