Regulus1987 - Submissive Male

1
All BDSM partners » Servants, Slaves » Regulus1987 - Submissive Male
Regulus1987
30 years old, Submissive Male, 170 cm, 70 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 05. 27. 08:16
Registration time: 2016. 09. 23. 23:40
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözletem, tisztelt látogató!

A valódi életben egy roppant céltudatos, lojális, sikeres, intelligens és határozott ember vagyok. Talán pont ezért alakult úgy, hogy a (heteroszexuális) szexuális vágyaim kielégületlenek maradtak alárendeltségben, és erre a szubmisszív, alázatos, irányított és szolgaságbeli szerepre vagyok kiéhezve, szomjúhozva. Intellektuális túlfűtottségem egyszerűen befagy és darabokra törik, ha egy vonzó, uralkodó nő vet reám egy olyan intim pillantást, amiben tükröződik az, hogy el akar nyomni és meg akar alázni a büszkeségemben. Remegő kezekkel, össszeszorult torokkal és liftező gyomorral feszül bennem a kéj, akárcsak egy lövésre aljzott harci íj, ha tekintetem egy merész és vad tűsarkú cipővel szembesül egy bombázó hölgy csodálatos lábán, amint rebellisen jár-kel benne.

Sajnos egyelőre a fantázia birodalmában élhettem eddig ki ezen szexuális vágyaim, hiszen túl gyáva vagyok ahhoz, hogy tettekkel hívjam életre a szubmisszív, mazochista mivoltom. Ez a magamba fojtás odáig fajult, hogy már nincs erekcióm a normálisnak tituált szexuális helyzetektől, perverz és aberrált képzeleteket kell magamba vizionálni hozzá, hogy péniszembe vér, oxitocin és tesztoszteron tóduljon. És itt határoztam el, hogy eddig és ne tovább: az SM-Pixie oldalon keresek valakit, akivel kölcsönösen segíthetünk egymás különleges, buja ézelmein és vágyain.

Kissé esetlennek és szerencsétlennek tűnhet ez a bemutatkozó szöveg, azt viszont tényleg garantálni tudom, hogy élőben végtelenül alázatos, tisztelettudó és odaadó szolga vagy éppen társ leszek. Ezt a szituációt már számtalanszor lejátszottam magamban: ha meglelem az engem meggyötörni akaró, bűbájos hölgyet, akkor nincsenek utána már gátlások! Végre a lábtörlője lehetek utána az én "Úrnőmnek":)!

Hogy mire vágyom? Kaotikus katarzis... áhított kín... édes gyötrelem...

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Switch Female

Age: 18-50 year

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Spannish

Interests in BDSM

Maybe

Bite, Collar, Pain, Photo shooting, Whip

Exciting

Bondage, Boot fetish, Chastity belt, Closure, Foot worship, High heels, Humiliation, Slaps, Stocks

Interests outside of BDSM

Leisure

Reading, Science, Soccer

Music

Heavy metal, Rock, Rock'n'roll

Movies

Comedy, documentary, Drama

Books

Health, History, Scientific