Ray_Tyndall - Dominant Male

14
All BDSM partners » Doms, Masters » Ray_Tyndall - Dominant Male
Ray_Tyndall
37 years old, Dominant Male, 182 cm, 84 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 5 hours ago
Registration time: 2016. 02. 15. 22:08
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves Látogató!

Nyitott, művelt, önmagára és partnerére is igényes férfinak tartom magam. Szeretek utazni, sportolni, élményeket átélni, izgalmas társasági életet élni.

Az alá- és fölérendelt szerepeket inkább csak a szexuális inerciarendszeremben tudom értelmezni (ott viszont nagyon), a partneremet a hétköznapi életben egyenrangú félként kezelem.

Hogy mi is érdekel? Természetesen, a műfaj keretein belül szinte minden, de különösen kedvelem az extrém, egyedi helyzeteket, szerepjátékokat - megnyugtatlak, meglehetősen mocskos a fantáziám. Bár sok mindenre nyitott vagyok, tabuim természetesen nekem is vannak, de ezekről inkább majd személyesen; az értelmetlen erőszakot viszont nem tartom célravezetőnek és hiszek abban, hogy a játék mindkettőnk örömét kell, hogy szolgálja.

Kit keresek? Most mondhatnám, hogy "tartós kapcsolatot", de már elég érett vagyok ahhoz, hogy tudjam, minden utazás egyetlen lépéssel kezdődik. Szerintem ez nem az "egy éjszakás" együttlétek műfaja - a bizalmamat én is nehezen adom, ahhoz, hogy a lelkem sötétségébe teljes betekintést kapj, nyilván idő kell. :-) Szeretném, ha valaki testi, szellemi és lelki értelemben inspirálni tudna.

Update #1: Bár a diszkréció iránti igényt megértem (és kölcsönös), nem hiszek a végeláthatatlan fotó nélküli levelezésben, kémia vagy van, vagy nincs. Elvárom (és cserében természetesen ez részemről is alapértelmezett), hogy 1-2 levélváltást követően fotót cseréljünk.

Update #2: Idegesítenek a helyesírási hibák. Ha most visszaolvasod a bemutatkozásomat, hogy vajon elkövettem-e egyet, akkor jelzem, hogy igen. ;-)

Kellemes böngészést,
RT

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-36 year
Height: 150-180 cm
Weight: 45-70 kg

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Closure, Electrosex, Humiliation

Maybe

Anal plays, Anal sex (give), Breath controll, Collar, Dirty talk, Hair pulling, Slaps, Stocking, Tickling, Tweak

Exciting

Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chinese ball, Cross, Dildos, Domination, Lingerie, Massage, Mazochism, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, DIY, Drawing, Fitness, Internet, Movie, Reading

Music

Alternative, Electronic, Rock

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Historical, Sci-fi, Thriller, War

Books

Adventure, Economy/business, History, Novel, Novels, Scientific, Sport