Randalin - Switch Female

68
All BDSM partners » Switches » Randalin - Switch Female
Randalin
24 years old, Switch Female, 172 cm, 58 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 4 hours ago
Registration time: 2016. 04. 05. 07:52
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Szia :) Örülök, hogy az oldalamra tévedtél. Érezd jól magad, miközben az esti gondolataimat és filozofálgatásaimat olvasod.

Egy nagyon különleges férfit keresek itt. Azért keresem Őt, mert én magam is elég különös vagyok. Remélem magára fog ismerni. :) Bár azt nem is tudom, hogy miért pont itt keresem. Az oldalra évekkel ezelőtt regisztráltam, de idővel rájöttem, hogy a bdsm talán mégsem annyira az én világom. Illetve az, csak nem a mindennapokban és nem minden mértékben. Szóval mondjuk úgy, hogy "fűszer", itt így szokták mondani. Tehát ez az egyetlen társkereső oldal, ahová regisztrálva vagyok, s egyelőre nem is szeretnék máshová. Talán nem is hiszek ebben az egészben...

Mégis itt vagyok. :) Szóval a férfi...nekem motiváció és szövetséges. Nem sokat mondhat így ismeretlenül ez a két szó. A motiváció elsősorban azt jelenti nekem, hogy fel tudok nézni rá, hogy csillogó szemekkel hallgatom, amikor tudományról, közéletről vagy csak a mindennapjairól beszél. Felnézek rá, s tanulok tőle, minden nap valami újat, cserébe én is tanítok neki minden nap valamit. A férfi érdeklődő és nem éri be kevesebbel, vannak céljai, s vannak céljaink, s itt válunk szövetségesekké. Amikor valamiért két ember harcol, akkor kétszer erősebbek, s kétszer magasabbra juthatnak. Ez egy kicsit talán too much.

Tehát csak azt szerettem volna mondani, hogy egy jó beszélgetést többre értékelek a szórakozóhelyeknél, szívesebben megyek péntek este a kutatók éjszakájára, mint tévézem otthon, s csak olyan dolgokat csinálok szívesen, aminek értelmét is látom. Bár az abszolút mennyország mégiscsak az lenne, ha hajnalig programoznánk. Najó, nem szeretném leszűkíteni a kört, de kockaság előny. ;)

Arról még nem is írtam, hogy milyen kapcsolatot szeretnék. Átlagosat semmiképpen. Igazából ezt talán nem is szeretném körülhatárolni, ahogy magát a kapcsolatot sem. Nem szeretem a határokat, egy emberi kapcsolat nem statikus, napról napra változik, ahogyan a két ember is benne. Én nem szeretnélek magamhoz láncolni, s azt sem szeretném, ha ezt Te tennéd.(Talán néha mégis. :P) Nyitott vagyok a szexualitásban, igénylem is a változatosságot. Már egészen sokféle kalandban és élményben volt részem, azt hiszem megtaláltam már a kedvenceket, de semmi jótól nem zárkózom el. :) Szeretném, ha tapasztalt lennél és vonzó, ez utóbbi különösen fontos a vágy felkeltéséhez, előbbin pedig tudunk változtatni. :) Viszont ne ijedj meg, a "vonzó" jelző nagyon szubjektív, s nem a tökéletességet várom, hanem egy egészséges testet, szép bőrrel, jó stílussal, ilyesmi.

Egyelőre ennyi, remélem megtalál, akinek meg kell találnia. Különben én fogom Őt. :)

Perverz estét mindenkinek!

Spoken languages

English, German, Hungarian