Ponytail - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Ponytail - Switch Male
Viewed: 1845x
Ponytail
33 years old, Switch Hetero Male, 183 cm, 83 kg
Residency: Hungary, Budapest, Buda
Last login: 8 hours ago
Registration time: 2010. 07. 29. 14:11
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Honestly I fucking hate this kind of isolation. :/

Jelenleg leginkább szubmisszívebb partner felé lennék nyitott.
A mazochizmus előnyös tulajdonság, de service switch révén igyekszem a partnereim kedvében járni.
Csak rope bondage gyakorláshoz is keresnék partnert. /nem szükséges a szexuális érintkezés, csupán gyakorolni szeretnék./
-
Hosszú hajam van, izmos testalkatom, és erős baritonom. Konszenzusos többpartnerű vagyok és poliamoriára törekszem, akkor is, ha néha fájdalmas. De mindenképpen kerülöm a silány semmitmondó kapcsolatokat. Nincs értelme. Fura egy lény vagyok, de inkább nyíltan, etikusan, mint máshogy.
Szeretem a zenét, a fémet, bőrt, fényes anyagokat, fát, meg még sok sok mindent. Gyűjtöm a sci-fiket, szeretek kirándulni, koncertekre járni, meg már egy ideje énekelni.
Jártas műkedvelő vagyok a BDSM világában, sokat tanultam a netről, de még sokkal többet a tapasztalás útjain. Sok ismerős, kedvesek és kedvesebbek. Vannak akik csak fel-fel tűnnek néha a magyar világban és akkor nagyon örülök nekik. Sokat lehet tanulni másoktól, másokról és persze magadról is.

Szeretek bdsm találkozókra/munchokra járni, ez itt nem a pixies partyikat jelenti, hanem kisebb családiasabb iszogatásokat. Fetlifeon szoktak szerveződni könnyed, beszélgetős összejövetelek, azokra szívesen járok, amikor csak vannak. (általában szombaton, oda szervezem)
Mindkét oldalt próbáltam már, és egyik sem áll távol tőlem, bár többnyire én szeretek irányítani.
Heteroflexibilis vagyok, ritkán jut eszembe a saját nemem, de nem elképzelhetetlen.

Játszó és/vagy beszélgető partnereket, ismeretségeket keresek, olyan embereket akikkel nyugodtan beszélgethetünk a BDSM ről, de persze úgy hogy ne csak ez legyen az egyetlen dolog amiről csevegni tudnánk.

Szeretek mindenféle eszközt, pálca, korbács, kötelek, szájpeckek, csipeszek etc.
Néha barkácsolok ilyen eszközöket, mert móka, csak kevés az időm, és ezért állandóan keveslem, amit alkotok vagy alkothatnék.

Izgatnak a popsik, a kötelek, fétish cuccok, az anális szex és persze más oldalról a CBT, a ruined orgasm, a STRAP ON, a popsinyalás, izgatnak a kötözések. A breathplay, szívdobogás fétishem is van. Imádom a soundingot, a katéterezést az anális tágításokat. Mindez persze a teljesség igénye nélkül.

NEM szeretem a kakit, a vagdosást, maradandó nyomokat.

Partnert keresek, inkább hosszú távra, mint 1-2 alkalomra. Ám Róma sem egy nap alatt épült, senki ne várja el, hogy azonnal egymásnak teremt miket az élet. Ez tapasztalataink szerint lassú folyamat, és könnyedén meg is feneklik egy s más miatt.
Így először jó ha megismerjük a másikat, az erősségeit, a gyengeségeit, és persze az aktuális határait, hogy azokat ne léphessük át tévedésből sem.
Kivételt képez, ha ez konkrét cél és így extra odafigyelést követel /consensual non consent/.

Szabad írni nekem, szívesen fogadom remélem találunk közös hangot, és elvezhetjük egymás társaságát élő szóban is.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant TV or TS, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch TV or TS

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Switch Female, Submissive Female - Switch Male, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female, Switch Male - Uncertain Female

Age: 20-35 year
Height: 145-180 cm
Weight: 45-75 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Fisting, Foiling, Piss

Maybe

Chinese ball, Film, Humiliation, Public sex, Shaving, Tickling, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Enema, Foot worship, Hair pulling, High heels, Knife, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, concerts, DIY, Get to know, Internet, Movie, Museum, Playing music, Reading, Shopping, Talking

Music

Classical, Electronic, Folk, goth, Heavy metal, Jazz, Latin, Rock, ska, techno

Movies

Action, Anime, Drama, Historical, Sci-fi, Series, Sex/porn

Books

Erotical, History, Journals/magazines, Novel, Novels, Poems