Saven - Switch Male

4
All BDSM partners » Switches » Saven - Switch Male
Saven
33 years old, Switch Male, 176 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2016. 02. 11. 08:08
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Nem gondolom, hogy különleges lennék. Igyekszem helyt állni ebben világban, ami néha furcsa, néha izgalmas, de valamitől mindig érdekes. Nehezen tudnám megmondani, milyen vagyok valójában, mert olyan emberekkel veszem magam körül, akik olyan gondolkodásúak, mint én. Szóval lehet, hogy a világ többi része sokkal unalmasabb vagy sokkal aktívabb. Hogy hozzád képest milyen vagyok, azt jobb, ha te döntöd el.
Egyébként furcsaságoktól mentes, emberi életet élek, és a jövőre vonatkozóan is ezek a terveim. Egy páros életben is a teljes életre vágyom, mindazzal, amit ez tartogat.
Az életem része az a fajta szexualitás, ami BDSMnek elnevezve vált hasonló beállítottságú emberek gyűjtőhelyének fókuszpontjává. Ebben pedig főleg az irányító, alkotó szerepkörben mozgok ügyesebben. Az áll jobban. Persze a világ nem csak ebből áll. Ahogy a dominancia is inkább szól az érzelmi biztonságról, mint a pofonokról. Mindig van mit tanulni, van hová fejlődni, de most olyan szakaszához értem az életemnek, amikor ezt olyan egy nővel szeretném megosztani, akivel az életem más részét is meg tudom.
Nem sértődöm meg, ha nem vagyok az eseted, kérlek, te se tedd, ha fordítva így lenne. Csak szeretnék valakit, aki... talán pont olyan, mint te. Ha rám mosolyogsz, biztosan visszamosolygok, elsőre ennyit tudok ígérni. De ennél sokkal többre is képes vagyok, ha mindketten akarjuk.
Komoly szándékkal komoly szándékú lányra akarok rátalálni, nem egy alkalmi kapcsolatra. Egy teljes értékű kapcsolatra. Egy szexualitásban alárendelhető alaptónusú, lágy és selymes, ideális switch nőre.

Partner

Singles
Submissive Female, Switch Female

Age: 20-39 year
Weight: -65 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cooking, Fitness, Get to know, Movie, Museum, Playing music, Reading, Restaurant, Science, Swimming pool, Talking, Theater

Movies

Anime, Crimi, documentary, Drama, Fantasy, Film noir, Historical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, War

Books

Arts, Erotical, Gastronomy, Novel, Novels, Scientific