Ray_Tyndall - Dominant Male

14
All BDSM partners » Doms, Masters » Ray_Tyndall - Dominant Male
Ray_Tyndall
38 years old, Dominant Male, 182 cm, 88 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 17 hours ago
Registration time: 2016. 02. 15. 22:08
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves Látogató!

Nyitott, művelt, önmagára és partnerére is igényes férfinak tartom magam. Szeretek utazni, sportolni, kísérletező, élményekkel és izgalommal teli életet élni. Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, finom ízeket, különleges helyeket.

Számomra a BDSM nem mindennapos létforma; partneremet egyenrangú félként kezelem, ezáltal a hálószoba (kreatívan helyettesíthető) falain túl nem is igazán értelmezhető. Szeretek nyíltan beszélgetni a vágyainkról, nem gondolom, hogy van olyan téma, ami valamilyen vélt szégyenérzet vagy elfojtás miatt tabu tárgya kell, hogy legyen.

Alapvetően domináns vagyok (minimális switch tendenciával) és közepes tapasztalattal. Sok kedvencem van, de mostanában kifejezetten izgatnak az alá- és fölérendeltségen alapuló szerepjátékok, kényszerített helyzetek és vad, kemény szex. Az értelmetlen erőszakot viszont egyáltalán nem tartom célravezetőnek és hiszek benne, hogy a játék mindkettőnk örömét kell, hogy szolgálja. Különösen izgalmasnak tartom (ez a szapioszexuális énem) az emberi elme mélyén lapuló sötét, perverz vágyakat, szóval akár - bár eléggé gyakorlatias vagyok - szívesen beszélgetek is.

Bár nem zárkózom el egy tartós kapcsolat elméleti lehetőségétől sem (jelenleg éppen szingli vagyok) és inkább a rendszeres együttlétek híve vagyok (mégiscsak jobb, ha kicsit ismerjük egymást), de a célirányos "randikat" sem vetem meg, ha tiszták és egyértelműek a szabályok.

Nem mindenáron keresek - a regisztrációm óta talán 2-3 partnerrel léptem a tettek mezejére. Nem hiszek a végeláthatatlan levelezésben sem; magamról fotó a diszkréció miatt nincs fent, de természetesen 1-2 levél után automatikusan küldök - és ezt hasonlóképpen is elvárom (ez a "kémia nélkül kötözős szex sincs" alapelvem).

Változó lelkesedéssel és intenzitással vagyok itt jelen, ezért ha biztosan el szeretnél érni, kérlek keress inkább emailben, azt lényegesen nagyobb eséllyel kapom meg.

Köszönöm, hogy elolvastad,
RT

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-38 year
Height: 150-180 cm
Weight: 45-70 kg

Contact information

Email: Registered Members Only

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Closure, Electrosex, Fisting

Maybe

Anal sex (receive), Breath controll, Collar, Dirty talk, Slaps, Stocking, Tickling, Tweak

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chinese ball, Cross, Dildos, Domination, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Massage, Mazochism, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Cooking, DIY, Drawing, Fitness, Internet, Movie, Reading

Music

Alternative, Electronic, Rock

Movies

Adventure, Anime, Comedy, documentary, Historical, Sci-fi, Thriller, War

Books

Adventure, Economy/business, History, Novel, Novels, Scientific, Sport