Satine - Fetisist TV or TS

14
All BDSM partners » Fetishists » Satine - Fetisist TV or TS
Satine
34 years old, Fetisist TV or TS, 180 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 07. 22. 19:58
Registration time: 2014. 08. 31. 13:25
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Szia Látogató!

Kérlek olvasd végig ezt a rövid bemutatkozást; első körben megkönnyíti a dolgodat, dolgomat.

Nemrég találtam ezt az oldalt és látam, hogy fetisiszatként is lehet regisztrálni. Ez fontos, mert mióta az eszemet tudom vonzanak a fényes anyagú ruhák. Természetesen nem mindegy, hogy milyen. Az én fétisem a szatén. Leginkább a fekete szatén, de ez itt és most mellékes. Az viszont nem mellékes, hogy kizárólag a női szatén ruhák. A férfi szatén dolgokat kifejezetten taszítónak találom.
Elsősorban nekem a nadrágok, blézerek, blúzok a gyengéim, de természetesen a ruhák, szoknyák sem hagynak hidegen. Mindezt értelemszerűen a megfelelő fehérneművel :).

Magamról:
180 cm magas, 70 kg vagyok, hajam fekete, szemem kék.
A szabadidőmben szeretek kirándulni, biciklizni, elmenni felfedezni, bulizni, vadkempingezni. Nyitott vagyok a spirituális dolgokra és a filozófiára, vallástörténetre, az elsőt magam is gyakorlom már jó régóta.
Olyan embert keresek, aki ezekben a dolgokban is partner tud lenni. Foglalkozott már magával, tudja mit akar, mit tud és mit vár. Lehet vele sokat és értelmeset beszélgetni, mert nem csak a fétisről és a szexről szól az életem.
Elsősorban hölgyet, TV-t, TS-t keresek akit szintén beindít a szatén. Én teljesen szőrtelen vagyok, ezt a másiktól is elvárom.

A feltöltött képeimen én vagyok. Félreértés elkerülése végett, azt tudni kell, hogy a sminket sminkes csinálta, a kép pedig retusált.
Fentebb említettem, hogy ez nálam régi dolog, ennek megfelelően szép nagy ruhatárral ( kelléktárral, ha úgy tetszik :) ) rendelkezem.
Mivel én is tettem fel képet, ezért olyanokkal, akik ezt nem teszik, vagy valami netes képet használnak nem foglalkozom. Ezért én kérek elnézést már előre is.

Köszönöm, hogy elolvastál!

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist TV or TS, Uncertain Female, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch TV or TS

Age: 28-40 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Breath controll, Cross-dressing, Film, Lingerie, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting, Stocking, Transvestitism

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Cooking, Gardening, Get to know, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Science, Shopping, Talking

Music

Classical, Heavy metal, Punk, Rock, Rock'n'roll

Movies

Crimi, documentary, Drama, Historical, Horror, War

Books

Esoteric, History, Novel, Religion, Scientific