Pompeii - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » Pompeii - Dominant Male
Pompeii
31 years old, Dominant Male, 195 cm, 91 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 08. 22. 17:43
Registration time: 2013. 04. 26. 11:46
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Olyan pasi vagyok, aki szereti kézben tartani az életét, aki kész szembe menni az árral. Igyekszem minden napomba beletenni a maximumot és le is aratom ennek gyümölcsét. Felelős vagyok az életemért, intenzíven élek és öntörvényűen. Ez nem jelenti, hogy ész nélkül, adott esetben az az 'öntörvény' szigorú.

Fontosnak tartom az őszinteséget és nem félek kilógni a sorból. Tudatosan élek. Megélem az érzéseimet, a fájókat is. Kész vagyok bemenni a sötétbe, belenézni a tükörbe. A bátor nem az, aki soha nem fél. Az őrült. A bátor ember meghitt viszonyban van saját félelmeivel.

Feketemágus vagyok, ezt jobb, ha most tudod. Ha átlépsz a kapun, a következmények kiszámíthatatlanok. Nagy szerelmem a lélektan. Szeretem érteni magamat és érteni a másikat. A kapcsolatokban a nyíltságra, egyenességre törekszem. Ahol két személy felfedheti magát. A kölcsönös tisztelet elengedhetetlen, nekem csak így működik.

Szeretem, ha egy nőben van egy kis feszesség, egy kis fegyelem. A BDSM számomra kontroll. Minden más csak eszköz. Szeretem, ha egy nő igényes, vannak elvárásai önmagával és a partnerével szemben is.

Ha a falu bikáját keresed, nem én vagyok. De a Marlboro cowboya sem. Érzékiség, kiélezett, felforgató, strukturált játék. Haláltánc, katarzis és önkívület.

Kedves férfitársak! Mély szomorúsággal tájékoztatlak Titeket, hogy hetero vagyok. :(

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Chastity belt, Closure, Collar, Domination, Feeding, Humiliation, Mask, Nipples, Punishment, Role playing, Spanking

Interests outside of BDSM

Music

Alternative, Blue, Heavy metal, Jazz, Rock, Rock'n'roll

Books

Albums, Arts, Economy/business, Erotical, Journey, Novel, Novels, Religion, Scientific