Rupert - Dominant Male

5
All BDSM partners » Doms, Masters » Rupert - Dominant Male
Rupert
39 years old, Dominant Male, 186 cm, 81 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 10. 07. 19:50
Registration time: 2012. 05. 06. 14:42
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
FREELANCER

Üdvözöllek Látogató!

Ahogyan az adatlapom címe is tükrözi, egy freelancer, (szabadúszó) domináns férfi bemutatkozását olvasod.
Az összes időtálló -és kevésbé tartós- kapcsolatom, csaknem kivétel nélkül, a BDSM alapjaira épült. Művészeti területen dolgozom, valószínűleg ennek is köszönhető a hedonizmusom és szabadság szeretetem.
Már a gyermekkori szexuális fantáziáim között is akadtak olyanok, amik kétségtelenül ennek a világnak csíráját hordozták. Így a kíváncsiságomnak és a kitartó keresésnek engedve, már fiatalon bepillantást engedett magába. Belevetettem magam. Nem csak a mézédes és a magával ragadó gyakorlat terén, hanem a szigorú fegyelemmel ellenőrzött, vizsgálódó gondolat útján. Fürkésző és kritikus figyelemmel tanulmányoztam ezt a világot és a megélt tapasztalatok által fejlődtem és fejlődhetek minden alkalommal.. Mint azt már említettem, a kapcsolataim is döntően ebben a dimenzióban köttettek és alakultak. Igazán rugalmasan és képlékenyen, esetenként éppen csak a súrolva, de mégis a BDSM nyomvonalán haladva. Alkalmanként felrúgva ennek a világnak, valamely dogmatikus szabályát.Természetesen, a tradíciók tiszteletben tartásával, a klasszikus hierarchiát, és az elemi forrását meg nem sértve Ennek a végtelenül színes, fantáziadús világnak, -a megélt tapasztalatoknak köszönhetően- igazán kevés, felderítetlen területe maradt rejtve előttem.
Ebben a csodálatos magasságokat és ismeretlen mélységeket rejtő dimenzióban, a felfedezni vágyott vidékek megismerése és meghódításának lehetősége; annak a két embernek a bátorságán, múlik, akik együtt kezdik meg barangolásukat. Van aki jártasabb ezen tájon, hiszen avatott szemeinek ismerős, a már feltérképezett terület. Valaki kevésbé mozog ilyen magabiztosan, de a kíváncsisága és vágyai által vezérelve, bepillantást akar nyerni, és rátalálni arra ami idáig vonzotta. Véleményem szerint erre a földre - érkezzen bármelyik végről is a konkvisztádor -csak az nyerjen bebocsájtást, akit az előtte kirajzolódó kaotikus vadon nem téveszt meg. Aki nem a saját félelmeivel és gyengeségeivel azonosítja és népesíti be a dzsungel mélyét Az lépjen be akit a felfedezés izgalma hajt a vadonba. Aki félelem nélkül, bátran keresi a lehetőséget arra hogy újabb tapasztalatokkal gazdagodjon. Annak van itt helye, aki képes zsigereiben megélni minden élményt és pillanatot a maga valójában. Annak van itt helye, akit ezek az elementáris impulzusok nem ejtenek rabságba. Aki átengedni is képes magán ezeket a fergeteges impressziókat. Így rajzolódhat ki, az eddig átláthatatlannak vélt káoszrengeteg megoldóképlete.A harmónia.
Belépéshez vízum szükségeltetik. Nagyfokú intelligencia, bizalom, őszinteség és megkérdőjelezhetetlen tisztelet, úgy egymás iránt, mint a BDSM világa felé. Ezek nélkül a pecsétek nélkül, még ha be is jut valaki, erőszakosan, vagy fondorlattal, előbb-utóbb rajtaveszt.
Mindezek birtokában, már csak a vágyak összehangolása várat magára.
Az egyik legédesebb teher amivel valaha is találkoztam...
Olyan Nő társaságát keresem, aki hasonlóképpen gondolja, vagy éli meg az összeköttetést ezzel a világgal.
Tudom, hogy számomra ugyanolyan lenyűgöző élményeket hordozhat, egy, a szubmisszív hajlamai által űzött "útkeresővel" eszmét cserélni és elindulni, akárcsak, a hiteles tapasztalatokkal rendelkező, már formát öltött, határozott vágyakkal bíró partner társasága.
Köszönöm a figyelmed.
R.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 18-45 year
Weight: -70 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Enema

Maybe

Chastity belt, Film, Fisting, Gangbang, Jeans, Knife, Nippers, Pens, Photo shooting, Piss, Tickling, Vacuum, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Feeding, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Piercing, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, concerts, Fitness, Horseriding, Playing music, Reading, Restaurant, Theater

Music

Acid, Classical, Electronic, Goa, Jazz, rhythm'n'blues, ska, soul

Books

Arts, History, Novel, Novels, Poems