Sensdelavie - Switch Male

2
All BDSM partners » Switches » Sensdelavie - Switch Male
Sensdelavie
30 years old, Switch Male, 186 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 03. 2. 18:42
Registration time: 2016. 07. 17. 19:36
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Lehetetlen a személyiségemet a maga valójában egy pár soros adatlapon bemutatni, ezért első körben próbálok inkább tárgyilagos maradni, ha már valamilyen mértékű információközléssel meg kell felelni a húspiac követelményeinek. :)

A szexuális élettörténetem első fejezeteiben kizárólag domináns szereplőként léptem színre, de mivel alapvetően mindig is nyitott ember voltam, a megfelelő partner mellett egy idő után kíváncsiságból belekóstoltam a másik oldal által nyújtott izgalmakba is, melynek során olyan érzéseket sikerült megtapasztalnom, ami után egyértelmű volt számomra, hogy a szexualitásnak ezt az ágát nem akarom kihagyni az életemből.

Szerencsésnek érzem magamat, mert mindkét világból sikerült szenzációs és emlékezetes élményekkel gazdagodnom. Nyilván domináns oldalról nagyobb a tapasztalatom, ám éppen ezért lenne roppant izgalmas a személyiségem rejtettebb oldalának a határait is feltérképezni, egy olyan partnerrel, aki fantáziadús, nyitott, érzelmes. Akit ugyanúgy feltüzel, hogy megismerje és birtokolja a másikat, hogy feltérképezzük egymás lelkét-testét, ugyanakkor szívesen megismerné a saját határait is. Szeretek irányítani, kedvelem a szeretkezés vadabb, és romantikusabb módját, de én is szívesen átadom az irányítást valakinek, aki tudja mit akar. :P

Eddig nem éreztem késztetést, hogy netes oldalon ismerkedjek, de hát az idők változnak, és változunk mi is velük. ;)
Most itt vagyok, de fenntartom, hogy megmosolyogtat mikor azt látom, hogy önérzetükben sértett párkapcsolatfüggők a megsebzett egójuk mielőbbi helyreállítása céljából görcsösen igyekeznek a legelső szembejövő hálójába vetni magukat, és egy hét alatt megtalálni az igazit, sosem tanulva a korábbi hibákból. Én nem sietek, meg fogom találni a magam foltját. ;) A belső tulajdonságok ugyan fontosabbak a külsőnél, de utóbbi sem elhanyagolható szempont, főleg ami az igényességet illeti.

Szexualitásban, intellektusban, érzelmi intelligencia terén (ahogyan a legtöbb dologban) a minőséget keresem, és én magam is próbálok visszafelé ennek az elvárásnak megfelelni. Kifejezetten kreatív és fantáziadús vagyok, aki könnyen képes kapcsolatot teremteni az emberekkel, és jól megérteti magát másokkal.

Nyitott vagyok, de interneten nagyon bizalmatlan és válogatós. A bizalmatlanság paradoxonát lesz a legnehezebb leküzdeni, de a megfelelő partnerrel nem lesz gond.

Kellően perverz vagyok, és vallom, hogy a szex mocskosan jó. Mindkét szerepben otthonosan mozgok, és nyitottan állok a dolgokhoz, de nálam is van olyan határ, amitől undorodom, vagy amit nem akarok átlépni.

A bejelölt érdeklődési körök csak hozzávetőlegesek.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Breath controll, Candle, Chinese ball, Cross, Nipples, Punishment, Shaving

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Dildos, Dirty talk, Domination, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Prostate massage, Role playing, Slaps, Spanking, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Cooking, Fitness, Internet, Party, Reading, Restaurant, Science, Soccer, Swimming pool, Talking, Winter sports

Books

Adventure, Economy/business, History, Journals/magazines, Novel, Scientific, Sport