ROGNOR - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » ROGNOR - Dominant Male
Viewed: 3935x
ROGNOR
51 years old, Dominant Hetero Male, 181 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest, kerület nélkül
Last login: 06. 05. 06:38
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Domináns férfiként szub partneremet keresem lehetőleg hosszútávra.Nem kell,hogy a hétköznapokban is alárendelt légy,bár engem nem zavar a 24/7 sem.Komoly viszonyt szeretnék ahol a BDSM ellenére szerető és gyengéd Ura lehetnék szub kedvesemnek!
Kapcsolatot keresek.Nem is akármilyet.A kölcsönös tisztelet,egymás segítése,intelligencia az őszinteség és a bizalom számomra nagyon fontosak.Valamint nyilvánvalóan az,hogy mindketten jól érezzük magunkat mint szerelmesek.
Inkább a D/S érdekel,persze némi S/M-mel fűszerezve.
Érdekelnek és izgatnak a BDSM lelki aspektusai.Szeretem ha a lányon látszik az alázat a szolgálni,megfelelni akarás nem csak a négy fal között de nyilvánosan is [természetesen normális keretek között].
Ha elégedett lehetek a leány viselkedésével,akkor büszke is vagyok rá,amiért szeretni ,tisztelni fogom,vigyázok rá és valódi érték lesz számomra a vele való kapcsolat.
Elvárom,hogy a lány kitárulkozó,engedelmes legyen,büszkeség vagy önérzet ne akadályozza a szolgálatban illetve ha igen nevelhető legyen és akarja elengedi előbbieket.Nagyon izgat a megszégyenített,saját határait átlépni kényszerülő lány képe aki a kényszer ellenére hálával fogadja a nevelést hiszen az,az ő szub fejlődése érdekében történik.
Ha 24/7 vagy csak élvezed,hogy rövid pórázon vagy szeretem ha a lány szabályokat követ,korlátok között él.Napirend vagy akár órarend szerint.Szigor és következetes felügyelet alatt.
Bár igazán nem hiszek benne,hogy hosszútávon így igazi társak lehetnénk.
Ami a testiséget illeti az alap nálam:a lány legyen teljesen csupasz,lehetőleg biszex,mindenhogy használható [análisan,orálisan,deepthroat],ápolt lábak,kezek.
Nevelés ami a fizikális részt illeti:
Fenekelés [lovaglópálca,nádpálca,szíj,ostor,stb],sarokba állítás,orgazmus megvonás,nicoflex,erős paprika,ki és megkötözés,bilincs,csipeszek,gyertya,stb.
Szájpecek,gyönyörű eszköz,nagyon szép ahogy néhány perc múlva elkezd csorogni a nyál a lány mellére,testére s meg van fosztva a beszéd lehetőségétől.Meglehetősen kiszolgáltatott helyzet.
Feleselés ellen nagyszerű fegyelmező eszköz.Több verzió is van,teli illetve nyitott kivitel ami lehetővé teszi használat közben az orális behatolást.:-)
Anal plug,nagyon izgató,hordható akár napközben is.Folyamatos vágyat tart fent a lányban ami igen előnyös az alázat az engedelmesség a szolgálat szempontjából.
Szívesen kipróbálnám az erényövet is a szubomon.
Ha írsz,megkérnélek,hogy magázz.Úgy levélben mint később szóban.Ez nem csupán a tisztelet jele de a lányt is felemeli.Sokkal finomabban,árnyaltabban lehet így kifejezni magad.
Én felváltva foglak tegezni illetve magázni,nálam ez hangulatfüggő.

Nem írtam le az előbb [de gondolom ez természetes lesz],nagyon szeretem ha a lány kényeztet s látom rajta,hogy vágyik örömöt adni.Imádom ha nyalja a fenekem,csókolja s nyalja a lábaimat.Ezek is bele tartoznak az alapokba.

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 18-48 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Dildos, Domination, Electrosex, Foot worship, High heels, Humiliation, Leather, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Piss, Prostate massage, Punishment, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Car racing, DIY, Fitness, Gardening, Get to know, Internet, Restaurant, Talking

Music

Acid, Alternative, Blue, Classical, Electronic, Goa, goth, House, Jazz, Latin, Musical

Movies

Adventure, Anime, Crimi, documentary, Drama, Fantasy, Musical, Sci-fi, Series, War

Books

Albums, Erotical, Health, Novel, Novels