Rabszolga076 - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Rabszolga076 - Submissive Male
Viewed: 1937x
Rabszolga076
44 years old, Submissive Gay Male, 180 cm, 75 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 7 hours ago
Registration time: 2010. 08. 22. 16:11
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Rabszolgaként arra vágyom, hogy legyen egy Gazdám, akit alázattal és engedelmesen szolgálhatok. Számomra a szolgaság nem csak a szexben merül ki, hanem jóval több és összetettebb dolog. Arra vágyom, hogy Gazdámat meztelenül térden állva, négykézláb szolgálhassam, kiszolgáljam őt minden szinten és számomra az is természetes, hogy a házimunka (takarítás, mosogatás, mosás, vasalás, stb.) is az én dolgom. Igazi rabszolga, cseléd, inas szeretnék lenni Gazdám tulajdona, használatitárgya. Bízom abban, hogy létezik ilyen Úr, aki egy rabszolgára vágyik, akit kedvére használhat, büntethet. én 42 éves, ápolt, átlagos testalkatú budapesti viszonylag gyakorlott meleg szolga vagyok.

Számomra fontos a minőségi játék ezért nem mindenáron keresek. én azt az Urat keresem, aki hasonlóan gondolkozik erről az egészről, csak a domináns oldalon. Nekem a szolgaság nem egy felvett szerep, hanem lelkem legmélyebb részéről őszintén jön, és akkor vagyok igazán egész, amikor megélhetem a rabszolgaságom teljes valómban. Nem csupán a szexről szól ez nekem, sőt nagyon nem, hiszen ebben a játékban a szex másodlagos. Fontos még megjegyeznem, hogy imádom, ha az Úr bőrben van, de nem ez a legfontosabb, ez csak plusz tud lenni.

Partner

Singles
Dominant Male

Couples
Dominant Male - Dominant Male

Age: 25-45 year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Dirty talk, Foot worship, Humiliation, Leather, Mask, Nippers, Pain, Piss, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocks, Whip, Whipping bench