Saddam - Dominant Male

5
All BDSM partners » Doms, Masters » Saddam - Dominant Male
Saddam
33 years old, Dominant Male, 182 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 4 days ago
Registration time: 2015. 01. 17. 16:29
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Van egy hely, ahol a világ kerek, ahol a helyedre kerülsz, ahol a Férfi lábai előtt átérezheted, mit jelent valójában nőnek lenni. Ahol végre lebonthatod a védőbástyáid, és átadhatod magad nekem, kitárulkozhatsz úgy, ahogy még senkinek sem. Átélheted, ahogy birtokba veszem zsákmányomat, uralkodok a gondolataid fölött, lenullázom a maradék büszkeséged, belehatolok mind a testedbe, mind pedig, a pontosan kontrollált fájdalmadon keresztül, az agyad és a lelked legmélyébe.

Itt végre tudod, hol a helyed és mi a dolgod. Itt nem kell tartanod magad a kinti világ elvárásaihoz, nem kell figyelni a szerepedre. A hétköznapi logika érvényét veszti: a kötelek szabaddá tesznek, a pálca okozta csípős fájdalom pedig simogatásnak hat. Ahogy kiszolgáltatottan nézel fel rám a földről, megnyugszol, mert tudod, hogy nem menekülhetsz. Itt már nő vagy. Az én nőm.

-

De nem az egyetlen, sőt, még csak nem is az első. Ez a cím a világ legszeretetreméltóbb szublányáé, akivel őszinte, nyílt kapcsolatban élek. Te pedig ezt nem csak elfogadod, de kíváncsi is vagy rá, és nyitott arra, hogy megismerd. Mint embert, elsősorban; nagy piros pont, ha mint nőt is.

Fiatal vagy, és tanulni szeretnél, megtapasztalni a kiszolgáltatottságot. Vagy idősebb vagy, és már pontosan tudod, milyen felszabadító érzés a feltétel nélküli szolgálat, a teljes odaadás. Vagy izgalomba hoz az érzés, hogy egy összeszokott pár szexuális hierarchiájának a részévé válhatsz, és tapasztalt nőtársaddal együtt osztozhatsz egy domináns férfi figyelmében. Vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy, hogy az, akinek az alá-fölé rendeltség, az irányítás és az engedelmesség, a hatalom és a behódolás a mindennapjainak a részét jelenti, miért szeretne veled minőségi időt tölteni.

Tisztában vagy vele, hogy kevés szabadidőmből mire tartom érdemesnek áldozni: levelezésre, a személyiséged alapos megismerésére nagyon is. Látod, hogy mi szerepel az adatlapom "partnerkeresés célja" mezőben, és azt is, hogy mi nem; és ezt te sem csak jobb híján írtad ki a sajátodra, mert ebből a mezőből hiányzik a "bizonytalan" kategória. Nem biztos, hogy most, nem biztos, hogy velem, de az biztos, hogy hosszabb távú, valódi viszonyt keresel - nem levelezőtársat, kéthetente előbújó második személyiséged képzeletbeli domját, lelki segélyt, virtuális kapcsolatot, alkalmi kalandot vagy férjet.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 20-50 year

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian