Rimjob - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » Rimjob - Dominant Male
Rimjob
48 years old, Dominant Male, 184 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 7 hours ago
Registration time: 2016. 01. 03. 12:53
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözlet mindenkinek!

Bp-i középvezetőként, intelligens, művelt, csinos, nőies és mindenképp perverz partnerem keresem.
Inkább a perverzió érdekel és a DS mintsem az SM, de persze jóval inkább vagyok domináns, mintsem valami más. Mondom jóval, vagyis semmilyen alárendelt szerep nem a vágyam tárgya és kizárólag női partnerben gondolkodom. Teljesen hetero vagyok és állandó, partnert/társat keresnék így az alkalmi dolgok szintén nem érdekelnek. Mint a nickemből kiderül főleg az anális dolgok melyek a fétisemet jellemzik, de ezt nem itt szeretném kifejteni ha nem lenne gond:-) Idősebb érettebb partner személyében reménykedem, de semmi sem kizárt.
Minden bizonnyal aki elolvasta ezt a pár sort, azt fogalmazhatja meg, hogy racionális, sablonos és nem valami érdekes "fickó" írhatta. Nos, valóban nem volt kedvem itt színezni és cizellálni, egyrészt mert a nagy többség nem az akinek mondja magát, illetve az a kategória akit én keresek, az elvétve képviselteti magát bármilyen netes oldalon is...
De hogy némi támpontot adjak... nem akarok senkit beskatulyázni, sem felvett vagy divatos irányzatokat követni, egyszerűen egy normális nőt keresek aki perverz. Nem akarom sem véresre verni, sem megosztani, sem kikötni mint egy lovat, sima egyszerű nyitott, farok és análmániás, perverz partnert keresek.

Update! A minap gondoltam egyet és gyorsba írtam 8-10 levelet, mind-mind másnak, csak úgy kíváncsiságból. Semmi extra, csak érdeklődtem a hogyléte felől, megdicsértem az adatlapját, fotóját ilyesmi. Az eredmény, hogy ebből a 8-10 levélből egyetlen egyre válaszoltak!!! Nem vicc, még arra sem vette némelyik a fáradtságot, hogy az adatlapom megnézze... rá se tekintett, az se érdekelte ki írt. Pedig volt köztük vip előfizetéses kb, fele arányban. Én azt gondolom hogy ennél szánalmasabb oldal nem sok létezik eme tájékon és minden bizonnyal egy kezemen megtudom számolni, hogy hány valós nő is van itt egyáltalán.
Döbbenet!

Sok sikert Mindenkinek!

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 40- year
Height: 160- cm
Weight: 60- kg

Aim of search

relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Breast torture, Candle, Collar, Dirty talk, Enema, Hair pulling, Lingerie, Mazochism, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Piss, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Movie, Restaurant, Swimming pool, Talking, Theater