Ponytail - Switch Male

6
All BDSM partners » Switches » Ponytail - Switch Male
Ponytail
31 years old, Switch Male, 183 cm, 86 kg
Residency: Hungary, Budapest, Buda
Last login: 17 hours ago
Registration time: 2010. 07. 29. 14:11
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Némi újítás:
Keresések in progress:
- Domináns vagy switch nő
- Szubmisszív és vagy mazo nő
- Cuki femboy, CD

-
Hosszú hajam van, izmos testalkatom, és erős baritonom.
Szeretem a zenét, a fémet, bőrt, fényes anyagokat, fát, meg még sok sok mindent. Gyűjtöm a sci-fiket (mostanság Metro spin-off regények), szeretek kirándulni, koncertekre járni, bulizni, meg már egy ideje énekelni.
Némileg jártas műkedvelő vagyok a BDSM világában, sokat tanultam a netről, de még sokkal többet a tapasztalás útjain. Sok ismerős, kedvesek és kedvesebbek. Vannak akik csak fel-fel tűnnek néha a magyar világban és akkor nagyon örülök nekik. Sokat lehet tanulni másoktól, másokról és persze magadról is. Mégis a legtöbbet a párommal tanultuk közösen.
Szeretek bdsm találkozókra/munchokra járni, ez itt nem a pixies partyikat jelenti, hanem kisebb családiasabb iszogatásokat. Fetlifeon szoktak szerveződni könnyű beszélgetős estek, azokra szívesen járunk, amikor csak vannak. (általában szombaton, oda szervezem)
Mindkét oldalt próbáltam már, és egyik sem áll távol tőlem, bár többnyire én szeretek irányítani.
Heteroflexibilis vagyok, persze még mindig keresek valami kis cuki femboyt. Szabad ám írni, szívesen válaszolok a legtöbb dologra.

Játszó és/vagy beszélgető partnereket, ismeretségeket keresek/ keresünk, olyan embereket akikkel nyugodtan beszélgethetünk a BDSM ről, de persze úgy hogy ne csak ez legyen az egyetlen dolog amiről csevegni tudnánk.

A barátnőmmel sok mindent kipróbáltunk már, persze a sok relatív fogalom, hiszen még alig kóstolsz bele, de még akarsz, és egyre csak többet, és mást és újat.

Szeretek mindenféle eszközt, pálca, korbács, kötelek, szájpeckek, csipeszek etc.
Néha barkácsolok ilyen eszközöket, mert móka, csak kevés az időm, és ezért állandóan keveslem, amit alkotok vagy alkothatnék.

Izgatnak a popsik, a kötelek, a fenekelés, az anális szex és persze a másik oldalról a CBT, a ruined orgasm, a STRAP ON, a popsinyalás, izgatnak a kötözések. Mindez persze a teljesség igénye nélkül.

NEM szeretem, a vért, a pisit, kakit, a vagdosást.

Partnert keresünk, inkább hosszú távra, mint 1-2 alkalomra. Ám Róma sem egy napalatt épült, senki ne várja el, hogy azonnal egymásnak teremt miket az élet sodra. Ez tapasztalataink szerint lassú folyamats, és könnyedén meg is feneklik egys más miatt.
Így először jó ha megismerjük a másikat, az erősségeit a gyengeségeit, és persze az aktuális határait, hogy azokat ne léphessük át tévedésből sem.
Kivételt képez, ha ez konkrét cél és így extra odafigyelést indítványoz.

Szabad írni nekem, szívesen fogadom remélem találunk közös hangot, és elvezhetjük egymás társaságát élő szóban is.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Switch Female, Submissive Female - Switch Male, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Uncertain Female

Age: 18-32 year
Height: 145-180 cm
Weight: 45-75 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Fisting, Foiling

Maybe

Chinese ball, Film, Humiliation, Massage, Public sex, Shaving, Tickling, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Enema, Foot worship, Hair pulling, High heels, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, concerts, DIY, Get to know, Internet, Movie, Museum, Playing music, Reading, Shopping, Talking

Music

Classical, Electronic, Folk, Heavy metal, Jazz, Latin, Rock, ska

Movies

Action, Anime, Historical, Sci-fi, Series, Sex/porn

Books

Erotical, History, Journals/magazines, Novel, Novels, Poems