Prometheus - Switch Male

5
All BDSM partners » Switches » Prometheus - Switch Male
Prometheus
38 years old, Switch Male, 173 cm, 79 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 09. 15. 13:16
Registration time: 2013. 02. 01. 07:37
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Nagyon élénk és kreatív szexuális fantáziával vagyok megáldva...vagy megátkozva. Társam sajnos nem partner ezeknek a fantáziáknak a megvalósításában, ezért otthon csak a "család" nevű szerepjátékot játszhatom, ami boldogító és érdekes, de nem mindig "kielégítő". Olyan úrnőt keresek aki elfogadja, hogy csak néha, napközben érek rá, de akkor miden parancsát teljesítem, és hogy a találkozókon kívül nincs hatással az életemre! Hidd el boldog lennék, ha ez máshogy is lehetne.
Nem hiszem, hogy van olyan perverzió, parafília amiről nem fantáziáltam volna, de kipróbálni csak keveset volt alkalmam, és a partnertől mindig nagyon függött, hogy sikerült-e igazán élveznünk. Az erős fájdalmat nem szeretem, inkább az a fajta vagyok akit lelki megalázással lehet megtörni. A fő erogén zónám az agyam, szívesen írok és olvasok történeteket. Ha csak beszélgetni csetelni szeretnél a fantáziáidról, abban is benne vagyok.

Valódi switch vagyok. Mivel szubként szeretem a megaláztatást, kiszolgáltatottságot azt hiszem igazán megértem mit élvez egy szolga, így domként meg is tudom neki adni azt. Az élvezet határán lebegnél, már bármit megtennél, csak érjek hozzád, hogy elélvezhess, és akkor én megparancsolom AZT...igen igen a legtitkosabb szub fantáziádat, amit még senkinek sem mertél elmondani...és most meg kell tenned és meg is teszed mert megőrjített már a vágy... közben mosolyogva nézem, ahogy engedelmeskedsz.

Szub szerepben azt élvezem, ha olyan dolgokra kényszerítenek amit magamtól nem tennék meg. Ha érzem, Úrnőm is élvezi a megaláztatásomat, akkor valóban nagyon tágak a határaim (pisi, bisex, age regression...).
A külsőmről: barna haj, átlagos testalkat (amikor épp nyerésre állok az úszógumikkal vívott harcban, akkor sportos). Nem kimondottan egy Adonisz, de azt hiszem nincs okom szégyenkezni.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist Female, Fetisist TV or TS, Switch Female, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Male - Dominant Female, Dominant TV or TS - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Male - Dominant Female, Fetisist TV or TS - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Male - Dominant Female, Submissive TV or TS - Dominant Female, Uncertain Female - Dominant Female, Uncertain Male - Dominant Female, Uncertain TV or TS - Dominant Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Male - Dominant Female, Switch TV or TS - Dominant Female

Age: 18-59 year
Height: 130-230 cm
Weight: 40-120 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Bite, Blindfolds, Breast torture, Chinese ball, Electrosex, Menstruation, Public sex, Whip

Maybe

Boot fetish, Candle, Fisting, Foiling, Foot worship, Jeans, Massage, Pens, Tickling, Vacuum

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bondage, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Enema, Feeding, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Cooking, DIY, Movie, Museum, Reading, Restaurant, Science, Talking, Theater

Music

Blue, Classical, Folk, Heavy metal, Jazz, Pop, Rock, ska

Movies

Action, Adventure, Comedy, documentary, Drama, Fantasy, Film noir, Historical, Sci-fi, Sex/porn, War, Western

Books

Adventure, Erotical, Gastronomy, History, Novel, Novels, Scientific